bazár, predaj, inzercia, predám

Nočnîk+redukcia

Kategória: Kojenecké potreby

Nocnik s redukciu cena nocnik 4€, redukcia 3€, spolu 7€
Nočnîk+redukcia
Podobné inzeráty
Vanička. Nočník. Redukcia na wc
Predávam po jednom dieťati. Bezchybný stav. Vanička a nočník z jednej série Tegababy krémovej farby. Redukcia je čisto biela. Všetko spolu 25e. Možnost zakúpiť aj jednotlivo. Vanička 10e. Nočník 7e. Redukcia 8e.
Nočník Prince Lionheart 3 v 1
Nočník Prince Lionheart 3 v 1 je dokonalým nákupom pre rodičov, ktorí si želajú minimalizovať svoje výdaje a majú radi multifunkčnosť. Produkt ponúka plnohodnotný nočník, s pribúdajúcim vekom sa premení na wc redukciu a stupienok. Pomáha dieťatku k nezávislosti a samostatnosti. My sme využili aj pri bezplienkovej metóde už od novorodenca. 100% spokojnosť, plne odporúčam. Krok 1 Nočník s odmímateľným nádstavcom pre chlapcov Krok 2 Toaletná redukcia Krok 3 Stupienok Farebné prevedenie Berry Blue, prevedenie plast. Rozmery produktu 13,39 x 13,39 x 6,89 palca
Ok Baby nočník Quack
Predám nový nočník, len rozbalený. Nočník Quack v tvare káčera dodávaný spolu s krytom. Po stlačení zobáka píska, rukoväte sú mäkké a príjemne sa držia. Je možné odobrať prednú časť a získať tak samostatný nočník. Rozmery produktu (v x š x d): 33,5 x 42 x 29 cm PC 21 eur
Nočník OK Baby so zvukom a krytom
Posuniem nočník Quack s krytom. Po stlačení zobáka píska, o to väčšia radosť na ňom sedieť. Predná časť sa dá odobrať, zostane tak klasický nočník. Stav ako nové.
nočník, stupienok
stupienok-predaný malý nočník, veľký nočník -darujem Na dobierku neposielam.
Redukcia, nočník, stupienok + guličky zdarma
Predám redukciu, stupienok, nočník. Len spolu. Pridám zdarma tašku plastových guličiek Intex (guličky pôvodne 100 ks stáli 12 eur, ale nie je ich už plný počet, pár stratených- na foto je reálny počet)