bazár, predaj, inzercia, predám

Nevylievacia fľaška so slamkou

Kategória: Kojenecké potreby

Nova nepoužitá !
nevylievacia detská fľaša

Jednoduché zatváranie a otváranie

Veľkosť 250 ml veľkosť je ideálna do detskej ruky.
Hravý dizajn navyše bude dieťa baviť
Vyrobené z netoxického, potravinárskeho materiálu bez BPA.

Spodná slamka je ohnutá pre ľahké pitie až do posledného dúšku.

Integrovaný ventil proti úniku a dizajn s preklápacím vrchom zabraňujú rozliatiu.

Všetky časti sú sterilizovateľné a vhodné do umývačky riadu.

Jednoduchá montáž a čistenie.

Produkt je určený pre vekovú skupinu od 6 mesiacov.

Deti ju ľahko držia a pijú vďaka odnímateľným dvojitým rukovätiam s jednoduchým uchopením.
Pre staršie deti možno použiť bez rukoväte.

Je ideálny pohárik na učenie pitia

Vlastnosti:

*praktická veľkosť 250ml
*nevylieva sa
*úchyty skvele padnú do malých detských rúk

Materiál:
PC / silikón

8€+ poštovné náklady alebo osobný odber
Nevylievacia fľaška so slamkou
Podobné inzeráty
Poháriky a potreby pre deticky
Zachovalé potreby pre detičky, používané ale určite ešte dobre poslúžia. -Silikónová cumlíky na ovocie-pouzivali sme mrazené ovocie pri prerezavani zubkov , velmi to malinkej pomohlo-1,50 €/ks, bez poskodenia, čisté, sterilizovane- MODRÝ PREDANÝ. -Silikónová plniaca kapšicka + 2 Nove plniace kapsicky Papoo na ovocné pyré,jogurty a prikrmy- 6 € Nová zásterka vhodná na kŕmenie alebo hranie s farbami - 2,50 € Silikónový držiak na fľašu značky Dr.Brown´s pomôže vašim deťom s prechodom z fľaše na hrnček. Praktický držiak uľahčí deťom držanie fľaše a naučí ich tak samostatnému pitiu. Je vyrobený z mäkkého a odolného materiálu, ktorý vydrží každodenné používanie. Bez poškodenia, ako nový-4 €. -Poháriky Twistshake so slamkou-PREDANÉ -Mala fľaška Avent s cumlíkom+náhradný držiak- PREDANÉ - Darujem Pohárik B.Box do slamkou a závažím + náhradný vrchnák a závažie - umožňuje deťom piť z akéhokoľvek uhla, netreba nakláňať, treba dokúpiť tesnenie V ponuke mám aj použité fľašky Dr.Browns a sterilizator na fľašky.
Rozne veci na krmenie deti
farebne davkovace na dokrmovacie mlieko, sklenena flaska s novym cumlom, plastova flaska so slamkou, tesniaca nadoba na skladovanie mlieka, par kusov vrecak na jedlo od Petit and Mars a 4ks nadob na nanuky (nikdy neotvorene). Polovica veci nebola nikdy pouzita, druha cast len par krat (mal som ich duplicitne). Osobny odber v BA Petrzalka Slnecnice (alebo ked tak v ramci BA)
Hrnček s ohybnou slamkou AVENT
Predám detský hrnček s ohybnou slamkou 9m+ značky Philips AVENT, 200ml. Cena 3€ + poštovné (packeta 3,30€, kurier 5€), prípadne osobný odber bez poštovného. Platba vopred na účet, alebo dobierkou s doplatkom 1,5€. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom alebo SMS. Pozrite aj ďaľšie moje inzeráty :)
Detské fľašky
Ponúkam viacero vecí: 1) Philips Avent fľaška 260ml - používaná, sterilizovaná po každom použití (napriek tomu je cumeľ trocha zažlnutý) - 3€ 2) Philips Avent fľaška s držiakmi - používaná, sterilizovaná po každom použití (napriek tomu je cumeľ trocha zažlnutý) - 3€ 3) MAM fľaška - nerozbalená, nepoužitá - 4€ Možný osobný odber Bratislava - Devínska Nová Ves.
Manuálna odsávačka s príslušenstvom
Predám 3 krat použitú manuálnu odsávačku s príslušenstvom. Obsahuje: Odsavacka 2x flaška s objemom 125ml 1x flaska s objemom 130ml 1x flaska s objemom 260 ml Vlozky do podprsenky 70 ks Sacky na mlieko do mrazničky 44ks Cena a predaj spolu!
Philips avent fľaška
Predám fľašku na vodu/čaj pre chlapca. Syn nám z nej nechcel piť, tak nám len stojí v skrini. Nebola vôbec používaná. Nevyhovoval mu tvar dudlíka, už pije z včasnej fľašky so slamkou. V prípade záujmu ma kontaktujte prosím cez sms alebo whatsapp.