bazár, predaj, inzercia, predám

Nocne videnie Night Vision Monocular

Kategória: Turistika, horolezectvo

Predam nove nepouzivane nocne videnie na jednoduche pozorovanie prirody pocas dna a v noci.
Prisvit 850 nm
Cena 50 eur.
Nocne videnie  Night Vision Monocular
Podobné inzeráty
Turistické topánky SALEWA Rapace GTX night black veľ. 42
Zdravím mám na predaj turistické topánky SALEWA Rapace GTX night black veľkosť 42 v top stave. Topánky boli veľmi málo nosené sú v 100% stave. Topánky nesmrdia od potu kedže boli nosené 2x za posledné 2 roky. Vložky aj šnúrky sú vo veľmi dobrom stave. Jedna topánka ma trochu vyťahanú farbu od slnka okrem toho sú v stave ako nové. Bližšie info o topánkach :
Obuv HAGLÖFS Vision II GT
Ponúkam outdoor obuv HAGLÖFS Vision II GT vo veľkosti 40 2/3 (26cm), zvršok z ripstop polyesteru s DWR úpravou a Gore-Tex® podšívkou, vďaka čomu sú topánky nepremokavé a priedušné, vystužené päta aj špička, odolná gumová podrážka Asics High Abrasion Resistance Rubber so zabudovaným Impact Guidance System, ktorý pomáha nohe k prirodzenej a zdravej chôdzi, v päte je tiež zabudované tlmenie nárazov GEL®. Ripstop polyester Vodeodolná a priedušná membrána Gore-Tex® Výstuhy ESS podvozok Impact Guidance System medzipodrážka spEVA GEL® odpruženie I.G.S. technológie Guma Asics s vysokou odolnosťou V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.
Nočné videnie
Predám bieloruský binokulárny ďalekohľad s nočným videním, perfektný stav, málo používaný, infra prísvit zabudovaný. Puzdro v cene. V prípade vážneho záujmu dohoda možná.