bazár, predaj, inzercia, predám

Nezničiteľné Enduro veľ. M

Kategória: Horské bicykle

Zdravím predám toto endurko so srdcom (rámom) zjazdára. Rám je RockMachine Wizz veľkosť M (do 175cm).Bike je vyskladaný na či už náročný výšlap, ale pohodlne zvláda náročné technické zjazdy. Miernu nadváhu si kompenzuje odolnosťou. Pre mňa osobne na ňom bola radosť jazdiť, takže som sa oň vždy dobre staral. Aj teraz je zoservisovaný, vyčistený, premazaný, ako má byť. Sadnúť a jazdiť.

Brzdy Sram Guide R samozrejme 4piestove(sintrovane platničky) aby to ubrzdilo aj poriadneho chlapa a nestrácali účinok v dlhých zjazdoch. Trochu exotické sfarbenie, vizuálne je ale celkom dobre zladený. Kolesá veľkosti 27,5 plášte v skvelom stave Maxxis Ardent 2,40 s dušami,vidlica je Manitou Mattoc vzduchová (uzamykanie), tlmič Rockshox monarch RT3 vzduchový (uzamykanie), teleskopická sedlovka Lapiere(70mm) , boudeny sú vedené vnútrom rámu aj s výstužou (necinkajú v ráme), radenie shimano XTR, kazeta a prehadzovač je 1x10 rýchlostné shimano Deore (11-46z) bohate stačí a chodí to spoľahlivo.

Pre viac info ma kontaktujte.
Rozumnej dohode sa nebránim, je to srdcovka, takže s citom.
Predávam-nevymieňam.












