bazár, predaj, inzercia, predám

Nikon Z6 movie kit 12 bit raw video

Kategória: Digitálne fotoaparáty

Inzerat je aktualny pokym ho nezmažem
Na predaj vyborny nastroj pre filmara fotografa . Fotky ilustračne. Realny stav pri osobnom stretnuti alebo poslem fotky.
Nakup bol 23.9.2020 cez web za 2350eur . Profesionalne som Z6 nevyužival. Som skôr fanušik do novych technologii a nakoniec ma prestalo baviť fotenie a aj nemam čas sa tomu venovať , teda využivane len priležitostne a atomos ninja ani raz. Som prvy majiteľ. Stav ako novy , na displej som nalepil od nova ochranne sklo kde nezanechava odtlačky prstov a chrani displej od poškodenia. Na z6 mam zhruba 7 tis zaberov , to je dokopy s digitalnym a mechanickou zavierkou.

Na cene sa VIEME DOHODNUŤ pri važnom zaujme ale predavam IBA SPOLU VŠETKO.

obsah balenia
- NIKON Z6 ProRes RAW 12bit video (okolo 7 tis zaberov)
- nikon FTZ adapter novy odskušany
- 2 ks nikon en-el15b zopar nabicich cyklov maju za sebou v super stave
- smallrig klietka nove len odskušane
- smallrig magic arm nove len odskušane
- ATOMOS NINJA V nepouzivane ( folia na displeji , nezapnuty neaktivovany)
- atomos power pack (nabijačka a dve baterky) nove nepouživane
- atomos mini hdmi kabel nove nepouživane

NEROZPREDAVAM PO ČASTIACH.

Firmware aktualizovany aby sa mohol pouzivať aj CF Express karty

Vyhoda tejto Z6 je že má aktualizovaný firmware v hodnote 200.-€ od Nikonu z vyroby vďaka čomu podporuje nahrávanie vo formáte ProRes RAW 12bit z kamery rovno do ninja v .

Využívajte výhody flexibilného monitorovania a záznamu vo formátoch ProRes a DNxHR pripravených na úpravy. Zaznamenávajte v 10-bitovom rozlíšení 4K s profilom N-log. Alebo súčasne zaznamenávajte nekomprimované 8-bitové súbory videosekvencií s rozlíšením 4K/UHD na pamäťovú kartu a do zariadenia Atomos. Dodáva sa sieťový zdroj, ako aj puzdro pre pevný disk.


Pokročilá súprava Nikon Z 6 pre video vám poskytne všetky potrebné nástroje na to, aby ste posunuli svoju tvorbu na novú úroveň. S takýmto silným a flexibilným základom sa môžete vybrať, kam len budete chcieť.


Bezzrkadlový Full Frame digitálny fotoaparát Z6, so snímačom 24,5 MPx, určený pre snímanie v náročných svetelných podmienkach, má 5-osový obrazový stabilizátor v tele. Zaostrovanie má k dispozícii 273 bodový, presný Autofokus. Záznam videa umožňuje natáčať zábery FullHD 120p, alebo 4K UHD 30p. Telo fotoaparátu Nikon Z6 je utesnené proti nepriaznivému počasiu.

