bazár, predaj, inzercia, predám

Nosič na 2 bicykle - MENABO ITALIA - sklopný - Cena: 220 €

Kategória: Príslušenstvo

Predám tento všestranný a kompaktný nosič na 2 bicykle, ideálny pre takmer všetky bicykle. Veľkou výhodou zariadenia je možnosť naklonenia nosiča, takže máte aj po namontovaní nosiča možnosť otvoriť zadné dvere vozidla.
Upevnenie kolies je riešené cez ozubené remene, takže bicykle sú pevne umiestnené na oceľových koľajniciach a mám uzamykanie.
Celá konštrukcia je vyrobená z ocele a hliníka, takže je pevná ale zároveň ľahká a odolá aj horším poveternostným podmienkam.
Nikdy nebol použitý.
Talianska výroba.

Cena: 220 € (Pri serióznom a rýchlom jednaní možná dohoda).

P.S. Osobný odber v Bratislave - NEPOSIELAM !

Kontakt:
Nosič na 2 bicykle - MENABO ITALIA - sklopný - Cena: 220 €
Podobné inzeráty
Nosič na bicykle na ťažné zariadenie
Predám nosič na bicykel uzamykateľné aj na ťažné zariadenie aj možnosť uzamknúť bicykle k samotnému nosiču. Môžete na ňom prepravovať bicykle akéhokoľvek typu a akéhokoľvek priemeru rámu. Je to výrobok s certifikáciou TÜV GS, ktorý potvrdzuje, že nosič na bicykle je prispôsobený na účasť v cestnej premávke v súlade so všetkými predpismi. Najnovšia verzia stojana Giro je vybavená novým a rýchlejším systémom montáže na ťažnú guľu. Lyžiny, na ktorých sú bicykle podopreté, sú vyrobené z hliníka. Tieto lyžiny majú tiež možnosť plynulého nastavenia rozstupu podpier pod kolesami. Majú tiež pohodlnú funkciu náklonu, ktorá umožňuje prístup do kufra auta bez nutnosti demontáže plošiny a bicyklov. Vďaka tomu môžete na týchto stojanoch prepravovať bicykle s veľmi rozdielnym rozchodom kolies: od horských bicyklov, mestských bicyklov až po detské bicykle. Prítomnosť chápadiel rámu, udržuje bicykle v konštantnej vzdialenosti od seba, čím sa minimalizuje riziko poškodenia počas prepravy. Pre 2 bicykle aj elektrobicykle s max. nosnosťou: 45kg - DĹŽKA: 66cm - ŠÍRKA: 113cm - VÝŠKA:: po sklopení držiaka 24 cm, s postaveným držiakom 70cm - Váha samotného nosiča: 19kg - Zásuvka 7 PIN - Cena 245-€ + 15€ AUTO, BICYKEL, PRÍVES, NOSIČ, V prípade záujmu, prosím kontaktovať na Tel.
Predám strešný cyklonosič MENABO Asso pre 1 bicykel
Predám strešný cyklonosič MENABO Asso pre 1 bicykel
Nosic bicyklov Menabo Stand Up 2
Nosič bicyklov MENABO STAND UP 2 na zadné, 5-te dvere vozidla pre max. 2 bicykle. Detailny popis a aplikacnu tabulku (ktore auta su kompatibilne) najdete na stranke: K nosicu mam 2 samostatne zamky, je velmi malo pouzivany. Preferujem emailovu komunikaciu. Dohoda mozna
Nosič na bicykle MENABO LOGIC 2
Predám nosič na 2 bicykle na zadné dvere auta MENABO LOGIC 2. Nosič je bez poškodení a bol minimálne používaný. Je kompletný a zmontovaný. Návod na montáž v papierovej forme k dispozícií. Nezakrýva zadné svetla ani registračnú značku. Dôvod predaja je kúpa nového auta, na ktoré už nosič nie je vhodný. Cena 80,-€.
Magnetický nosič lyží MENABO ACONCAGUA
Predame magnetický nosič lyží MENABO ACONCAGUA. Preferujeme osobny odber BB alebo ZV.
Nosič na bicykle Menabo Polaris 3
Predám 2 krát použitý nosič na 3 bicykle na 5.dvere. Použitý bol na autách Kia Rio a Ceed. Pri rýchlom jednaní možná dohoda. Cena nového 200€. Aplikačná tabuľka tu