bazár, predaj, inzercia, predám

Nike šortky - Trenky

Kategória: Fitness, jogging

Predám zánovné NIKE Šortky - Trenky č.XS Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty)(03272018).
Nike šortky - Trenky
Podobné inzeráty
nové bežecké tričko NIKE + šortky zdarma
- úplne nové dámske bežecké tričko NIKE, dri-fit, reflexné prvky, v.L: dĺžka 64 cm, šírka pod pazuchami 50 cm x 2, cena 10,- eur - úplne nové bežecké šortky zn. ERIMA - nemecký výrobca športového oblečenia, elastický materiál, vzadu vrecko na zips, v.38: dĺžka 25,5 cm, pás 33,5 cm x 2, cena 5,- eur - nové pánske šortky, vhodné na akýkoľvek šport, ultraľahký, elastický, rýchloschnúci materiál, vzadu vrecko na zips, vo vnútri všité slipy, v. S - šírka v páse v kľude 35 cm x 2, cena 5,- eur - zelené tričko so 100% bavlny zn.Erima, cena 5,- eur KONTAKTUJTE MA PROSÍM CEZ EMAIL
Trenky
Predám používané bežecké trenky veľkosť L v dobrom funkčnom stave.
Oblecenie na Pole dance/fitness
Športový top fialovy Dirdybirdy s vypchávkami (S/36) - 3,5 eur šortky bielo-modre (Nové, veľkosť XXS/32) - 5 eur šortky s vysokým pásom cierne (veľkosť XS/34) - 6,5 eur šortky superman - 2 eur šortky cierno/ruzove (písaná veľkosť XXS ale sadnú na XS-S) - 3 eur Crop top (UNI velkost, cca S-M) Navy - 4 eur Crop top (UNI velkost, cca XS-S) Cierny - 4 eur Crop top (UNI velkost, cca XS-S) Biely - 3 eur Závažia na zápästie a členky Spokey 1 kg - 12 eur +postovne - Packeta (SVK 3.30 eur) alebo osobny odber (BA,Ruzinov)
Dámske bežecké šortky NIKE 2-in-1 Tempo Tight
Dámske športové bežecké šortky NIKE Lady 2-in-1 Tempo Tight Running Shorts, Dri-FIT, veľkosť M, nové. Materiály: BODY 100% Polyester, LINING 92% Polyester/8% Elasthan, GUSSET LINING 100% Polyester V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.
Bežecké tenisky Nike Free run veľ. 43 - PC: 119 EUR
Predám bežecká tenisky Nike Free RN 5.0 M . Veľkosť 43, PC: 119 EUR. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty)(11182020). Nike Free RN 5.0 sa vracia ku koreňom ako bežecká obuv. Sú prirodzeným predĺžením vašich nôh a boli vytvorené pre krátke zjazdovky do piatich kilometrov. Minimalistický strih s nízkym profilom umožňuje úplnú slobodu pohybu. Ľahká jednovrstvová sieťovina v hornej časti poskytuje väčší rozťah, aby ste sa cítili ako druhá pokožka. Medzipodošva Nike Free je o 26% flexibilnejšia ako ta z minuloročného modelu, vďaka čomu zaisťuje voľné ohýbanie stredného chodidla, rozstup medzi špičkami a vylomenie zeme bez akýchkoľvek obmedzení. Zvršok je vyrobený z pružného materiálu s voľnou väzbou, ktorá sa tesne prispôsobuje tvarovým nohám, čo umožňuje prúdenie vzduchu. Syntetické semišové vystuženie pre odolnosť a odolnosť proti oderu. Medzipodošva Nike Free poskytuje väčšiu blízkosť chodidla so zemou a prispôsobuje sa terénu a spôsobu, akým sa vaše telo pohybuje. Vlastnosti: * obuv navrhnutá pre: beh * vrchný materiál: látka + syntetické materiály * vytvorené pre krátke zjazdovky do 5 km * zvršok vyrobený z ľahkého, priedušného materiálu, ktorý sa prispôsobuje tvaru chodidla * podrážka zaisťuje voľný pohyb chodidla * syntetické semišové vložky, ktoré posilňujú štruktúru a chránia proti odieraniu * čierna farba
TIEMPO LEGEND9 Academy FG/MG NIKE PC:79,90EUR Kopačky
Predám Kopačky NIKE TIEMPO TIEMPO LEGEND9 Academy FG/MG č.40 a 42,5 Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (08222022) Nike Tiempo Legend 9 Academy FG / MG je najľahšie Tiempo, aké kedy bolo vyrobené. Zvršok s konvexnými oblasťami v zóne kontaktu s loptou umožňuje presné driblovanie, prihrávku a strely, zatiaľ čo cvoky na podrážke poskytujú trakciu pri rýchlych zákrutách a náhlych zastaveniach. určené na hranie na: prírodných a umelých povrchoch vrchný materiál: prírodná koža + syntetický materiál podrážka: MG úroveň: nižšia / rekreačná polstrovaná stielka s tvarom odrážajúcim anatomickú líniu chodidla s nízkym profilom koža v zvršku podopretá vložkami z mäkkej peny pomáha presne hádzať strely Podrážka MG poskytuje vynikajúcu trakciu na prírodných a umelých trávnatých plochách zbierka: jeseň 2021 Nike Tiempo Legend 9 Academy FG / MG je najľahšie Tiempo, aké kedy bolo vyrobené. Zvršok s konvexnými oblasťami v zóne kontaktu s loptou umožňuje presné manévrovanie, prihrávku a strely, zatiaľ čo Štuple na podrážke poskytujú trakciu pri rýchlych zákrutách a náhlych zastaveniach.