bazár, predaj, inzercia, predám

NIVY - JARABINKY - podnikajte v nových priestoroch s parkova

Kategória: Obchodné priestory

Exkluzívne ponúkame na prenájom obchodný priestor v Bratislavskom Ružinove v novostavbe JARABINKY na Jarabinkovej ul. v novom polyfunkčnom objekte z roku 2019.

DISPOZÍCIA, ŠTANDARD:
Priestor dispozične pozostáva z jednej veľkej miestnosti + WC. V súčasnosti je v stave "holopriestor", ktorý je možné upraviť podľa želania klienta. Priestor je napojený na elektrickú energiu, vodu, má záchod. Vykurovanie je z centrálne kotolne polyfunkčného objektu, v priestore podlahové, klimatizáciu a vzduchotechniku je možné dorobiť. Priestor sa nachádza na prízemí, jeho celková výmera je 213m2.

CENA:
Cena za prenájom nebytového priestoru bude stanovená dohodou medzi majiteľom a nájomcom - v závislosti od doby nájmu, zložených investícii a pod.

VYUŽITIE:
Jarabinky sú ideálnym miestom pre novú predajňu, prevádzku, služby či kanceláriu. Obchodný priestor je súčasťou súvislej promenády, po celej šírke ponúka presklennú plochu (výklad).

PARKOVANIE:
V cene prenájmu je aj jedno vyhradené parkovacie státie v suteréne domu. Parkovanie pre zákazníkov bude zabezpečené bezplatne v garážovom dome z ktorého je prístup na pešiu zónu aj do priestoru.

POLOHA:
Priestor sa nachádza na pešej zóne. Je prístupný z dvoch strán - z pešej zóny ako aj z garážového domu. Nachádza sa na Jarabinkovej ul. v novostavbe JARABINKY. V okolí sa nachádza občianska vybavenosť, ktorá sa postupne dopĺňa o nové prevádzky nielen pre cca 1000 obyvateľov nového polyfunkčného komplexu. Nakoľko je v okolí plánovaná ďalšia výstavba jedná sa o novú lokalitu s dobrou vyhliadkou kedže len blízkych biznis centrách pracuje viac než 10 000 ľudí. Využite jedinečnú príležitosť na novú prevádzku v rozvíjajúcej sa zóne.
Poschodie: prízemie
Dodatok k cene: + energie podľa reálnej spotreby, +energie, +DPH, vrátane provízie
Obytná plocha: 213m²
Celková rozloha: 213m²
Úžitková plocha: 213m²
Vlastníctvo: firemné
Stav: holopriestor
Odvoz odpadu: áno - separovaný
Voda: neuvedené
El. napätie: 230/400V
Kanalizácia: áno
Internet: optika
Kúpeľňa: áno
Vykurovanie: spoločné – vlastná kotolňa
Garáž: áno
Parkovanie: vlastné vyhradené
Inžinierske siete: áno
Postavené z: iné
Zariadenie: nezariadený
Zateplený objekt: áno
Klimatizácia: áno
Energetický certifikát: áno
Bezbariérový prístup : áno
Okná: hliníkové
NIVY - JARABINKY - podnikajte v nových priestoroch s parkova
Podobné inzeráty
PRENÁJOM OBCHODNÉHO PRIESTORU MLYNSKÉ NIVY
Realitná kancelária Urban & Partner, s.r.o. ponúka na prenájom atraktívny obchodný priestor v projekte Jarabinky, na ulici Jarabinková v Bratislavskom Ružinove. LOKALITA: Širšie centrum Bratislavy pozdĺž ulice Mlynské Nivy. Postupne sa táto zóna rozrastá o nové rezidenčné objekty, v blízkosti sa nachádzajú tiež business centrá ako BBC1+, centier BBC V, BBC I. Apollo BC II. Do pár rokov by mali pribudnúť ďalšie polyfunkčné objekty v tejto lokalite. Výborná dostupnosť z centra mesta aj na diaľničný obchvat. POPIS PRIESTORU: Rožný, svetlý obchodný priestor s výmerou 189,22m2 sa nachádza na prízemí bloku B1 projektu Jarabinky. Priestor disponuje až tromi vchodmi situovanými z ulice Mlynské Nivy, čo umožňuje prípadné delenie priestoru na