bazár, predaj, inzercia, predám

Nočná lampa s hudbou, premietaním a viacerými farbami svetie

Kategória: Hračky

Predám nočné svetlo s premietaním. Výborný stav bez známok používania, plne funkčné.
Cena 12eur + pošta

Popis:
Nočná lampička s hudbou a svetelným projektorom pre pokojné zaspávanie vášho dieťaťa. Lampička premieta na stenu či strop hviezdičky a jemne tak osvieti detskú izbu. Lampička ponúka 6 nežných melódií a 3 varianty zvukov prírody s automatickým vypnutím po 10 minútach. Ak sa dieťa v noci prebudí, senzor zvuku aktivuje upokojujúce jemné svetlo .

Lampička s projekciou môže byť pripevnená na detskú postieľku alebo postavená na nočný stolík.
Batéria 3×AA nie sú súčasťou.
Vhodné pre deti od narodenia.
Nočná lampa s hudbou, premietaním a viacerými farbami svetie
Podobné inzeráty
Nočná lampa s projekciou a hudbou
Predám nočnú lampičku so svetelnou projekciou a s hudbou v ružovej farbe,je ako nová,keďže bola využívaná len zopár krát. Lampička premieta hviezdičky a ponúka 6 nežných melódií a 3 varianty zvukov prírody s automatickým vypnutím po 10 minútach. Lampičku možno pripevniť na detskú postieľku alebo postaviť na nočný stolík.
Minecraft Diamantový Block Lampa
Minecraft Diamantový Block Lampa je lampa s rozmermi 4x4x4 cm. Skvelý darček pre každého fanúšika minecraftu. Vhodná ako nočná lampa, tiež pekná dekorácia na každý stôl v práci, doma, v obývačke, v predsieni alebo kdekoľvek sa komu páči. Lampa je vyrobená na špičkovej 8K rezinovej 3D tlačiarni. Súčasťou balenia sú aj batérie, stačí rozbaliť a užívať si.
Star Master projektor pre čná obloha.
Projektor sa môže otáčať o 360 ° a premieta krásnu hviezdnu show vo vašej izbe. Ak sa vaše deti boja tmy môže poslúžit ako nočná lampa. Obsah balenia: 1x projektor nočná obloha 1x Kábel Možno používať na baterky - niesú súčasťou balenia alebo cez kábel. Farba projektora - modrá.
Korytnačka - Nočná lampa pre deti
Cloudb ®Tranquil Turtle™- Nočná lampa- Korytnačka, svetlo modrá Kúzelné podvodné svetelné efekty Projekcia podvodn. efektov s jemným vlnením Pancier svieti v relaxačnej farbe Aquamarine Upokojujúce melódiu vlny oceánu Tlačidlá ovládania Časovač na 23 minút zaistí úplnú tmu a ticho počas hlbokého spánku dieťaťa, ktorú odporúčajú pediatri. Výber z 2 melódií s 6 nastaviteľnými úrovňami hlasitosti. Hračka vyžaduje 3 AA batérie
Hrazdička s hudbou
Vo vynikajucom stave hradicka s hudbou zabalene v original krabici.
Hracia deka chicco
Predám hraciu deku chicco s lesným motívom 1x vyskúšanú.Pôvodná cena 43,77€. Zakúpené tu : Uprednostňujem osobný odber, ale môžem poslať aj poštou, ale treba k cene prirátať poštovné. Môžem doviesť do KE.Kontaktujte ma e-mailom alebo volajte. Na sms neodpovedám. Popis tovaru: Kúzelný les je trojrozmerné miesto na trávenie času a rozvoj hry pre batoľatá. Základom je polstrovaná mäkká podložka zdobená lesnými motívmi, plná priateľských lesných zvieratiek. Je tu líška, veverička, mýval, vták a žaba. Nad vzdelávacou podložkou sú dva krížové oblúky potiahnuté vzorovanou látkou príjemnou na dotyk. Oblúky majú textilné pútka, na ktoré môže batoľa zavesiť 5 rôznych hračiek. Prívesky (v tvare vrúbkovaného listu, v tvare obruče naplnené loptičkami a 3 priateľskými zvieratkami: vtáčikom, mývalom a líškou) stimulujú detské zmysly - hmat, zrak a sluch - a pomáhajú im trénovať staré a učiť sa nové zručnosti. Prívesky je možné od oblúkov oddeliť a hrať sa s nimi, kdekoľvek si dieťa praje. To je dôležité najmä kvôli funkcii odnímateľných zvieratiek, ktoré nielen pomáhajú dieťaťu v rozvoji, ale môžu sa stať jeho prvými plyšovými kamarátmi, ktorých si bude chcieť zobrať so sebou na prechádzky alebo na spanie. Odnímateľné zvieratká majú ďalšie atrakcie: medvedík čistý je mäkký a príjemný na dotyk, ideálny na maznanie, vtáčik má všetky zrkadlá pre prvé objavy a pozorovanie vlastnej tváre dieťaťa a líška s 2 režimami hry obohatené o elektronické efekty. Líška pomôže vášmu dieťaťu relaxovať, upokojí ho klasickou hudbou a jemným nočným svetlom a cez deň ho zabaví živšou hudbou a jasným svetlom. Oba režimy poskytujú celkom 4 minúty zvukových efektov.