: horský bicykel, downhill, Enduro, trail, xc , zjazdák, full, rockmachine, specialized, sram, Manitou, bike, allmountain ,AM, EN, DH, ...
Nezničiteľné Enduro veľ. M
Podobné inzeráty
Canyon Strive CF Carbon 27.5" (M a L) Enduro bicykel
-Možnosť kúpiť iba rám a jednotlivé komponenty •Celo-karbónový enduro stroj s patentovanou technológiou SHAPESHIFTER: zmena geometrie a zdvihu počas jazdy páčkou z riadítok (XC mod- šlapanie, DH mód- zjazd) ●Rámy sú dostupné vo veľkostiach: •L (pár kozmetických nedostatkov na laku) •M lacnejší (3 kozmetické nedostatky na laku) •M drahší (olepený vzorovanou ochrannou fóliou, v dobrom kozmetickom stave) . Možnosť nakombinovať rôznu výbavu (foto sú pre ukážku jednotlivých komponentov)- kontaktuj ma pre cenu takej akú chceš- možností je nekonečno ●Najlacnejší 1500€: •POHON, KĽUKY: komplet Sram NX 11r •BRZDY: Sram Guide RS 4 písty •KOLESÁ: Mavic Crossmax XL •VIDLICA Rockshox Lyrik RCT3 Debon Air 150mm alebo Pike RCT3 170mm z bajku Santa Cruz Nomad •TLMIČ: Rockhox Monarch RL Debon Air (bez expanzky) •bez teleskopickej sedlovky ●TOP výbava: •VIDLICA: Fox 36 Float Factory Kashima Fit 170mm RC2 (oranžové nálepky) •TLMIČ: Fox Float X Evol CTD Factory Kashima •BRZDY: HOPE Tech3+E4 4 piestové - (najlepšie na trhu) + 180mm Hope oranžové kotúče (super stav) •HOPE oranžový predstavec, podložky, obímka sedlovky •PEDÁLE: DMR Vault oranžové •KOLESÁ: DT Swiss Ex 1501 s oranžovými polepmi •RIADÍTKA: Carbon Renthal Fatbar 750mm •KĽUKY: Sram X0 carbon/ RaceFace Next carbon •PREHADZOVAČKA/ RADENIE: Sram X0 11r •KAZETA/REŤAZ: Sram X01 XG-1180 10–42 •TELESKOP: Rockshox Reverb 125mm •PLÁŠTE: podľa výberu v top stave Pre viac info,foto ma kontaktuj +421.944.092.239 -Možnosť dovozu na trase Prešov- Bratislava, po dohode aj inde. ●Nie, NIEJE KRADNUTÝ. Za pôvod ručím V prípade potreby kontaktujem 1. majiteľa a zoženiem doklad o kúpe ale v záruke už nieje. Mám na predaj aj moje dalšie Enduro bicykle, ktoré som nazberal počas posledných pár rokov -pridám neskôr, pri záujme ma kontaktuj pre urýchlenie procesu: •Canyon Strive 27.5" Carbon 27.5" (M a L) •Norco Fluid 3 27.5" Alu (M) •Specialized Enduro 29" Alu (L) •Trek fuel 29" Carbon (L) •Marin Mount Vision XM9 27.5" Carbon (L) •Devinci Spartan 27.5" Carbon (L) •Rocky Mountain Instinct 29" Carbon (S) •Yeti SB6C 27.5" Carbon (L) XC : •Giant XTC Team celoodpružený 26" (XL) •Cube LTD HT 26" (L) •Cube LTD HT 27.5" (L) •Giant Trance X3 celoodpružený 26" (S) – krásny Elox rám ako nový Cestné/gravel: •Trek Madone Carbon 52cm •Trek Emonda carbon 60cm •Planet X Gravel Carbon shimano 105 6 56cm •Pinnacle Arkose 56cm #horský bycikel, bicykel
Enduro prilba ION Traze Amp MIPS nová
Prilba ION Traze Amp Mips enduro je vyrobená z odolných materiálov, ktoré nielenže zvyšujú životnosť prilby, ale tiež výrazne prispievajú k bezpečnosti jazdca. Enduro prilba ION Traze Amp Mips bola vyvinutá v spolupráci so známou značkou MET, ktorá vyrába kvalitné prilby už takmer 30 rokov. Tento model je vybavený systémom MIPS, ktorý znižuje rotačné sily, čím zvyšuje bezpečnosť a minimalizuje riziko poškodenia mozgu. Má tiež nastaviteľný systém uchytenia pre bezpečnosť a stabilitu a magnetická pracka Fidlock® umožňuje zapínanie aj jednou rukou. Okrem toho optimalizované vetracie otvory výrazne zvýšia vaše pohodlie pri jazde počas najhorúcejších letných dní. Prilba ION Traze Amp Mips - kľúčové vlastnosti: Model, ktorý je ideálny na enduro/all-mountain jazdu; Technológia MIPS znižuje rotačné sily v prípade pádu, čím chráni náš mozog; Vyrobené v spolupráci so známou a uznávanou značkou MET; Nastaviteľný systém uchytenia pre bezpečnosť a stabilitu; Magnetická pracka Fidlock® umožňuje zapínanie aj jednou rukou; Optimalizované vetracie otvory; Vybavené portom na slnečné okuliare; Plne kompatibilné s okuliarmi; Strieška nastaviteľná do vhodnej polohy.
Úplne nová prilba POC Kortal Race Mips, veľ. 55-58cm