viacero prevádzok (jedným nájomcom). V priestore je sú položené parkety, samostatné WC s umývadlom. Je zrealizované podlahové vykurovanie, chladenie a rozvody elektriny v podlahe pre potreby pripojenia predajného pultu alebo kancelárskych stolov. Je možné upraviť priestor podľa individuálnych potrieb nájomcu. Svetlá výška je v polovici priestoru 4000 mm a v druhej polovici 5000 mm. Výklad sa tiahne po celej šírke smerom do ulice Mlynské Nivy a jednosmernej ulice smerom na Jarabinkovú. Priestor je veľmi dobre viditeľný z Mlynských Nív. Parkovanie pre klientov je zabezpečené v krytom parkovacom dome priamo v objekte Jarabiniek. Prenájom je možný od mája 2023. V projekte Jarabinky sa nachádza cca 400 bytov a 25 obchodných priestorov. HLAVNÉ BENEFTY: - Rožný priestor - Výborná viditeľnosť - Bezproblémové parkovanie - Vysoké stropy - Príprava na gastroprevádzku - Klientela aj v rámci obytného súboru Jarabinky Výška nájmu 13 €/m2/mesiac m2/mesiac bez DPH + energie + správcovské poplatky. Energie sú 1 €/m2 mesačne. Kaucia vo výške 2 mesačných nájmov je splatná pri podpise nájomnej zmluvy. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. Silvia Mojžišová Tel. mojzisova@
PRENÁJOM obchodný priestor 190 m2.
Typ: Obchodné priestory Ulica: Jarabinková Mestská časť: Nivy Obec: Bratislava-Ružinov Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Bratislava VÁM PONÚKA NA PRENÁJOM OBCHODNÝ PRIESTOR V NOVOSTAVBE NA JARABINKOVEJ ULICI. Rožný, svetlý obchodný priestor s výmerou 189,22m2,ktorý sa nachádza na prízemí bloku B1 projektu Jarabinky. Priestor disponuje až tromi vchodmi  situovanými z ulice Mlynské Nivy, čo umožňuje prípadné delenie priestoru na viacero prevádzok (jedným nájomcom). Priestor je v stave holo priestor so samostatným WC s umývadlom, prípojnými bodmi na vodu, odpad a elektrinu. V priestore je zrealizované podlahové vykurovanie, chladenie a rozvody elektriny v podlahe pre potreby pripojenia predajného pultu alebo kancelárskych stolov. Je vhodný aj na prevádzkovanie reštaurácie. Dokončenie priestoru podľa individuálnych potrieb realizuje nájomca. Svetlá výška je 5000 mm. Výklad sa tiahne po celej šírke smerom do ulice Mlynské Nivy a jednosmernej ulice smerom na Jarabinkovú. Priestor je veľmi dobre viditeľný z Mlynských Nív. Parkovanie pre klientov je zabezpečené na parkovisku priamo pred predajňou a v krytom parkovacom dome v objekte Jarabiniek. Možnosť dlhodobého prenájmu parkovacích boxov za výhodnú cenu. V priestore je prípojka elektrickej energie 3x230V, 25A, možnosť rozšírenia na 3x125A. K dispozícii optické pripojenie na internet cez Telekom, Swan, Orange, UPC. ​Prenájom je možný od 5/2023. ​V projekte Jarabinky sa nachádza cca 400 bytov a 25 obchodných priestorov. V blízkosti sa nachádzajú business centrá BBC V, BBC I, Apollo BC. HLAVNÉ BENEFTY PRIERSTORU: Rožný priestor Výborná viditeľnosť Bezproblémové parkovanie Vysoké stropy Príprava na gastroprevádzku Klientela aj v rámci obytného súboru Jarabinky Nízke prevádzkové náklady Výborná dostupnosť z centra mesta a z diaľničného obchvatu. ​ Výška nájmu 14€/m2/mesiac bez DPH + energie (cca 1,5€/m2) Možnosť nájmu garážových parkovacích státí (3x) v cene 80€/mesiac + DPH, alebo vonkajších parkovacích státí pred prevádzkou (2x)  v cene 60€/mesiac + DPH. Pri podpise zmluvy skladá kupujúci depozit vo výške troch mesačných nájmov. Obhliadky sú možné po telefonickej dohode s Maklérom. KONTAKT: Katarína Hudáková   Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Stav: novostavba Celková plocha: 189.22 m2 Úžitková plocha: 189.22 m2 El. napätie: 230V Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod
4 obchod. priestory (537, 389, 250, 170 m2, rampa, KE-Furča)
078 | DOMIOS | REALITNÉ RIEŠENIA NA MIERU - špecialista na komerčné nehnuteľnosti od roku 1992 - ponúka do prenájmu kvalitné rozsiahle obchodné priestory v modernizovanom obchodnom centre s celkovou kapacitou takmer 6.000 m2 v mestskej časti Košice-Dargovských hrdinov. Budova ponúka širokú veľkostnú variabilitu voľných nebytových priestorov s využitím hlavne na predaj, služby a sklady. 1. 537,00 m2 / Ponúkané priestory s výmerou 537,00 m2 sú prístupné z obchodnej pasáže alebo majú priamy vstup z exteriéru. Modernizované priestory sú klimatizované a pozostávajú z hlavného obchodného priestoru, skladu, chladiaceho boxu, kancelárie, dennej miestnosti a 2x WC s výlevkou. V priestoroch je keramická dlažba aj vzduchotechnika. Prevádzku je možné označiť LED boxom. Priestory nevyžadujú žiadne technické úpravy a sú pripravené na užívanie. Svojou veľkosťou, dispozičným riešením a technickým zázemím sú mimoriadne vhodné na napr. predajňu potravín. 2. 389,60 m2 / Ponúkané priestory s výmerou 389,60 m2 sú prístupné z obchodnej pasáže alebo majú priamy vstup z exteriéru. Priestory sú klimatizované a pozostávajú z hlavného obchodného priestoru, skladu, kancelárie, dennej miestnosti a WC s výlevkou. V priestoroch je keramická dlažba. Prevádzku je možné označiť LED boxom. 3. 250,00 m2 / Ponúkané priestory s výmerou 250,00 m2 sú prístupné priamo z exteriéru obchodného centra. Ide o polyfunkčne využiteľný priestor pozostávajúci z obchodného priestoru, kancelárie, chodby, skladov a sociálneho zázemia. V hlavných priestoroch je koberec, v chodbových priestoroch je plávajúca podlaha alebo keramická dlažba. 4. 170,00 m2 / Ponúkané priestory s výmerou 170,00 m2 sa nachádzajú na prízemí a sú prístupné priamo z exteriéru obchodného centra. Ide o polyfunkčne využiteľný priestor bývalej cukrárne pozostávajúci z veľkého obchodného priestoru, kancelárie, chodby, skladov a sociálneho zázemia. V hlavných priestoroch nová podlaha. Parkovanie pre nájomníkov a návštevy je na parkoviskách v bezprostrednej blízkosti budovy. Zásobovanie je možné zo zadnej strany objektu s nakladacou rampou. Pri OC je zastávka MHD (autobusy). Cena: 1. 537,00 m2 ..... od 10,00 €/m2/mesiac (bez médií a bez DPH) 2. 389,60 m2 ..... od 10,00 €/m2/mesiac (bez médií a bez DPH) 3. 250,00 m2 ..... od 10,00 €/m2/mesiac (bez médií a bez DPH) 4. 170,00 m2 ..... od 10,00 €/m2/mesiac (bez médií a bez DPH) DOMIOS je zmluvný partner vlastníka nehnuteľnosti poverený zabezpečením prenájmu uvedených priestorov. Služby DOMIOS pre záujemcov o priestory sú zdarma. V prípade záujmu o prenájom, technické špecifikácie, aktuálny stav obsadenosti alebo obhliadku kontaktujte: Ing. Peter Bubelíni, tel. č.: +421 (0) 903-636-903 Viac informácií o uvedených celkoch a ďalších nehnuteľnostiach nájdete na stránke DOMIOS. Na maily bez telefónneho čísla nereagujeme.
