bazár, predaj, inzercia, predám

Nepouživané udica, podberák,sieť

Kategória: Chovateľské potreby

Nepouživané, nepoškodené - udica, podberák, sieť. Cena spolu 45€ + poštovné. Osobný odber možný.
Nepouživané udica, podberák,sieť
Podobné inzeráty
Sieť na odchyt malých vtákov- ornitologická sieť 0,11mm
Sieť na odchyt malých vtákov- ornitologická sieť, nárazová sieť 0,11mm Predám novú sieť na odchyť malých vtákov. Sieť je vyrobená z originálneho vysoko kvalitného nylonového materiálu, ktorá je pri bežnom používaní veľmi trvalá. Sieť slúži na odchyt vtákov za účelom výskumu. Sú to najbežnejšie používané typy sietí na odchyt vtákov a netopierov. Vlastnosti siete: Materiál: NYLON 0.11mm, z dvoch pletených vlascov. Oproti mono vlascu je silnejšia. Veľkosť oka [mm]: 20x20mm Rozmery siete: 2,4 x 3m (výška x šírka) Počet polí: 4 Farba: čierna Použitie: malé vtáky Súprava obsahuje: ornitologická sieť, vrecúško Sieť môžu používať len odborne spôsobilé osoby podľa zákonov. Za správne používanie zodpovedá kupujúci. Kontaktovať prosím mailom. Posielam na dobierku slovenskou poštou. Cena je 30 EUR vrátane prepravy. Túto sieť mám aj v rozmeroch 2,4 x 6m (výška x šírka). Cena 6 metrovej verzii je 37 EUR vrátane prepravy. K sieti je možné dokúpiť príslušenstvo- teleskopické tyče, ktoré uľahčia umiestnenie siete. Pozri aj ten môj inzerát.
Sieť na odchyt malých vtákov- ornitologická sieť 0,08mm
Sieť na odchyt malých vtákov- ornitologická sieť, nárazová sieť 0,08mm Predám novú sieť na odchyť malých vtákov. Sieť je vyrobená z originálneho vysoko kvalitného nylonového materiálu, ktorá je pri bežnom používaní veľmi trvalá. Sieť slúži na odchyt vtákov za účelom výskumu. Sú to najbežnejšie používané typy sietí na odchyt vtákov a netopierov. Vlastnosti siete: Materiál: NYLON 0.08mm, mono - z jedného vlasca. Veľkosť oka [mm]: 15x15mm Rozmery siete: 2,4 x 3m (výška x šírka) Počet polí: 4 Farba: čierna Použitie: malé vtáky Súprava obsahuje: ornitologická sieť, vrecúško Sieť môžu používať len odborne spôsobilé osoby podľa zákonov. Za správne používanie zodpovedá kupujúci. Kontaktovať prosím mailom. Posielam na dobierku slovenskou poštou. Cena je 26 EUR vrátane prepravy. K sieti je možné dokúpiť príslušenstvo- teleskopické tyče, ktoré uľahčia umiestnenie siete. Pozri aj ten môj inzerát.
Sieťka na ryby podberák pre koi
Ponúkam na predaj podberák/sieťku na ryby vhodné na koi kapre a iné jazierkové ryby vyrobenú na Slovenku . Materiál tvrdená med + jemná sieťovina + plastová rúčka . Dĺžka celková 138cm Dĺžka rukoväte 100cm . Ideálna na použitie v rybníčkoch alebo jazierkach nakoľko nekontaminuje vodu nehrdzavie ako tie lacné chrómové napodobeniny . HOME MADE FISH NET KOI POND Na SMS neodpovedám pre viac info poprosím volať na alebo na Email ... Ak ste ma kontaktovali E-mailom skontrolujte si SPAM poštu niekedy moja odpoveď končí tam .
Sieť
Uzlová ochranná sieť vhodná na voliery, športové ihriská,tenisové kurty, ako deliaca sieť. Material polyetylen. Veľkosť oka 4x4cm. Rozmer 6x35m. Cana 1€ m2
Teleskopická tyč k sieti na odchyt malých vtákov- ornitolog.
Teleskopická tyč k sieti na odchyt malých vtákov- ornitologická sieť Predám teleskopické tyče k sieti na odchyt malých vtákov. V jednom balíku sú 2 tyče. Výhodou týchto tyčí je, že ornitologická sieť sa môže s nimi inštalovať na ľubovoľné miesto. Najprv treba zaraziť do zeme kolík (môže byť kovový alebo aj drevený....vid. obrázok), následne tyč treba za jej rukoväť pripevniť drôtom ku kolíku (vid. obrázok). Drôt a kolík nie sú súčasťou balenia. Následne treba už len priviazať sieť k tyči. Vlastnosti tyče: Materiál: kov Rozmer tyče v zloženom stave: 31 cm Rozmer tyče v rozloženom stave: 2,5 metrov Použitie: tyče sú vhodné pre obe moje ponúkané siete (verzia 0,08mm a 0,11mm). Naše tyče (vzorky) boli odskúšané, sú plne vhodné pre obe moje ponúkané siete. Súprava obsahuje: 2 tyče. Kontaktovať prosím mailom. Posielam na dobierku slovenskou poštou. Cena je 35 EUR vrátane prepravy.
Elektrifikovana siet pre hydinu
Elektrifikovaná sieť pre hydinu, ovce, kozy Dĺžka siete 50m Výška siete 116cm 2 hrotové ukotvenie do zeme pre lepšiu stabilitu Cena novej 139€ Cena teraz 70€ Spišské Podhradie Tel.kontakt