Predám uplne novú, nenosenú trail / enduro prilbu POC Kortal Race MIPS MTB vo farbe Epidote Green/Uranium Black Metallic/Matt Veľkosť: 55-58cm Osobne Košice. Dobierka nie, ale viem poslať kuriérom pri platbe vopred, preferujem však osobné stretnutie. Prilba má MIPS (ochrana mozgu pred rotačným nárazom), Recco a NFC Medical ID. Popis: Nová špičková enduro / trail prilba POC Kortal nabitá technológiami pre maximálnu bezpečnosť. Vysoký stupeň ochrany hlavy. Výborné odvetranie. Skvelá kompatibilita s veľkými DH okuliarmi Prilba je certifikovaná pre použitie na E-bike. Spĺňa holandský štandard NTA8776, ktorý testuje prilby pri vyšších nárazových rýchlostiach, ako pri použití na štandardnom bicykli. V súčasnosti je to jediný štandard pre prilby na E-bike. Spĺňa normy: CPSC, EN1078:2012+A1:2012, AS/NZS 2063, NTA8776 Ideálna pre použitie s okuliarmi POC Devour pre jazdu na traily, alebo POC Ora pre enduro.
Ebike, elektrobicykel, novy, zaruka, Zn. Corratec
Predám úplne nový ENDURO Elektro bicykel (aktualna cena 4 099 eur, viac info na konci inzeratu). kupovany na SR, Nemecka znacka Corratec E Power RS 160 LTD (limited), velkost 42. V záruke ešte 21 mesiacov, s bločkom od kúpy. Sám ho vlastním už rok-odporúčam (moj na foto, zhodný s novým v krabici). Idealny Ebike pre toho, kto vie co chce, za velmi dobru cenu Výbava: Motor/pohon - Bosch Performance Line CX – 85 Nm, 250 W Batéria - Bosh Power Tube 500 Wh (Li-ion) Displej - Bosh Purion Rám - E-Power RS 160, PEVNÁ OSA Vidlica - SR Suntour Zeron 35 LOR Boost 150 mm, vzduch/olej, OPEN/CLOSE, PEVNÁ OSA Zadný tlmič - SR Suntour Edge LOR-8, 205×65, vzduch/olej, OPEN/FIRM Prehadzovačka - Sram SX Eagle 12Speed (zodpoveda Shimano Deore) Páčky prehadzovača - Sram SX Eagle (zodpoveda Shimano Deore) Predný brzd. kotúč - Tektro HDM275 180 mm Zadný brzd. kotúč - Tektro HDM275 180 mm Kazeta - Sram Eagle 11-50T 12Speed (zodpoveda Shimano Deore) Pneu predné - Michelin Wild Enduro 29“x2,4 Pneu zadné - Michelin Wild Enduro 27,5"x2.8 Riadidla 800 mm Samozrejme sucastou je 2x kluc + Bosch nabijacka. Bateriu mozno nabijat aj samostane/vybratu (ideal ak byvate napr. v panelaku). Max. zatazenie 120 kg Idealny pre vysku postavy 165 az 175 cm. Motor-Bosch je neskutocne silný. Bateria mi v praxi vydrzala 90 km dlhy prechod z BB na Liptov cez Krížnu. Tuhosti rámu nemam co vytknut. Vdaka 27,5ke vzadu a 29ke vpredu su zjazdy zazitkom. Dôvod predaja: nevhodný darček. Kedze jazdim ten isty ebike, kratka skusobna jazda je samozrejmostou alebo zlozime novy z krabice.
Nový Zjazdový Bicykel (Downhill) 27,5” upravený aj na Enduro
Predám Downhillový bicykel Kellys Noid 90 poskladaný z jedných z najlepších komponentov. Je to špeciálna verzia v červenočiernej farbe (štandardne je Noid 90 iba v zelenej a Noid 70 v oranžovej) Je upravený na Enduro takže má 10 prevodovú enduro kazetu/prehadzovačku (shimano), teleskopickú sedlovku so zdvihom 150mm s páčkou na riaditkach, držiak na fľašku ktorý na iných zjazďákoch nenájdete a kapsičku. Brzdy Magura MT5 (203mm zjazdové kotúče) Kolesá Maxxis minion DHR s ocelovou výstužou Vidla Rockshox Boxxer 200mm Tlmič Rockshox (200mm zadný zdvih) Rám je kupovaný v Kellyse so zárukou. Pre viac info volať.
Specialized enduro comp 2018
Dobrý deň, predám bicykel specialized enduro comp na kolesách 27,5 vo veľkosti L. Na biku je pomenených veľa vecí oproti serií. Niesu žiadne praskliny,závady. Pravidelne servisovany,mazany,ziadne vapky.Celý vo fólií, pekný optický stav, samozrejme nejake tie škrabance sa nájdu. Bicykel má veľmi slušnú geometriu v porovnaný s Trekom Canyonom atd, z roku 2018. Na biku je flipchip. Tlmenie bolo servisované v marci 2023, tlmič veľký servis a vidlica malý servis. Bike bol na kontrole v servise 2 týždne do zadu kde sa kontrolovali špice atď. Vymenené zadné aj predné platničky, prehadzovačka. Partlist: Oproti sérií: brzdy sram code r,kotúče centerline 200/200 (2021) riadidlá raceface turbine 780mm (2021) sedlovka raceface aeffect 175mm (2021)lepšia ako pôvodná (teleskopická) predstavec raceface turbine 35mm dĺžka aj priemer (2021) plášte v predu magic marry ultrasoft,supergravity(2022) a v zadu michelin dh34 (2022) s insertom Rival zlatá kmc retaž,deathgrips,vnútorné bowdeny v molitane proti búchaniu K biku viem prihodiť pôvodné koleso, rajdy specialized 760mm, plaste DHF,magicmarry a minion SS nie moc jazdený. Vidlica zdvih 170-180mm RockShox Tlmič: RockShox Monarch Plus3-position compression adjust, rebound adjust, custom tune, 57.1x215.9mm Počet Prevodov: 1x11 Brzdy: Kotúčové hydraulické Nová Prehadzovačka Zadné koleso:dt swiss e1700 30mm šírka na naboji dt swiss 350 s 36t ratchetom Volať na číslo Rozumnej dohode sa nebránim. Dôvod predaja: Bicykel nevyžívam a stojí len v garáži