bazár, predaj, inzercia, predám

NEPOUZIVANE Sluchadla GoGen TWS Bro

Kategória: Slúchadlá

Nenechajte sa obmedzovať večne zamotanými drôtmi. Bezdrôtové slúchadlá GoGEN TWS BRO vám poskytnú maximálnu voľnosť. A to ako na cestách, tak aj pri športe, vychádzke alebo pri zaspávaní. Všade tam vás už nič zväzovať nebude. Vďaka technológii True Wireless Stereo – tzv. TWS, vás už nebude pri počúvaní svojej obľúbenej hudby limitovať dĺžka kábla.
NEPOUZIVANE Sluchadla GoGen TWS Bro
Podobné inzeráty
Bezdrôtové slúchadla Gogen TWS PAL biele
Predám nové, nepoužívané bezdrôtové slúchadla Gogen TWS PAL biele. Vlastnosti: Integrovaný mikrofón na Handsfree volanie Bluetooth 5.0 Slúchadlá GoGEN TWS PAL v bielej farbe Výdrž slúchadiel na jedno nabitie 4 hodiny Nabíjacie puzdro poskytne až 12 hodín prevádzky Technológia True Wireless Stereo Tlačidlová plocha na jednoduché ovládanie Slúchadlá GoGEN TWS PAL zaistia kvalitný a vyvážený zvuk Špeciálny tvar sa prispôsobí každému uchu Vymeniteľné nadstavce súčasťou balenia
Bezdrôtové slúchadlá VOLTSTECH TWS F9-5 (Čierne)
Dobrý deň ponúkam na predaj tieto vynikajúce bezdrôtové slúchadlá značky VOLTSTECH v pomere cena/výkon sú jednoznačná jednotka majú skvelé recenzie hrajú výborne a okrem iného sú zároveň aj Power bankou 1500mAh vhodnou na nabíjanie telefónu a iných zariadení, slúchadlá sú vodotesné IPX7 Popis produktu: Naše Stereo HD bezdrôtové slúchadlá obsahujú vysokovýkonné kompozitné membrány, ktoré kombinujú a znižujú skreslenie zvuku, poskytujú hlboké basy a výšky a poskytujú príjemný hudobný zážitok. Vysokokvalitné Bluetooth slúchadlá so vstavaným mikrofónom, môžete jednoducho uskutočňovať hovory, chatovať s priateľmi alebo hovoriť jasnejšie počas šoférovania a počúvania hudby bez ovplyvnenia vonkajšími vplyvmi - CVC 8.0 Intelligent Noise Reduction Technology CVC 8.0 inteligentná redukcia šumu, redukčná technológia dokáže obnoviť vysoko vernú kvalitu zvuku Bezdrôtová technológia Bluetooth 5.1+EDR v porovnaní s tradičným Bluetooth 4.2 majú tieto bezdrôtové slúchadlá vyššiu prenosovú rýchlosť, dlhšiu prenosovú vzdialenosť a väčší prenos dát. Bluetooth 5.1 je výkonný a stabilný, poskytuje vysokú kvalitu, nízku latenciu a nepretržité a stabilné zvukové signály Slúchadlá majú vzdialenosť bezdrôtového pripojenia najmenej 10 metrov Volanie a hranie hier nebude zaostávať a sú vhodné pre väčšinu inteligentných zariadení podporujúcich spojenie Bluetooth Režim TWS Stereo: Keď dve náhlavné súpravy sú prepojené technológiou TWS, tvoria systém priestorového zvuku, ktorý prináša bohatý pocit sluchu Špecifikácia: Bezdrôtové slúchadlá Verzia Bluetooth 5.1 + EDR Podporný protokol: A2DP, AVRCP, HFP, HSP, SPPH Reproduktor pre slúchadlá: F8 mm Batéria pre slúchadlá Kapacita: 50mAh Kapacita batérie power bank: 1500mAh Prenosová vzdialenosť: 10m Doba hovoru: 4/5 hodín Doba prehrávania: 4/5 hodín Doba nabíjania slúchadiel: 1 hodina Doba nabíjania puzdra: 2 hodiny Farba: čierna Obsah balenia: 2 x Slúchadlá, 1 x nabíjacie puzdro, 1x kábel micro-USB na nabíjanie.
Slúchadlá Gogen TWS Mate
Predám bezdrôtové slúchadlá Gogen TWS Mate. Slúchadlá sú čisto nové a stále su zabalené v originálnom balení. Na hovory nereagujem, prosím písať SMS alebo email. Osobný odber možný v Bratislave od Pondelka do Štvrtku.
Predam lenovo ht38
Parametre produktu Výrobca Lenovo Konštrukcia do uší Citlivosť 107 dB/mW Typ slúchadiel štuple Hmotnosť 170 g Vodotesné slúchadlá áno Slúchadlá s mikrofónom áno Skladacie slúchadlá nie Zobraziť ďalšie parametre Popis produktu Bezdrôtové slúchadlá Lenovo HT38 TWS Vychutnajte si skvelú kvalitu zvuku pri počúvaní hudby a telefonovaní. Bezdrôtové slúchadlá Lenovo HT38 TWS sú vybavené 13 mm meničmi a HD mikrofónmi a vďaka pripojeniu Bluetooth 5.0 poskytujú spoľahlivý prenos. Sú tiež mimoriadne ľahké a pohodlné a na jedno nabitie vydržia až 5 hodín. Úžasný zvuk S 13 mm meničmi a dvoma membránami posunú slúchadlá HT38 váš hudobný zážitok na úplne novú úroveň. Krištáľovo čistý zvuk, bohaté detaily a vynikajúce vyváženie tónov vám poskytnú nezabudnuteľný hudobný zážitok. Spoľahlivý prenos s veľmi nízkou latenciou Moderný Bluetooth 5.0 poskytuje rýchly, stabilný a bezproblémový prenos signálu s dosahom až 