bazár, predaj, inzercia, predám

Nitrianske Hrnčiarovce- dopyt po stavebnom pozemku

Kategória: Pozemky

Hľadáme pre nášho klienta stavebný pozemok v obci Nitrianske Hrnčiarovce
Stavebný pozemok by mal mať od 7,5 do 10 árov
Hlavnou podmienkou sú minimálne IS pred pozemkom
Cena dohodou.
Nitrianske Hrnčiarovce- dopyt po stavebnom pozemku
Podobné inzeráty
11,83 á pozemok v časti Nitrianske Hrnčiarovce
Typ: Pozemky - bývanie Ulica: Nitrianske Hrnčiarovce Obec: Nitrianske Hrnčiarovce Koval reality  Vám ponúkajú na predaj 11,83 á pozemok v Nitrianskych Hrnčiarovciach, nachádzajúci sa v mierne svahovitom teréne, vhodný na výstavbu rodinného domu. Prístup na pozemok je z hlavnej asfaltovej cesty. Na pozemku sa nachádza starý, malý, domček vhodný na zbúranie a kopaná studňa. Inžinierske siete sú v dosahu, priamo pred pozemkom. Elektrická prípojka aj s hodinami je už priamo na pozemku. Ak vás táto nehnuteľnosť oslovila, alebo máte nejaké otázky, neváhajte ma kontaktovať, rada si to s Vami osobne prídem pozrieť. V cene je zahrnuté vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. Možnosť vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Celková plocha: 1183 m2 Plocha pozemku: 1183 m2 Voda: verejný vodovod Inžinierske siete: áno Plyn: áno
Predaj pozemku v obci Nitrianske Hrnčiarovce
Ponúkame Vám na predaj pozemok o výmere 23 árov, určený na výstavbu rodinných domov v obci Nitrianske Hrnčiarovce, Jelenecká ulica. Rovinatý pozemok, šírka 25m. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka a studňa. V blízkosti pozemku sa nachádza vodovodná prípojka, plynová prípojka a kanalizácia. Výhody: slnečný, škola, škôlka, zastávka autobusu, posilňovňa. Cena dohodou. Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: /kariera
✅️Predaj stavebného pozemku 665m2, Nitrianske Hrnčiarovce ✅
Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok - pre rodinný dom. Lokalita Nitrianske Hrnčiarovce, Jelenecká. Plocha: pozemku 665m2. Mierne svahovitý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia, optika.Pozemok oplotený , udržiavany. Najlukratívnejšie lokalita pod Zoborom, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu pod pozemkami na Jeleneckej ceste, rybolov, turistika, cykloturistika.
Predaj stavebného pozemku 1695m2, Nitrianske Hrnčiarovce
EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj stavebný pozemok nachádzajúci sa v obci Nitrianske Hrnčiarovce. Pozemok o veľkosti 1695m2 m2 s rozmermi cca 14 x 118m sa nachádza v tichej časti obce. Je rovinatý, všetky IS sú v dosahu 20m, vrátane kanalizácie, ktorá je pred pozemkom. Na pozemku sa nachádza studňa s hĺbkou 26m. Nehnuteľnosť ponúka možnosť rozparcelovať pre ďalšiu výstavbu. Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.
EXKLUZIVNE..orná pôda v obci Nitrianske Hrnčiarovce
Ponúkame Vám na predaj pozemky - orná pôda Nitrianske Hrnčiarovce o výmere 81,99 ára. K pozemkom vedie obecná cesta. Šírka pozemku je 18m. Cena 94 000 € Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 8 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: /kariera.
Predaj pozemok (záhrada) Nitrianske Hrnčiarovce EXKLUZÍVNE
EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj pozemok nachádzajúci sa v obci Nitrianske Hrnčiarovce. Parcela s výmerou 506 m2 má šírku 4-5 metrov a dĺžku 150 m. Vzhľadom k umiestneniu pozemku v extraviláne obce je parcela určená na záhradkárčenie alebo výstavbu chatky, príp. mobilného domu. Pozemok je mierne svahovitého charakteru, južnej orientácie, s krásnym výhľadom. Z inžinierskych sietí je k dispozícii elektrina priamo pred pozemkom. Parcela je vhodná pre klienta preferujúceho lokalitu, s menšími nárokmi na veľkosť chaty, avšak s možnosťou vytvoriť si zaujímavé a originálne bývanie s dobrou dostupnosťou, v pokojnej uličke pod lesom. Obec je prímestskou časťou Nitry a do centra mesta je to 5-10 min. autom alebo prostredníctvom MHD. Pre jej blízkosť s lokalitou pod Zoborom je jednou z najvyhľadávanejších obcí pre trvalé bývanie alebo chalupárčenie. Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.