Predaj - Objekt - Gorazdova, Púchov
Predaj – Objekt – Gorazdova, PÚ Ponúkame na predaj objekt na ulici Gorazdova v meste Púchov. Samostatne stojaca jednopodlažná budova nie je podpivničená a disponuje aj manipulačnou rampou. Zastavaná plocha a nádvorie je o výmere 1 024 m2, výmera objektu je 471 m2. Lokalizácia objektu: Objekt sa nachádza v tesnej blízkosti hlavnej cesty, na začiatku sídliska. Dopravné napojenie v jeho blízkosti je na hlavný ťah len 0,5 km, autobusová stanica je vzdialená 0,1 km od objektu a železničná stanica necelé 2 km. Mesto Púchov je priamo napojené na diaľnicu D1 prostredníctvom diaľničného privádzača. Technický popis objektu: Nosná konštrukcia stavby je z prefabrikovaného železobetónového skeletu. Celý objekt je napojený na všetky inžinierske siete, ktorými sú elektrická, vodovodná a kanalizačná prípojka. Vykurovanie je zabezpečené z vlastnej plynovej kotolne nachádzajúcej sa v budove. Strecha objektu je plochá. Podlahy v obchodných priestoroch objektu sú prevažne mramorové dlažby, v skladových priestoroch je na podlahe cementový poter a v priestoroch kancelárií či šatní je PVC, v ostatných priestoroch je prevažne keramická dlažba. Objekt má manipulačnú rampu, ktorá je aktuálne ohradená plechovými zábranami. Posledná rekonštrukcia objektu bola roku 2018 kedy objekt prešiel kompletným tepelným zaizolovaním a čiastočnou výmenou okien a dverí za plastové. Viac ponúk nájdete na webovej stránke: V prípade záujmu alebo ďalších otázok nás kontaktujte na tel.č.: , alebo na mailovej adrese
Obchodné, kancelárske a priestory pre bar-gastro, v srdci BJ
Prenájom obchodných, kancelárskych priestorov a priestoru pre gastro, bar v srdci Bardejova. Ponúkame na prenájom obchodné, kancelárske priestory a taktiež priestory vhodné pre gastro prevádzku respektíve bar v absolútnom centre Bardejova na Radničnom námestí. Obchodný priestor. Exkluzívne obchodné priestory priamo v centre Bardejova – Radničné námestie, prízemie – 200 m2. Vlastník exkluzívnych obchodných priestorov hľadá partnera/nájomcu na dlhodobý prenájom obchodných priestorov. Obchodné priestory sa nachádzajú v historickej budove na najfrekventovanejšej časti centra Bardejova. Vstup do priestorov je priamo z ulice. Celkovú plochu ponúkaných priestorov o rozlohe cca 200 m2 je možné rozšíriť o ďalších cca 120 m2. Možnosť vytvorenia veľkého otvoreného priestoru tzv. open space. Budova je v dobrom technickom stave. V ponúkaných priestoroch je možné vybudovať samostatné meranie jednotlivých médií. Budova má vlastnú kotolňu, plynová prípojka, pripojenie na internet, výťah ... Možnosť využitia priestoru napríklad ako obchodný priestor, finančné centrum, klientské centrum, reprezentatívne kancelárie, showroom, gastro prevádzaka ... V priestoroch sídlila banka. Kancelárie. Kancelárie - TOP poloha v centre Bardejova, Radničné námestie. Ponúkame na prenájom reprezentatívne kancelárske priestory v historickej budove v absolútnom centre Bardejova, Radničné námestie. Kancelárie sa nachádzajú na prízemí a 1 poschodí, v budove je výťah. Rozloha kancelárií od 16 do 50 m2 s možnosťou prenajatia viacerých kancelárií. Možnosť prenajatia priechodných kancelárií rôznych rozmerov, čo zabezpečuje vysokú variabilitu pri výbere vyhovujúcich priestorov. Budova má reprezentatívny charakter. V priestoroch sídlila banka. Bar - gastro. Priestory pre bar, reštauráciu, kaviareň, Radničné nám. BJ - 184 m2. Ponúkame na prenájom priestory o rozlohe 184 m2 v absolútnom centre Bardejova na Radničnom námestí. Priestory sú v dobrom technickom stave. Jedná sa o polosuterénne priestory /denné svetlo/. Výborná lokalizácia na frekventovanom mieste. V minulosti sa v priestoroch nachádzal vyhľadávaný pub. V danom priestore je vybudované kompletné zázemie pre daný predmet podnikania, čo značne urýchľuje a uľahčuje otvorenie prevádzky. Priestory disponujú kuchyňou, čo umožňuje využívať priestor aj ako gastro prevádzku. Možnosť využitia aj pre iný predmet činnosti. Cena prenájmu dohodou /výhodné ceny/.
