bazár, predaj, inzercia, predám

Nosič na bicykel TRIXIE

Kategória: Psy

Predám 1x použitý nosič na bicykel zn. TRIXIE pre psíka alebo mačičku do 6 kg.
Nosič na bicykel TRIXIE
Podobné inzeráty
Nosič na bicykel TRIXIE
Predáme nosič pre psíka na bicykel zn. TRIXIE. Rozmery 47x41x29 cm.
Bunda, kabát pre psa Trixie,top stav, M(50cm), cena 10€
Predám bundu /kabát pre psíka, Trixie M (dĺžka 50cm). Top stav, párkrát vzatá- mojej fenke je dlhá, preto ju posúvame ďalej. Vhodná skôr pre stredného psíka. Osobný odber v Bratislave Vajnoroch, prípadne plus pošta.
Zimné oblečenie pre malého psíka
Oblečenie pre psíka, zimné. Mäkká srsť určená pre malé štvornožky všetkých plemien. Oblečenie pre psov, ktoré ponúka značka Trixie, pripomína jahňaciu kožušinu. Sú veľmi teplé a vyzerajú skvele, poslúžia v každej situácii. Výrobok je vyrobený z najkvalitnejších materiálov. Dá sa prať ručne pri teplote do 30 stupňov C. Oblečenie pre psov Trixie je odolné a pohodlné.  Oblečenie je nové, len vybalené na fotenie. Posielam poštou po platbe vopred na účet alebo osobný odber okolie PN.
Oblecenie pre psa - kabat trixie xl
Zn. Trixie, vel. 70 XL Rozmery Dlzna chrbta 70 cm Sirka na krku 30 cm Bez pouzitia, novy
Plienky pre psa Trixie
Trixie plienky pre psa veľ. L,pri inkontinencii, operaciách a po urazoch. V balíku je 10 ks, balíček bol na 12 ks, potrebovali sme 10ks ale nakoniec nevyužili, preto je otvorený. Cena spolu 6,00€ pôvodne stáli vyše 9€.V TT viem priniesť aj osobne keď budem mať cestu. Kontaktujte ma emailom, tel. číslo je vymyslene.
Prepravka pre psa Trixie Skudo 4
Predám novú nepoužitü transportnú prepravku pre psa zn.Trixie, model Skudo 4. Podrobný popis: extra odolná kovové dvierka s uzamykateľnými zacvakávacími klipmi vrátane madiel na ťahanie súčasťou 2 priestranné úložné priehradky rozmery: 48 × 51 × 68 cm výška: 51 cm nosnosť: 30 kg materiál: plast farba: tmavo šedá/piesková