bazár, predaj, inzercia, predám

Nosič na lyže

Kategória: Príslušenstvo

Predám nosič na lyže. Nepoužitý
Uzamykatelný nosiš lyží na střechu SKI-LOCK 5 je vhodný až pro 5 parů lyží a zaujme uživatele svým designem, který se testuje a prodáva i na vzdálené Sibiři. Nosič je osvedčený, odolný a snadno naistalovatelný. Nosiš lze namontovat na obdelníkové ocelové příčníky, ale i na aerodynamické hliníkové příčníky.
Nosič na lyže
Podobné inzeráty
Predám strešný nosič na bicykel peruzzo
Predám strešný nosič na bicykel Peruzzo Nosič bicykla na strešný nosič PureInstinct. Dúfam, že to je tento model. Je ako nový. možno 5 krát použitý. Mám nosič na ťažné a stresný už nepotrebujem. Unikátny vynovený nosič bicyklov, ktorý sa montuje na strešný nosič s automatickou aretáciou rámu, bez dodatočného uťahovania pákou alebo gombíkom (patentovaný systém). bez obmedzenia šírky rámu bicykla !!! upevnenie pomocou T-adaptéru ( na hranaté tyče pomocou adaptéru PZ-875 - voliteľné príslušenstvo) patentovaný samouťahovacia čeľusť umožňuje upevnenie aj o sedlo bicykla, a preto je vhodný aj pre karbónové rámy vhodný pre bicykle od priemeru kolesá 12" až po 29" hliníkový rám je ošetrený špeciálnou povrchovou úpravou, ktorá je odolná proti poškriabaniu kompletné uzamykanie: nosič o strešný nosič aj bicykel do nosiča nosič je vybavený popruhmi pre upevnenie kolies Cena je za nosič bez priečnika. V prípadne záujmu predám aj priečnik.
stresny nosic na Mercedes GLE + nosic na lyze
stresny box je predany, na predaj ostali priecne nosice a nosic na lyze: HAKR Stresne nosice 139cm dlze na zamok s nosicom na lyze taktiez na zamok (6 párov lyži ) Mal som ich na Mercedes GLE ale daju sa prisposobit na rozne auta s lyzinami. Je tam cca + - 10cm z kazdej strany moznost zuzit alebo rozsirit. Nosice nie su hlucne - maju aerodinamicky tvar. CENA spolu priečniky s nosicom na lyze 100€
Strešný nosič Thule Wingbar Edge - BMW F32 F33 F36
Predám málo používaný strešný nosič Thule Wingbar Edge použivaný na BMW F36 (BMW rad 4). Kompatibilita: BMW F32, F33, F36 V ponuke mám aj 2x nosič bicyklov thule, používaný s týmto strešným nosičom, viď. moje ďalšie inzeráty a iné doplnky pre F36. Nosič má T drážku, tj. viete naň upevniť aj iné Thule príslušenstvo (napr. box alebo nosič na lyže). Nosič je aerodinamický, tj. oproti lacným nosičom nevydáva v rýchlosti žiadne pískanie. Najlepšie osobný odber v KE. Dôvod predaja: predaj vozidla.
Toyota Corolla strešný nosič
Predám na Toyotu Corollu Sedan strešný nosič a nosič na lyze a snowboard - 4ks lyze alebo 2x snowb. Toyota Corolla Sedan - rok výroby od 2019 Nosič nebol ani raz použitý - rozbalené len kvôli fotkám Cena u autorizovaných predajcov: cca 473€ viď foto Cena kompletu: 340€ Osobný odber výlučne Iba Bratislava!
THULE - strešný nosič základný, lyže, bicykel
Predám THULE v príplatkovom čiernom prevedení. Mal som ho na ŠKODA OCTAVIA III, ale bude pasovať aj na iné modely áut s hagusmi... základný nosič THULE Edge Rail 9582 Black 230,00 EUR nosič na lyže THULE SnowPack L 7326 black 175,00 nosič bicyklov THULE ProRide 598 black ks za 130,00 EUR - mám 2 ks Samozrejmosťou zámky a kľúče. Možnosť predať aj jednotlivo, záleží na ponuke a dohode. Všetko je zachovalé, použité párkrát. Prosím prvotný kontakt mailom alebo SMS.
PRENÁJOM - Nosič bicyklov na ťažné zariadenie
Ponúkam na prenájom nosič bicyklov na ťažné zariadenie / na guľu. Značka CARFACE VISION 4. Nosič je určený pre 1-4 bicykle. Cena 5 EUR / 24 hodín. Vratná záloha vo výške 150 EUR. Hradí sa pri prevzatí a vracia sa v plnej výške pri bezchybnom odovzdaní. V prípade potreby požičiam aj redukciu z 13 na 7 Pin zásuvku. Nosič má skladateľné strany na jednoduchšiu manipuláciu a uskladnenie. Nosič je uzamykateľný o ťažné zariadenie. K dispozícii je možnosť uzamknúť bicykle o nosič. Nosič je možné sklopiť, čo umožní pohodlný prístup do kufra auta aj keď sú bicykle na nosiči. Maximálna záťaž: 60 kg Nie je vhodný pre elektrobicykle.