bazár, predaj, inzercia, predám

nosiaci pršiplášť Angelwings S

Kategória: Tehotenské oblečenie

Materiál: 100% polyester, membrána 100% polyuretan

Blízkosť vášho bábätka v šatke alebo ergonomickom nosiči si teraz môžete užívať aj v daždivom počasí! Krásny funkčný pršiplášť na nosenie detí z dielne Angel Wings vás udrží v teple a v suchu.

Daždivé dni nemusia byť smutné, šedé a uplakané. Krásna farba a biele bodky rozžiaria každý deň.

Pršiplášť je ušitý z tenkého materiálu s povrchovou vodeodolnou úpravou a membránou. Neprepustí kvapky dažďa, ale zároveň nechá vašu pokožku voľne dýchať. Môžete tak vyraziť na prechádzku s dieťatkom aj vtedy, keď nebo nie je jasné a bezoblačné.

Pršiplášť má kabátový strih. Skvele sa hodí k nohaviciam aj k sukni, ku gumákom ale aj k žabkám. Vo vnútri na bokoch je skrytý tunel so sťahovacou gumičkou, takže si veľmi jednoducho vytvoríte elegantný kabát alebo model áčkového strihu. Každý podľa svojho vkusu.

Dĺžka pláštenky je do polovice stehien. Rukávy je možné stiahnuť, aby vám do nich nepršalo. Priestranná kapucňa má veľký šilt, takže vám nenaprší do tváre alebo na okuliare a dá sa regulovať jej veľkosť. Pri nosení dieťatka na chrbte môžete kapucňu zrolovať či zhrnäť a stiahnuť pásikom, ukrytým za golierom, aby dieťatku neprekážala. Vsadka pre dieťa má taktiež kapucňu so sťahovaním.

Na bokoch pršiplášťa sú veľmi dobre riešené vrecká, do ktorých sa dostanete zvrchu, ale aj zboku, schováte do nich ruky, alebo chytíte ddieťatko za nožičku :-)

Súčasťou balenia sú:

- 1x vsadka na nosenie dieťatka
- 1x kapucňa pre zaistenie hlavičky
- 1x krytka na krk a dekolt
nosiaci pršiplášť Angelwings S
Podobné inzeráty
Tehotenský popr. nosiaci kabát
Predám krásny tehotenský kabát Bonprix veľkosť 46. Súčasťou je aj vsadka ktorá keď sa zazipsuje v strede tak je možné kabát používať aj ako nosiaci. Po bokoch sú ešte zipsy ktoré umožňujú ešte viac rozšíriť kabát v oblasti bruška, v prípade potreby. Je v top stave oblečený párkrát
Nosiaci kardigan
Predám nosiaci kardigan, veľkosť približne L, krasnej staroruzovej farby, jemnucke zmolky, skoro nevidieť.
Tehotenský/nosiaci kabát
Predám tehotenský kabát s vložkou na nosenie bábätka, raz oblečené, kupované v Lidli, značka Esmara, číslo 44/46.
Tehotenský a nosiacu kabát
Predám tehotenský a zároveň nosiaci kabát na zimu.Velkosť s-m,po bokoch má zips, dá sa prispôsobiť rastúcemu brušku.Má aj vložku na nosič.Bez poškodenia a žmolkov s kapucňou.Objednaný z Bonprix.Cena 20 eur+ poštovné.
Tehotenský a nosiaci kabát
Úplne nový, nenosený S vložkou na nosenie Veľkosť 38 (skôr menšia) Osobný odber Chorvátsky Grob