bazár, predaj, inzercia, predám

NEW YORKER/AMISU tielko so špagetovými ramienkami M

Kategória: Tričká, roláky, tielka

• v prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať
• poštovné sa pripočítava k cene
• ako nové, nenosené veci
• rozmery zmeriam
• veci nevymieňam
NEW YORKER/AMISU tielko so špagetovými ramienkami M
Podobné inzeráty
Dámske tielka 11 ks
Všetky tielka v top stave bez poškodení. Zoznam ide postupne podla fotiek. 1. Ružové tielko velkosť S - 5€ 2. Čierne predĺžené tielko velkosť M - 5€ 3. Biela priesvitná tielko-blúzka velkosť S - 3€ 4. Sivé tielko velkosť S - 5€ 5. Čierne tielko velkosť S - 4€ 6. Predĺžené khaki tielko velkosť S - 5€ 7. Červené predĺžené tielko velkosť S - 3€ 8. Čiernobiele tielko velkosť S - 3€ 9. Biele predĺžené tielko velkosť S - 4€ 10. Červené predĺžené tielko velkosť S - 4€ 11. Taktiež červené predĺžené velkosť S - 4€ ‼️Posielam LEN cez packetu ‼️ Poštovné beriem vopred na účet. 4,60€ na dobierku, v prípade zaslania celej sumy 3,30€ V prípade záujmu kontakt len cez mail alebo whatsapp. Na sms nereagujem pokial nie je imessage ✅ Mám aj vinted ak by bol záujem nakupovať odtial :) LINK:
H&M Čierne šifónové tielko s véčkovým výstrihom veľkosť 32
Predám elegantné dámske tielko z mäkko splývavej tkaniny s véčkovým výstrihom vpredu aj vzadu a so špagetovými ramienkami. Podšité. Stav: bez známok nosenia Rozmery: dĺžka vpredu 46 cm, dĺžka vzadu 48 cm, ramienka 19 cm, šírka spodného lemu 50 cm, šírka v podpaží 46 cm Veľkosť: EUR 32 Materiál: Polyester 100%, Podšívka: Polyester 100% Pôvodná cena: 14,99 €
1e/ks dámske L-XXL tričko, tielko, tunika, korzet, blúzka
1.ľahké vyšívané biele tričko XXL - zn. BLANCHEPORTE, vyšívanie nie je priesvitné (pod ním je biela látka), dĺžka cca 69, šírka cca 56 2.letná ružová tunika s trblietavými kamienkami XXL - vhodné aj ako oversize top k legínam, dĺžka cca 80, šírka pod pažami cca 56 3.zaujímavé elastické čierne tričko - veľk.L, ozdobné 2 väčšie gombíky, dĺžka cca 58, šírka cca 44 4.elastické čipkované sexi tielko - veľk. L, elastické na šírku, dĺžka sa dá prispôsobiť posuvnými ramienkami 5.elastické korzetové čipkované čierne tielko - nepôsobí vulgárne, vhodné aj na slávnostnú príležitosť ku krátkej aj k dlhej sukni, k nohaviciam, do kostýmu a pod., dĺžka ramienok sa dá prispôsobiť, sedí na TAKKO číslovanie veľk. L = 40/42 6.TAKKO elastické XXL letné tričko - tielko - celé elastické, dĺžka cca 80, šírka pod pažami cca 47 7.KIK žlté letné tričko - tielko - sedí veľkosť KIK č.46 8.lososový elastický rolák - veľk.L, dĺžka cca 60, šírka cca 45+ 9.elegantná elastická polokošeľa - TOP STAV veeeľmi som ju chcela lebo pekne ukáže na postave tým že je elastická ale mne bola už pri kúpe malá a žiaľ neschudla som do nej :) dĺžka cca 57, šírka cca 48 – cena 5 € VIAC NEMERIAM ANI NEFOTÍM ďakujem za pochopenie všetky veci sú doma v skrini, žiadna krabica v sklepe (nesmrdia!) +poštovné alebo viem priviesť aj do BA (dobierkou pri takto nízkej sume neposielam) INZERÁT PLATÍ DO ZMAZANIA kontakt mailom alebo telefonicky (na sms nereagujem)
Tielko (New Yorker) M
Predám pár krát nosené tielko. New Yorker. Veľkosť M. Trnava
Amisu tielko
Predám tielko s krajkou značky Amisu. Tielko je iba raz vyskúšané, takže takmer nové bez visačky. Materiál: 95% polyester a 5% elastan Veľkosť: S a ramienka sa dajú posúvať Poprosím len vážne záujemkyne, ďakujem.
balík pánskeho letného oblečenia v.L
- pánske tielko zn. Adidas, super stav, 100% bavlna dĺžka 70 cm šírka 56 cm x 2 - béžové tričko Kenvelo, 100% bavlna, žiadne poškodenie, dĺžka 63 cm, šírka 52 cm x 2 - olivové tričko F&F, 100% bavlna, žiadne poškodenie, ako nové dĺžka 68 cm, šírka 55 cm x 2 - maskáčové tričko zn. New Yorker v dobrom stave, regular fit, 100% bavlna, dĺžka 68 cm, šírka 55 cm x 2 - modré tričko New Yorker, ako nové, 100% bavlna - 3/4 nohavice zn. GATE - asi 3 x oblečené, takže ako nové, jediná chybička - chýba gombík na zadnom vrecku, okrem toho žiadne iné poškodenie, 100% bavlna, po bokoch vo výške kolien vrecká so skrytým gombíkom, dĺžka 81 cm, pás 46 cm x 2 šiltovka zdarma k nákupu - biele nohavice zn.S.A.M. vo veľmi dobrom stave, žiadne poškodenie, 100% bavlna, tvarované kolená, dajú sa odzipsovať na kraťasy, v páse je aj šnúrka na stiahnutie, dĺžka 104 cm, pás 46 cm x 2, boky pod zipsom 60 cm x 2 - nové športové tričko zn.F&F s reflexným prvkom, ľahký rýchloschnúci materiál dĺžka 71 cm, šírka 55 cm x 2 plavky zn.Puma zdarma k nákupu cena za všetko 30,- eur oblečenie predám aj jednotlivo