bazár, predaj, inzercia, predám

Nerezová vložka do hrnca Fontignac

Kategória: Kuchyne

Nerezová vložka do hrnca Fontignac (priemer 24 cm) Parný hrniec Košík do parného hrnca na zeleninu Nástavec na parný hrniec Sitko na rezance + teplomer Fiducia
Nerezová vložka do hrnca Fontignac
Podobné inzeráty
Multifunkčný tlakový hrniec Lauben Multi Cooker 18SB
Predám vyššie uvedený multifunkčný tlakový hrniec Lauben Multi Cooker 18SB Czech Edition. Super cena, kontaktujte ma prosím cez formulár nižšie e-mailom. Produkt mám dostupný a viem ho poslať okamžite aj na dobierku. Vhodné aj ako darček! *NOVÉ! PREČO KÚPIŤ? Multifunkčný hrniec s príkonom 1000 W, objem 6 l, počet programov: 18, tlakové varenie, varenie v pare, opekanie, dusenie, pečenie a smaženie, časovač, udržanie teploty, ochrana pred prehriatím, displej, automatické vypnutie, naparovač na ohrev zeleniny, parný kôš, odložený štart, chladné zóny, dvojité varenie a automatické programy. Multifunkčný hrniec zastane funkciu hneď niekoľkých spotrebičov. Okrem tlakového hrnca, pomalého varenia či ryžovaru, nahradí varič vajec, parný hrniec, jogurtovač či ohrievač + Hrniec ponúkne celkom 18- prednastavených programov + Jednoduché a prehľadné ovládanie + Kuchárka súčasťou balenia + Objem hrnca činí 6 litrov + S funkciou udržania teploty až na 12 hodín + Možnosť odloženého štartu + Elegantné vyhotovenie hrnca + Dotykový displej v slovenskom jazyku + Rovnomerné a rýchle zahriatie s úsporou energie a času + Multifunkčný hrniec s funkciou pomalého varenia + Funkcia Ryžovaru vám pripraví akýkoľvek druh ryže + Vďaka funkcii parného hrnca nemusíte používať žiadny tuk či olej + Tlakové varenie + Špeciálny program na restovanie + Robustné bezpečnostné veko + Vnútorný hrniec je vyrobený z kvalitného nepriľnavého povrchu Fotky reálneho produktu, aktuálny stav. Inzerát platí do zmazania. Kliknite na meno a pozrite si, prosím, aj ďalšie moje inzeráty. PRI KONTAKTOVANÍ PROSÍM UVÁDZAJTE AJ SVOJE TEL. ČÍSLO, URÝCHLITE TÝM NAŠU KOMUNIKÁCIU. ĎAKUJEM. Preferujem osobný odber. V cene nie je zahrnuté poštovné, pripočítam ho podľa cenníka prepravcu (Zásielkovňa, Slovenská pošta). Kontaktujte ma prosím cez formulár * Zobrazené tel. číslo nepoužívajte, funkčné zašlem na vyžiadanie emailom. * Rokmi overený predajca, dlhodobá spokojnosť kupujúcich. * Férový osobný a priateľský prístup, súkromný inzerát * Ak neodpoviem do 1 dňa píšte ešte raz, možno mi Váš email skončil v SPAMe a nezbadal som to.
Súprava oddeľovača hrnca
Súprava oddeľovača hrnca Taylors Eye Witness 18 cm
Nerezová forma PERNÍK/Novy tovar :
Novy tovar: Nerezová forma PERNÍK s teflónovým Vám pomôže upiecť originálny korpus alebo zákusok v tvare známej postavičky z rozprávok. Teflón na povrchu formy zaručuje, že cesto sa nebude na forme prichytávať. Formu môžte používať pri teplote do 220°C a umývať v umývačke riadu. Rozmer formy je 43 x 28 cm.
Predám kuchynskú linku so spotrebičmi
Predám zachovalú kuchynskú linku so spotrebičmi, farba jelša, rozmer 170x260x127 cm + samostatná potravinová skrinka 55x48 cm. V cene 290,-€ sú nasledovné spotrebiče a doplnky: varná plynová platňa Ardo, nerezová vstavaná, elektrická rúra Ardo 60cm, vstavaná, nerez, digestor Ardo, nerez, umývateľné filtre, umývačka riadu Zanussi, vstavaná, dres nerezový s batériou, nerezová tyč s rampou a osvetlením, dolný sokel a horná rampa s osvetlením. Práčka a mikrovlnka nie je súčasťou ponuky. Možný dovoz pred dom. Pozrite si aj moje ostatné ponuky kliknutím na Miro.
