bazár, predaj, inzercia, predám

Nocna optika 1PN58 , NSPU

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predam original Rusku nocnu optiku prvej generacie ktora funguje na zosilnovani zbytkoveho svetla z okolia. V prednej casti odnimatelna clona. Moznost pouzitia cez den s clonou aj v noci bez clony. Nepotrebuje ziadny pridavny IR ziaric. Ma bocny montazny mechanizmus. Pouzivala sa na Ruske zbrane ako SVD Dragunov, AK 47 a ich klony. Plne funkcna. Preferujem osobny odber. Cena je 900€. Plati do zmazania
Nocna optika 1PN58 , NSPU
Podobné inzeráty
Predám nočné videnie ATN x-Sight 4k pro 3-14x
Predám nočné videnie ATN x-Sight 4k pro3-14x deň/noc s laserovým diaľkomerom ATN Ballistic laser 1500 s korekciou zámerného kríža je ktomu neviditeľný prísvit Laserluchs-5000 (IR LED) (300m) všetko som kupoval v použité asi 15x - - -
Puškohľad optika Valiant Zephyr 4-16x50 SF SIR RAQ
Optika Valiant Zephyr v top stavu viz fotky. 100% bez závad, kompletní balení se sluneční clonou a kolem paralaxy. Kříž je leptaný do skla, optika se tedy může použít na ostrých zbraních bez omezení kalibru. Můžu poslat i na dobírku.
Meopta Optika 6 3-18x56 RD SFP-4C
Meopta Optika 6 3-18x56 RD SFP-4C s kružkami Leupold ako nova v zaruke pošlem poštou alebo osobne v ZC,ZH,ZV,BB,ZM Puškohledy Optika 6 3-18x56 jsou vybaveny volně přístupným zajistitelným ústrojím pro nastavování výškových korekcí, které je doplněno vynulovatelným ústrojím pro provádění korekcí vlivu větru, díky čemuž lze v terénu provádět při střelbě na dlouhé vzdálenosti dodatečnou kompenzaci trajektorie i během míření. Standardní rektifikační hodnoty jsou u zaměřovacích křížů bez stupnice MIL v krocích po 0,25 MOA, zatímco zaměřovací kříže v provedení MIL umožňují rektifikační nastavení v intervalu po 0,1 miliradiánu. Modely 3-18x56 jsou k dispozici s celou řadou záměrných křížů včetně osvětlení a jsou zkonstruovány se zaměřením na potřeby lovců i sportovních střelců. 700€ aj s poštovním a kružkami na wever lištu Pokial čitate inzerat je stale AKTUALNY!!!
POSP 4x32 optika SVD Dragunov
Predam optiku POSP 4x32 z pusky SVD Dragunov vyroba NORINCO. Original optika ptedavana s puskou. Nasuvna montaz s odnimatelnou ocnicou. Osvetleny kriz, nahradne ziarovky na podsvietenie, nahradna krytka vypinaca, plechova skrinka na optiku s popruhom tak ako je na foto. Optika je uplne nova nepouzivana. Plati do zmazania.
Predám ZKK 601
Predám ČZ Uhersky Brod,typ ZKK 601 v kalibri 308W. Na zbrani je oceľová násuvná montáž a optika Hakko Winner 3-9X56 s červeným to kvalitná japonska optika porovnateľna s meoptou. Pažba je monte carlo, napináčik.
1-6x24 FFP Raptor
Predam optiku 1-6x24 FFP Raptor pre kaliber: .300 blackout alebo 7.62x39 od Primary Arms Optika bola iba skusobne zalozena "nasucho", stoji doma nevyuzita. Kupovana na slovensku s dokladom o kupe. Dozivotna zaruka u vyrobcu Typ optiky FFP - meni sa velkost zamerneho "kriza" - vyuzitie ako kolimator s velkou osnovou na zoome 1x a sucastne ako precizny kriz ktory sa zoomovanim na 6x zoom zmensuje. Osnova je plne podsvietena, ma znacky balistickeho padu pre dane kalibe na rychlu strelbu na rozne vzdialensoti bez nutnosti nastavovat kriz "klikanim" Zaroven ma osnova znacky na odhad vzdialenosti. Rychlo vyklopne kryty z oboch stran optiky. Aktualna cena 650e Moja cena 500e Pri rychlom jednani dam magnification lever - kruzok na rychlu zmenu zoomu v hodnote 40e ZADARMO ! Na predaj mam aj precizne vysokokvalitne montazne kruzky pre danu optiku Weaver Tactical High - 6 skrutkove, 30mm diera -- nepouzite, zabalene, doklad (cena novych 70e) teraz 50e Pri odbere celeho setu: optika, mag. lever, kruzky je mozna mala dohoda..