bazár, predaj, inzercia, predám

Nezavisle kurenie

Kategória: Príslušenstvo

Predam predohrev motora Binar 5S 12V (Diesel)​ pre predohrev motora pred jeho spustením je vyvinuté pre montáž do osobných automobilov a je určené pre:
ohrev motora pre bezpečné uvedenie do chodu pri nízkych teplotách;
zahriatie kabíny a čelného skla (na odstránenie námrazy) pri vypnutom motore;
prídavný ohrev motora a kabíny pri zapnutom motore v prípade silných mrazov.V pripade záujmu je možnost montáže.
Nezavisle kurenie
Podobné inzeráty
Predám naftové nezávisle kúrenie
Predám naftové nezávisle kúrenie Toto 12V All-in-one kúrenie ponúka kvalitnejšiu konštrukciu a prepracovanejší dizajn. Nezávislé kúrenie s výkonom 8kw a 1 otvor na vývod tepla ovládané pomocou 5-tlačítkového LCD displeja alebo diaľkového ovládania bez displeja. 1x All-in-one naftové nezávislé kúrenie (vstavaná 5L palivová nádrž a LCD displej) 1x Diaľkové ovládanie 1x Tlmič výfuku 1x Výfukové potrubie (cca 60cm) 1x Sacie potrubie (cca 60cm) 1x Výduchové potrubie 1x Vzduchový filter Jedenkrát menič napätia na 230 Používané jednu zimu v garáži Garáži je už predaná 190€
Nezavisle kurenie 12v 5kw
Predám nové nezávislé kúrenie 12v diesel, výkon 5kw. Nastavenie výkonu kúrenia v rozsahu 1-5kw. Napájanie je na 12v. Použitie na naftu malá spotreba 0,1l-0,3l na hodinu podľa nastaveného výkonu. Možnosť použiť na kúrenie v aute , dodávke, karavane, garáž, dielna, sklad, chata a podobne. Balenie obsahuje: -kúrenie -ovladací panel -dialkové ovládanie -kabeláž -dopravné čerpadlo -saciu hadicu s tlmičom -vývodová hadica na ohriaty vzduch -výfuk -ihla do nádrže pre použitie v aute -nádrž 10l -návod Volajte na kontakt O95O861O62. Pošlem aj na dobierku. Platí do zmazania inzerátu.
Teplovzdušne nezávislé kúrenie Eberspächer D2, diesel
Ponúkam na predaj teplovzdušné nezávislé kúrenia Eberspacher AIRTRONIC D2 12 a 24 volt (Nemecky výrobca). Pekne zachovalé, po oprave. Nezávislé kúrenie sa dodáva s kabelážou, naftovým čerpadlom, výfukové a nasávacie potrubie, digitálne hodiny, 12 a 24 volt. Výkon 2,2 kW. Mám kusy v peknom stave. Predvediem funkčnosť. cena Eberspacher AIRTRONIC D2 12 a 24 volt je od 550 eur podla stavu. + Poštovné Malé, ľahké, výkonné zariadenie, jednoduchá montáž, nízka spotreba, vhodné do lode, člna, jachty, houseboatu, mobilheimy, karavanu, mikrobusu, obytné bunky - autá, autobusu, spacie nadstavba - kabína, kamión - tir, bager, nakladač, traktor , buldozér, žeriav, kombajn, a podobne. Webasto - Eberspächer -Planar - Brano - Defa - Waeco ihneď kúri, Prebratie osobne alebo po dohode posielam kuriérom Oprava a servis nezávislých kúrení webasto a eberspacher. viac informácii na tel: pozrite si moje ďalšie inzeráty
Nezávislé kúrenie (aj montáž)
Ponúkam na predaj nezávislé kúrenia značky Yilkar o výkone 2,5kw a 5kw, ktoré sú schválené homologizáciou E8 a E13 pre EU. Kvalitné spracovanie na úrovni značiek Autoterm (Planar), Webasto, Eberspächer.... Výhody týchto kúrení sú: - kvalitné spracovanie - záruka 3 roky!!! - Homologizácia - nízka cena od 517€ Certifikát o schválení (homologizácia) je potrebný pri STK, resp. nalepený štítok na vozidle a kúrení. Takýto certifikát čínske kúrenie nemajú!!! V prípade záujmu vykonávam aj montáž za bezkonkurenčné ceny všetkých značiek Webasto, Autoterm, Eberspächer, LF Bros, čínske.... Možnosť si priniesť aj vlastné kúrenie nové alebo použité! Viac info po telefóne.
Nezávisle kúrenie naftové BREEZE |||
Ponúkam na predaj použité nezávisle naftové kúrenie do nákladného auta. BREEZE III (BRANO). Je ktomu všetko potrebné diely a spínacie hodiny. Cena 240€. Preferujem osobný odber. Na dobierku cena + balné + poštovné dopredu na účet.
nezávislé kurenie, bufik Webasto
Predám nezavisle kurenie Webasto na mazdu 626