Predaj nebytový priestor novostavba prízemie 79 m2 Hanzlíkov
Podnikajte vo vlastnom!!! Realitná kancelária Prom real ponúka na predaj v príjemnej lokalite neďaleko pod vinohradmi v centre mestskej časti Zlatovce - Trenčín na križovatke ul. Hanzlíkovská/Hlavná v rámci novostavby Polyfunkčného objektu nebytový priestor na prízemí vo výmere 78,82 m2 s možnosťou parkovania priamo v rámci objektu. Využiteľný je na komerčné účely, ako kancelária, obchod, rôzne služby, vhodné aj ako ordinácia a pod. Predáva sa ako „holopriestor“ s prípojkami na hygienické zázemie, záujemca si môže členenie priestoru určiť podľa svojej potreby na mieru. Nebytový priestor bude napojený na všetky inžinierske siete, kúrenie bude zabezpečené spoločnou plynovou kotolňou v rámci objektu, každý priestor bude mať vlastný merač, kúrenie podlahové. Konštrukcia polyfunkčného objektu je monolit a samotná stavba tehlová so zateplením. Okná na prízemí nebytových priestorov sú hliníkové. V súčasnosti je polyfunkčný objekt vo výstavbe, pri nebytových priestoroch je možná aj obhliadka po dohode termínu, plánovaná kolaudácia 08/23 a odovzdávanie bytu 08-09/23. Parkovanie – súčasťou výstavby polyfunkčného domu sú aj vonkajšie parkovacie státia, pričom je možnosť dokúpenia jedného parkovacieho miesta za cenu 8.500,- EUR s DPH. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: *kolaudácia 08/23 a odovzdanie priestoru v stave „holopriestor“ 08-09/23 *úžitková plocha: 78,82 m2 *možnosť dokúpenia parkovacieho státia *vlastné kúrenie v rámci objektu + v cene podlahové kúrenie *nízke energetické náklady, energetický certifikát: A *výborná poloha a dostupnosť do centra mesta Trenčín a aj na D1 CENA: 133 206,- EUR bez DPH (1 690,- EUR bez DPH/m2) Celková cena je vrátane realitného a právneho servisu, vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľností. V prípade potreby Vám zabezpečíme bezplatne hypotekárne poradenstvo a súčinnosť pri riešení celého hypotekárneho procesu financovania. LOKALITA A OKOLIE: Polyfunkčný objekt Hanzlíková je situovaná v lokálnom centre mestskej časti Zlatovce, medzi ulicami Hanzlíkovská a Hlavná, kde sa nachádza Kultúrny dom s parkom, ktorý bol kompletne zrekonštruovaný, v blízkosti je materská škôlka a cca 500 metrov sa nachádza v rámci vzniknutej novej lokality bytovej výstavby obchodný dom Billa a ďalšie obchody občianskej vybavenosti. Výhodou tejto lokality je bezproblémová dostupnosť mestskou dopravou, blízko do centra Trenčín a zároveň rýchla dostupnosť na diaľnicu D1. Dodatok k cene: , +DPH Obytná plocha: 78.82m² Celková rozloha: 78.82m² Úžitková plocha: 78.82m² Vlastníctvo: firemné Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené Vykurovanie: spoločné – vlastná kotolňa Parkovanie: vonkajšie Postavené z: tehla Zateplený objekt: áno Energetický certifikát: A Okná: hliníkové