Predam za vyhodnu cenu k tomu aj ručny stabilizator zhiyun crane 2 s bohatou vybavou.
Nikon Z6 movie kit 12 bit raw video
Podobné inzeráty
NIKON COOLPIX 8800 VR
Dobry den. Ponukam NIKON COOLPIX 8800 VR s prislusenstvom. Fotoaparat ma par skrabancov. Prislusenstvo vo vybornom stave. NIKON COOLPIX 8800 VR - fotoaparat NIKON EN-EL7 - bateria NIKON MH-56 nabijacka NIKON ML-L3 dialkove ovladanie (typ baterie pre dialkove ovladanie CR2025) NIKON MB-CP11 - battery grip / bateriovy grip pre baterie AA (6ks) NIKON FC-E9 - Fisheye converter / predsadkove rybie oko + obe krytky + nikon obal NIKON UR-E16 - Redukcny kruzok pre rybie oko NIKON TC-E17ED - Tele Converter / predsadkovy tele objektiv + obe krytky + nikon obal NIKON UR-E17 - Redukcny kruzok pre tele objektiv NIKON EH-54 napajaci kabel + USB kabel NIKON HN-CP14 slnecna clona NIKON LC-67 krytka pre pouzitie so slnecnou clonou NIKON drziak na stativ pre tele objektiv NIKON navod na pouzitie v ceskom jazyku + CD (v jazykoch EN,DE,FR,ES) VANGUARD brasna na fotak APACER CP pamatova karta 4GB doklad o kupe Cena dohodou. Prosim, prvy kontakt whatsapp, viber, mail alebo sms. dakujem peter
Nikon D5000 set
Nikon D5000 pouzivany obcas, cca 3400 fotiek vid foto, K základnému baleniu je navyse druha batéria, filter Canon cirkulárka PL-C Key Features 12.3-megapixel DX-format CMOS image sensor Coupled with Nikon's EXPEED image processing and NIKKOR optics, breathtaking picture quality is assured. D-Movie Mode with sound Record 720p HD movie clips enhanced by NIKKOR interchangeable lens quality and versatility. Vari-angle color LCD monitor Position the 2.7-inch monitor freely for fresh shooting perspectives. Screen flips inward for safe keeping. 19 Auto-exposure Scene Modes Capture stunning photos in challenging picture-taking situations including Sunsets, Candlelight, Silhouette, Portrait, Landscape, Beach/Snow, and more. One-button Live View Easy Live View access offers 4 autofocus modes, including Face-priority AF. Continuous shooting as fast as 4 frames per second Combined with fast power-up and split-second shutter response, decisive moments are captured easily without annoying shooting lag. Low noise ISO sensitivity from 200 to 3200 Engineered for exceptional low-light shooting. Built-in image sensor cleaning Effective 4-frequency, ultrasonic sensor cleaning keeps images spot free. 11-point Autofocus System with 3D Focus Tracking Fast and accurate autofocus delivers razor sharpness. Auto Active D-Lighting Restores lost shadow and highlight detail in high contrast exposures—Selectable and Auto modes available. In-camera Retouch image editing Creative in-camera image editing, featuring Soft Filter, Straighten, Color Outline Effect, Perspective Control, Red-eye Correction, Image Overlay, Monochrome and more—all without a computer. Picture Control Settings for personal image control Standard, Neutral, Vivid, Monochrome, Portrait, Landscape and 9 customizable settings. Nikon 3D Color Matrix Metering II Nikon’s renowned 420-pixel RGB 3D Color Matrix Metering II, teamed with the exclusive Scene Recognition System, evaluates each scene for unmatched exposure accuracy. Durable, high precision shutter Testing to over 100,000 cycles assures precision and long shutter life. GPS Geo-tagging GP-1 GPS unit (optional) automatically identifies and records every image’s latitude, longitude and altitude, with satellite time-of-day.
Set NIKON D5300 + Objektív 18-55mm + extra príslušenstvo
SET - zrkadlovka NIKON D5300 + Objektív AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5-6G VR + vodeodolná fototaška/brašňa LOWEPRO + zlatá NIKON odrazová doska Všetko čo je na obrázkoch bolo používané a je v plne funkčnom stave (jediná nefunkčná vec je krytka na sklo objektívu ale náhradná sa dá kúpiť za minimálne peniaze) Zrkadlovka je vhodná pre začiatočníkov až stredne pokročilých. Tento set je vhodný na portrétové fotografie ale aj rôzne iné typy fotiek podľa (nižšie vo je video a link na článok kde je uvedených veľa príkladov) Všetký parametre a info o zrkadlovke: YouTube video o fotoaparáte: Fotografie fotené týmto setom: Brašňa má v prednom uzávere schované zo spodu "pršiplášť" pre puzdro aby fotoaparát a ostatné elektornické veci nezmokli v prípade nepriaznivého počasia. K setu je aj zlatá/matná biela NIKON odrazová doska s obalom. Napíšte v prípade akýchkoľvek otázok. :) Preferujem osobný odber. V prípade rýchleho jednania možná dohoda na cene.
Nikon D610
Na predaj 2 x nikon D6100, zachovalé kusy a používane. Obe fungujú veľmi dobre a spoľahlivo. Bez záruky. - krabica - nabíjačka - 4 baterky - sd karty + je možnosť si k nim dokúpiť aj objektívy Nikon 85 mm F2.8 Nikon 27 - 70 mm F2.8 Tamron 70 - 200 mm F2.8 Nikon 35 mm F1.8 Nikon 50 mm F 1.8 + blesky Nikon SB700 2 ks
Nikon D90 + NIKON AF-S 18-105MM F/3,5-5,6G DX ED VR
Nikon D90 vychádza z profesionálnej zrkadlovky Nikon D300. Rovnako ako ona disponuje CMOS snímačom formátu APS-C s veľkým dynamickým rozsahom a výborným odstupom signál-šum. Jeho rozlíšenie je 12,3 Mpx. Veľkosť snímača APS-C (crop 1,5×), ISO 200-3200, najrýchlejší čas uzávierky 1/4000. K telu ponúkam objektív NIKON AF-S 18-105MM F/3,5-5,6G DX ED VR. Vďaka vysokokvalitnej optike určenej na použitie s digitálnymi jednookými zrkadlovkami Nikon formátu DX a 5,8-násobnému priblíženiu ponúka tento objektív vynikajúce uplatnenie v rôznych podmienkach snímania. Vybavený je systémom stabilizácie obrazu (VR) od spoločnosti Nikon a exkluzívnym ultrazvukovým zaostrovacím motorom, poskytuje vynikajúci výkon pri slabom osvetlení, prenáša verný obraz na snímač aj do hľadáčika a ponúka rýchle a tiché automatické zaostrovanie.
Predám Nikon Z fc 16-50mm SL Kit
Predám Nikon Z fc 16-50mm SL Kit -Nikon Z fc strieborno čierny -Objektív Nikkor Z DX 16-50 mm f/3.5-6.3 -Batéria -Nabíjačka -Remienok na krk -Doklad od kúpy Záruka -Nikon Z fc 16-50mm SL Kit + 28mm f/2.8 SE (Záruka do 07.12.2023 ) Cena: 660€ Nafotených bolo 100 fotiek podla stránky: camerashuttercount Doprava a Platba: -Platba vopred na účet a doprava cez Packetu na vybrané miesto +5€ -Osobný odber priamo v Komárne (Na dobierku neposielam: Platba vopred na účet alebo Osobne priamo v Komárne) Kontakt: -V prípade záujmu poprosím využiť dole uvedené biele kontaktné okienko -Poprosím nevolať ani nepísať SMS. Dodatočné informácie: - Jedná sa o súkromný predaj preto nie je tovar možné vrátiť ani reklamovať.