bazár, predaj, inzercia, predám

Nočník Fisher price

Kategória: Ostatné

Predám nočník pre dievčatko Fisher price v zachovalom stave. Bližšie info mailom.
Nočník Fisher price
Podobné inzeráty
Nočník Intelligent Potty
Biela farba Používaný,ale žiadne poškodenia,zlomenia Nahrávací modul pravdepodobne uz nefunguje (je súčasťou), nový sa da dokúpiť Predaj len osobný odber Prvý ergonomický navrhnutý nočník, ktorý vyhral 2 miesto v súťaži detský produkt roku 2015. Atraktívny, pohodlný, hravý! Detský nočník očarí každé malé dieťa. S dizajnovým pomocníkom, ktorý sa vďaka svojmu minimalistickému vzhľadu hodí aj do moderných domácnotí, bude odplienkovanie jednoduchou záležitosťou. Modul na nahrávanie zvuku: Pri dokúpení zvukového modulu prerobíte nočník na inteligentný nočník. Keď začne dieťatko cikať, nočník začne vydávať zvuk tečúcej vody, čo nabáda dieťa k tomu aby pokračovalo a zároveň mamička vie, že sa dieťatko práve vycikalo. Následne začne nočník reprodukovať vami nahratú správu ako napríklad "Super Sofinka sa vycikala :) ". Na záver hraje veselá pesnička, kedy sa dieťatko spoločne s maminkou tešia a tancujú ako sa Sofinka krásne vycikala. Nočník sa stáva mimoriadnou zábavou pre dieťatko a zároveň ho motivuje k tomu, aby sa vycikalo do nočníka. Preto tento nočník je tou právnou voľbou pre detičky, ktoré chceme odplienkovať. Popis produktu: unikátny dizajn a moderné farby ergonomický nočník - vysoké opierky zabezpečia pohodlné sedenie súčasťou je praktická vyberateľná nádobka hudba a nahratý text rodiča motivujú dieťatko k používaniu nočníka nočník je vyrobený z vysoko kvalitného plastu, praktické na čistenie
Buubla nočník
Jedinečný skladací / prenosný nočník (produkt je patentovaný, úradne potvrdený). Na trhu teraz neexistuje žiadny podobný, či rovnako vyzerajúce nočník. Je určený nielen pre každodenné použitie. Skvele slúži pri cestovaní a výletoch s deťmi, pretože ho môžete stlačiť do malého rozmeru v elegantnej prenosnej taške s koženým pútkom. S nočníkom Buubla je to ľahké proste všade - na nákupoch, návštevách u priateľov, v lietadle, v aute, na detskom ihrisku, na pláži, v parku, na výletoch atď. Je vhodný pre všetky deti do 4 rokov. Z nočníka boli odobraté všetky nepotrebné milimetre tak, bez toho aby došlo k ich strate na komfort, akonáhle na ňom sedí dieťa. Veľkosť nočníka Buubla odpovedá štandardu, ktorý zaručuje pohodlné sedenie. Okraje nočníka sú dostatočne široké. Ocenia ho tiež rodičia detí, ktoré sú vzrastom menšie a klasické nočníky im nie sú pohodlné. Účelom je, aby bol nočník používaný, ako akýkoľvek iný bežný nočník. nočník stačí umyť pod vodou, či pomocou vlhčených obrúskov. Nie je potrebné ho po umytí vysušiť, pretože taška Buubla je vodotesná. Môžete ho vziať kamkoľvek, vďaka svojej veľkosti sa zmestí do väčšej kabelky, do koša pod kočíkom, či batohu. Detský nočník Buubla možno ľahko stiahnuť vďaka popruhu na suchý zips, či bez neho (Popruh je súčasťou balenia nočníka) a vložiť do nepriepustnej tašky.Díky už spomínané štýlové taške s koženým pútkom je ľahko prenosný a zároveň "nie je vidieť", že nosíte nočník :) Váha nočníka je len 370 g Je obvyklé, že na niektorých verejných toaletách bývajú erárnej nočníky, ale väčšina rodičov uprednostňuje použitie svojho, z dôvodu hygieny. Deti si tiež obľúbia "ten svoj" nočník a nechcú si sadnúť na iný. Tiež je dosť časté, že mnoho detí nevie vykonať potrebu v drepe, kedy ho rodičia držia. Vďaka nočníka Buubla, ktorý bude kedykoľvek pri ruky, nebudú deti vystresované a odplenkování bude jednoduchšie a rýchlejšie. Cena je primeraná s prihliadnutím na multifunkčným účely a ich jedinečnosti a skutočnosť, že to je investícia po dobu 2-3 rokov. Nočník je nepoužitý. Úplne nový.
Fisher Price zvukový nočník,stupienok,schodík-3v1
Nočník bol požívaný, je bez chýb a vád, stále pekne hrá, ako za nova, je vyzezinfikovaný, originál krabička už nie je súčasťou. Všetko je ľahko umývateľné a udržiavateľné. Hrajúci a spievajúci modro – biely nočník pre deti od 18 mesiacov, ktorý možno použiť aj ako stoličku. Má vstavaný systém odmien – hrá rôzne melódie, ktorými odmeňuje deti za ich pokroky v chodení na nočník. A keď nie sú práve „na tróne“, môžu ho použiť ako užitočnú stoličku. Sedadlo z nočníka možno tiež použiť na zmenšenie dosky na štandardnej toalete. Zásobník možno veľmi ľahko vybrať a vyčistiť. Odchyľovač pre chlapca. Odnímateľné nohy pre ľahké uskladnenie. Batérie 3 x AA Najlepší osobný odber - Nové Zámky. Poštovné 3,50€ balík na poštu, alebo 4,50€ balík na adresu. V prípade záujmu je možné zásielku poslať ako krehkú, príplatok je plus 3,00€ k poštovnému.
Predam nocnik zn fisher price + sedatko ako nove
Predam nocnik zn fisher price + sedatko ako nove cena 10eur
Detska koliska Fisher Price
Predame detsku kolisku / detske sedadlo / detske sedatko Fisher Price Terazzo. Preferujeme osobny odber BB alebo ZV.
Hrací nočník 3 v 1 - nočník, podložka a stolička
Predám hrací nočník so zabudovanou funkciou hrania hudby a fanfárami po jeho skutočnom použití. Zábavné pre dieťa a skvelé aj ako motivácia pri odplienkovaní. Nočník - stabilný, vyberateľná vložka, Podložka na WC - odnímateľná doska na zmenšenie otvoru na toalete, Stolička - po zatvorení vznikne stolička resp. podnožka. Vhodné od 6 mesiacov.