10 m. Zaručuje tiež extrémne nízku latenciu, takže môžete sledovať filmy alebo hrať hry bez prerušenia a vychutnať si dokonalú synchronizáciu obrazu a zvuku. Dlhá doba prevádzky - rýchle nabíjanie Plne nabité slúchadlá dokážu prehrávať hudbu približne 5 hodín. Ich pohodlné a zároveň rýchle nabíjanie umožňuje priložené puzdro s 250mAh batériou. Na úplné nabitie zariadenia HT38 stačí približne 1,5 hodiny! Puzdro je tak ľahké a kompaktné, že ho môžete nosiť vždy so sebou. Servírujte ich dotykom Získajte pohodlný prístup k najdôležitejším funkciám slúchadiel bez toho, aby ste museli siahať po telefóne. Zariadenie HT38 má zabudované dotykové panely, pomocou ktorých môžete jednoducho ovládať prehrávanie, prijímať hovory, zavesiť alebo odmietnuť hovor. Môžete tiež aktivovať hlasovú asistentku Siri. Stačí len pár ťuknutí! Ergonomický dizajn Počúvajte hudbu celé hodiny bez obáv z nepohodlia. Slúchadlá majú starostlivo premyslený ergonomický dizajn, ktorý dobre sedí v ušiach a netlačí ich. A nebudú vás obťažovať vypadávaním. Sú tiež neuveriteľne ľahké - ani nebudete cítiť, že ich máte na sebe.
Bezdrôtové Bluetooth slúchadlá TWS Air PRO 4
Predám nové, nepoužívané bezdrôtové Bluetooth TWS slúchadlá Air PRO 4. Popis: FUNKCIE: Čistý a hlboký zvuk STEREO Odolný proti vlhkosti a postriekaniu - IPX 5 Stav nabitia sa zobrazuje priamo na telefóne po otvorení púzdra v ktorom sú súlachlá uložené Ergonomický tvar slúchadiel pre pohodlné nosenie Bezdrôtové pripojenie prostredníctvom technológie Bluetooth 5.0 Elegantné magneticky uzatvárateľné púzdro v ktorom sa slúchadlá nabíjajú Hlasová podpora (napr.SIRI) Slúchadlá sa ovládajú pomocou dotykového bodu priamo na slúchadlách a môžete tak zastavovať alebo opätovne spustiť prehrávanú hudbu, upraviť hlasitosť alebo prijať hovor Možnosť pripojiť k mobilným telefónom s operačným systémom Android ale aj iOS ŠPECIFIKÁCIE: Bluetooth 5.0, dosah 10-15 m Vzdialenosť pre prenos v rámci exteriéru až do 10 metrov Doba nabíjania : 1 - 2 hodiny Nepretržité prehrávanie médii : až 2,5 hodiny Doba hovoru: do 2,5 hodiny Rozmer slúchadla : 16 mm x 15 mm x 39 mm Kapacita nabíjacieho púzdra: 300 mAh Kapacita batérie slúchadiel : 65 mAh Magnetické uzavretie puzdro Mikrofón: ÁNO, vstavaný OBSAH BALENIA: slúchadlá (ľavé a pravé) nabíjací box s magnetickým zatváraním USB - Lighting kábel pre nabíjanie návod na použite V ponuke mám aj silikónové ochranné puzdro na tieto slúchadlá v modrej alebo červenej farbe, 1ks je za 1€. Posielam na dobierku alebo ako doporučený list (platba na účet vopred). V prípade záujmu alebo otázok ma kontaktujte emailom cez formulár nižšie alebo mi priamo napíšte na email predaj-@, tel. číslo neexistuje. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty.
Bluetooth slúchadlá i7 TWS
Na predaj Bluetooth slúchadlá i7 TWS. ✅Stav Produktu: Nový, otestovaný. ✅100% funkčnosť. ✅Pri odosielaní poštou odoslanie v rovnaký deň prijatia platby na účet alebo najbližší pracovný deň. Sledovacie číslo vždy poskytnuté. ✅Osobný odber možný v priebehu pár hodín po kontaktovaní alebo dohodou. - jazyk: angličtina, - doba počúvania hudby na nabitie: 2-3hod., - nabíjacie púzdro výrazne predlžuje dobu počúvania, - doba nabíjania: cca 2hod., - doba hovoru: 2-3hod., - pohotovostný režim: 100hod., - mikrofón: áno, - bluetooth vzdialenosť: 10m, - funkcia zapamätania tel. čísla, last call back a iné, - kapacita batéria sa zobrazí na mobile, - slúchadlá môžu byť pripojené k 2 mobilom naraz, - univerzálna kompatibilita. Balenie obsahuje: bluetooth slúchadlá i7 TWS, nabíjacie púzdro, nabíjací kábel, manuál v angličtine, krabica: nie. Osobný odber je možný, bývam medzi Košicami a Prešovom. Alebo pošlem poštou - poštovné hradí adresát. Pri odosielaní poštou platba vopred na účet, na dobierku neposielam. Kontaktovať emailom/WhatsApp/SMS, poprípade volať. Inzerát je aktuálny do zmazania. Kliknutím na meno si zobrazíte ďalšie moje inzeráty. Zákaz kopírovania textu inzerátu ! ✅Stav Produktu: Nový, otestovaný. ✅100% funkčnosť. ✅Pri odosielaní poštou odoslanie v rovnaký deň prijatia platby na účet alebo najbližší pracovný deň. Sledovacie číslo vždy poskytnuté. ✅Osobný odber možný v priebehu pár hodín po kontaktovaní alebo dohodou.