bazár, predaj, inzercia, predám

NORDIC WALKING - natural line

Kategória: Turistika, horolezectvo

Predám klasiclé palice na NW, kvalitné brúsené duralové rúrky, rukavičky na suchý zips, gumové papučky. Dĺžka paličiek nastaviteľná od 75 do 135cm.
Pošlem balík na poštu (+3,20 eur).
NORDIC WALKING - natural line
Podobné inzeráty
Obal a gumena nasadka na palice - treking / nordic walking
Predam trekingove palice, nove nepouzite,( 17,- Eur )obal na 1x par palic- Treking/ Nordic walking, rozmer 140x80 cm, vaha-ca.295g,obal material polyester( 8, Eur), gumena ochranna nasadka na hrot treking / nordic walking palice (4,- Eur), cena: dohodou, tel:
Palice NORDIC WALKING natural
Predám ľahké a spoľahlivé paličky na Nordic walking. Sú vhodné do prírody i vychádzky po meste. Prírodný brúsený povrch kvalitných pevných rúrok priemerov 12 a 14 mm, jemná potlač. Výška palíc je nastaviteľná. Pútka rukavičky na suchý zips dobre vedú palice v požadovanom smere, rúčka čierna alebo korková, nastaviteľné pútko. Hroty oceľové + gumové papučky na pevný povrch. Všetky diely sú vyrobené v EÚ. Vysokopevné duralové rúrky priemerov 14x0,7 a 12x0,8 mm, materiál 7075/T6 s pevnosťou min. 550 MPa, kvalitné rakúske plasty. Pomocou stredovej spojky s kovovým jadrom je možné nastaviť dĺžku palice do 140 cm. Hmotnosť zmontovanej palice je len 200g. Vyrobené sú v starej fabrike na Majdáne. Pošlem balík na poštu (+ poštovné).
Palice NORDIC WALKING color line
Predám palice na NW nastaviteľné do dĺžky 135cm. Rukavičky so suchým zipsom, odnímateľné gumové papučky na asfalt, všetko kvalitné európske materiály. Vyrobené vo fabrike na Majdáne. Vzdialenosť pútka od rúčky sa dá nastaviť, spojky rúrok sú rotačné. Prášková farba žltá svietivá alebo modrá kráľovská. Pošlem balíkom na poštu (+3,10). Na foto sú aj "black line" za 10 a "natural line" za 8 eur.
NORDIC WALKING - klasické palice (Black line)
Predám spoľahlivé dvojdielne palice na NW. Nastaviteľné do dĺžky 135cm. Duralové rúrky priemerov 16 a 14 mm. Pútka rukavičky na suchý zips s nastaviteľnou vzdialenosťou od rúčky, rotačné spojky rúrok, gumové papučky na tvrdý povrch. Všetky diely vyrobené v EÚ. Pošlem balík na poštu (+ poštovné).
Predám turistickú obuv Mammut Ultimate Pro Low GTX® Men.
Predám lahku turistickú/trekingovú obuv ULTIMATE PRO LOW GTX MEN; veľkosť:44 Trekingové topánky pánske, vhodné na ľahký terén, membrána GORE-TEX®, vrchný materiál: softshell Univerzálny a multifunkčný model má vodeodolnú membránu GORE-TEX a je veľmi pružný vďaka softshellu. Použitý penový klin, technológie Rolling Concept a podrážka Gripex robí z obuvi Mammut Ultimate Pre Low GTX Men spolehlivé, pohodlné a dokonale funkční vybavení na celodenné turistiku, Nordic Walking alebo aj len menšie prechádzku po okolí. Cena nových od cca 120-170EUR Kúpené 05/2022 *************
Paličky Leki Response a Leki Ultra
Paličky Leki Response a Leki Ultra. Rôzne typy (nie pár). Ľahučké. Karbónové. Cena nových paličiek je rádovo v desiatkach eur (ceny sa rôznia podľa stránky a aktuálnej akcie). Používané, no stále v dobrom stave. Vhodné na podopieranie sa pri chôdzi, turistike. (na Nordic Walking asi nevhodné - rôzne typy). Osobne odovzdám v Bratislave. Predám spolu alebo osobitne.