bazár, predaj, inzercia, predám

Nohavicový komplet-3 dielny --L

Kategória: Šaty, Kostýmy

Krásny nohavicový 3-dielný komplet, nohavice-top-blúzka,2x oblečená ,bez poškodení .Nohavice,dlžka-99cm, pás 2x39 ,ale je tam aj gumka tak ešte málo povolí ....Top, dlžka 39cm ,šírka 2x52cm...Blúzka ,dlžka 76cm ,šírka 2x54cm ,a rukáv od krku 75cm......+ pošta
Nohavicový komplet-3 dielny --L
Podobné inzeráty
Nohavicovy komplet
Predám krásny nový letný nohavicovy komplet. Široké pohodlné nohavice + košeľa. Košeľa je s dlhým rukávom, ale dá sa vyhnúť a pripnúť na krátky rukáv. Veľkosť44, materiál poliester hodváb.
NOVY nohavicový komplet v. 38
Ponúkam na predaj nový nohavicový kostým čokoládovej farby. Je z dvoch časti. Vrchná čast je na ramienka, + dlhé rukávy. Nohavice sú na zips, z padavej látky, vhodný na všetky typy postavy, pretože sa veľmi dobre prispôsobí. Veľkosť 38. Pôvodná cena je 70 € , ponúkam ho za 30 Eur ROZMERY: Nohavice - pas - v klude 2x30cm, max. 2x35cm boky - v klude 2x44cm, max. 2x50cm, celk. dlzka-bok -105cm, rozkrok -79cm TOP - sirka v podpazusi/obvod/ - v klude- 2x40cm, max. 2x44cm Foto rozmerov priložené
nohavicový overal XXS
Predám nohavicový overal XXS zn.MOHITO.Pozrite si aj ďaľšie moje inzeráty
Predám dámsky nohavicový kostým ,v.46
Predám pekný dámsky nohavicový kostým v.46,krásny,velmi malo noseny vo výbornom stave.Nohavice-obvod pása 93cm,Obvod bokov 116cm. Farba baklažánová. Poslem aj postou ,postovné uhradím v prípade platby vopred na úcet.Na dobierku neposielam. Cena 12e.(nohavice naspodu mierne rozšírené, sako klasický princesový strih),velmi príjemný,mäkučký a nekrčivý materiál.
Dámsky nohavicový kostým, 36, F&F
Dámsky nohavicový kostým tmavošedej farby. Elegantný kúsok vo výbornom stave. Oblečený bol len dvakrát. Pekne tvaruje postavu a má širšie nohavice. Sako sa zapína na gombík a nohavice na tri gombíky a zips. Značka F&F. Veľkosť 36.
Nohavicový letný kostým L
Bordovy nohavicový kostým, veľkosť L, letný, blúzka+nohavice,nohavice na gumu,dá sa ľahko kombinovať, veľmi dobrý stav