bazár, predaj, inzercia, predám

Nirvana História nahrávok

Kategória: Ostatné

Predám čisto novú knihu o skupine Nirvana
Nirvana História nahrávok
Podobné inzeráty
Audionahrávky- vzdelávací systém Amway Česko a Slovensko
Predám 104 kusov originálnych nahrávok vzdelávacej firmy Internet Services. V prípade záujmu viem poskytnúť zoznam všetkých nahrávok, ktoré vlastním. Dobrý stav. Cena za 1 kus 4 eurá.
Nirvana knihy
Knihy Nirvana a Kurt Cobain. Všetky spolu za 30€. Pozrite aj moje ostatné inzeráty.
Predám LP platne Nirvana, Queen
Predám LP platne vo výbornom stave. 1. Nirvana - From The Muddy Banks of the Wishkah - 35€ 2. Queen - The Works - 25€ +poštovné v prípade zasielkovne. Osobný odber v BA alebo pošlem zasielkovnou. (Vinylové platne)
Stará retro kniha Trvalé hodnoty I Viliam Plevza
Trvalé hodnoty I. Proti kapitálu, Zápas za socialistické premeny vydavateľ Pravda, Bratislava rok 1976 jazyk slovenský počet strán 375 Kniha približuje najvýznamnejšie udalosti a aktérov z dejín revolučného hnutia KSČ a VOSR po rok 1976. Veľká publikácia v dvoch zväzkoch. História, vznik a vývoj KSČ. Prvý zväzok s podtitulom Proti kapitálu, Z obsahu: Vplyv Veľkého októbra na české a slovenské robotnícke hnutie, Vznik KSČ, Štrajkové boje na jar 1931, Triedne boje na začiatku svetovej hospodárskej krízy, Košický vládny program, Výstavba socializmu... veľký formát veľkosť 4° Quarto kategórie História | Česká história História | Slovenská história Príjemný stav, obálka prelepená Kontakt mailom Plus poštovné
Predám gitaru s komplet príslušenstvom (hlava,repro,kable)
Predám komplet set na solídne brnkanie. Gitara : Fender Squier Affinity Series Stratocaster 3-Color Sunburst Hlava: Laney LX120Rh 120w -tranzistor Repro : Laney GS212IE Kabinet Laney GS212IE 2×12 je uzavretý prídavný kabinet a prináša basy, stredy a skvelý zvuk, ktorý ste od Laney 2×12” očakávali. GS212IE produkuje obrovský zvuk, ktorý je radosť počúvať. V srdci reproboxu sú dve 12-palcové meniče HH navrhnuté špeciálne pre Laney. 12“ meniče HH dodávajú sladko znejúci tón, ktorý bol zachytený na tisíckach nahrávok od rozmanitej škály významných hráčov. GS212IE produkuje krásny teplý low-end, krémovo bohatý vokálny stredný rozsah a šumivý, krásne detailný výškový zvuk a môže byť použitý bez ohľadu na štýl hudby, ktorý sa rozhodnete hrať. GS212IE, navrhnutý tak, aby bol kompatibilný s ktoroukoľvek z radu gitarových hláv Laney, môže byť použitý ako súčasť akéhokoľvek kvalitného gitarového zariadenia. Rovnako ako všetky kabinety Laney, aj GS212IE obsahuje vysokokvalitné príslušenstvo, ako sú kovové rohy a ergonomické držadlá namontované na hornom okraji, a je navrhnutý tak, aby odolal nástrahám na cestách.
AVerMedia AVerTV USB 2.0 Plus - TV tuner
Predám AVerMedia AVerTV USB 2.0 Plus - TV tuner / video input adapter. Vhodný na digitalizáciu nahrávok z kaziet.