Smart multifunkčný tlakový hrniec Tefal Cook4Me+ Touch
Predám vyššie uvedený smart multifunkčný tlakový hrniec Tefal Cook4Me+ Touch. Super cena, kontaktujte ma prosím cez formulár nižšie e-mailom. Produkt mám dostupný a viem ho poslať okamžite aj na dobierku. Vhodné aj ako darček! *NOVÉ! PREČO KÚPIŤ? Multifunkčný hrniec – s Wi-Fi pripojením, 100-predprogramovaných receptov, mobilná aplikácia Tefal na sledovanie priebehu varenia z vášho smart zariadenia a aktualizáciu receptov, 13 režimov varenia, LCD displej, funkcia Keep Warm, časovač, odložený štart, rýchle varenie bez nutnosti kontroly, odnímateľná nádoba s hrúbkou 1,8mm, 3 vrstvy nádoby s keramickým nepriľnavým povrchom, objem nádoby 6l, úžitkový objem nádoby 4l, bezpečnostné poistky proti pretlaku, parný kôš, misa a príslušenstvo vhodné do umývačky, farba čierna, 15-ročná záruka opraviteľnosti + Množstvo receptov vďaka Wi-Fi pripojeniu + Jednoduchá príprava s hrncom + 100 receptov do 10 minút + Ušetrite veľa času + Ponúka 13 všestranných režimov + Menu hrnca aj aplikácie v slovenčine, češtine + Tefal aplikácia + Pravidelná aktualizácia receptov + S elektrickým tlakovým hrncom Tefal ušetríte až 80% energie oproti tradičným spôsobom varenia Fotky reálneho produktu, aktuálny stav. Inzerát platí do zmazania. Kliknite na meno a pozrite si, prosím, aj ďalšie moje inzeráty. PRI KONTAKTOVANÍ PROSÍM UVÁDZAJTE AJ SVOJE TEL. ČÍSLO, URÝCHLITE TÝM NAŠU KOMUNIKÁCIU. ĎAKUJEM. Preferujem osobný odber. V cene nie je zahrnuté poštovné, pripočítam ho podľa cenníka prepravcu (Zásielkovňa, Slovenská pošta). Kontaktujte ma prosím cez formulár * Zobrazené tel. číslo nepoužívajte, funkčné zašlem na vyžiadanie emailom. * Rokmi overený predajca, dlhodobá spokojnosť kupujúcich. * Férový osobný a priateľský prístup, súkromný inzerát * Ak neodpoviem do 1 dňa píšte ešte raz, možno mi Váš email skončil v SPAMe a nezbadal som to.
2 kastróly ORIGINAL-PROFI COLLECTION Fissler
Čisto nové, v original balení, nepoužité. Predávam 2 ks ako sadu, možnosť kúpiť aj 1 ks: - 20 cm 2,6l - 100€ (p.c. 174€) - 24 cm 6,3 l - 150€ (p.c. 204€) Robustný materiál z nehrdzavejúcej ocele a ťažká, tesne priliehajúca pokrievka - takýto riad nájdete v každej profesionálnej kuchyni. Kastról z tejto série je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele 18/10 (až 90 % tejto ocele pochádza z recyklovaných zdrojov), ktorá sa veľmi ľahko čistí, je hygienická a mimoriadne odolná voči korózii. Polomatný povrch je dokonale hladký a odoláva odtlačkom prstov a vodným škvrnám. Rukoväte a držadlá s lešteným povrchom zostávajú chladné počas celého procesu varenia. Ich koncepcia je naozaj veľkorysá - aj pri rýchlej práci rýchlo nájdete optimálny a bezpečný úchop a vaše ruky zostanú mimo tela náradia, takže nehrozí riziko popálenia. Dokonale plochá základňa varnej dosky Cookstar je vhodná na použitie na všetkých zdrojoch vrátane indukcie. Vďaka hliníkovému jadru sa teplo rozvádza rovnomerne a varenie je energeticky a časovo úsporné. Vnútorný povrch hrnca je dokonale hladký a ľahko sa čistí. Vďaka integrovanej odmerke môžete mať prehľad o tom, koľko porcií varíte tentoraz. Spojenie medzi základňou a stenami je vždy plné, bez dutín. Prechod medzi dnom a stenami je zaoblený - oceníte ho najmä pri miešaní hustého obsahu, keď je potrebné sledovať varnou doskou celý obvod nádoby.