bazár, predaj, inzercia, predám

NOVA BATERIA 19E

Kategória: Kuchyne

Predám novú batériu
NOVA BATERIA 19E
Podobné inzeráty
Kuchynská batéria Blanco Mida-S so sprškou antracit
Nepoužitá, nepoškodená, komplet balenie. Kupovaná 03/2021. Kuchynská batéria Blanco MIDA-S so sprškou je na pohľad štýlovo vyformovaná batéria. Jej jemné zaoblené štíhle telo sa snúbi s nadčasovým dizajnom. Prekvapí svojou funkčnosťou a jednoduchosťou používania. Jednoduché napĺňanie vysokých hrncov a nádob je pre ňu samozrejmé. Batéria je certifikovaná a schválená spoločnosťou DVGW. Vyťahovacia sprška, ktorou disponuje je praktická napríklad pri umývaní veľkých hrncov, kuchynského náradia a oplachovania zeleniny. Výška batérie MIDA-S je 336 mm. Perlátor je vo výške 200 mm. Dodáva sa v 10 SILGRANIT®-ových farbách. Blanco MIDA-S sa hodí do každého nadčasového interiéru, v kombinácii s BLANCO drezom je ideálnou voľbou. DIN DVGW- Kvalita až do detailu: Pri výbere armatúr s DIN-DWGW Certifikátom má kupujúci istotu, že dostane kvalitné výrobky, ktoré spĺňajú požiadavky bezpečnosti a hygieny. Výrobky, ktoré majú značku DVGW - Certifikácie, podliehajú prísnym testom a kontrolám. BLANCO kuchynské batérie zodpovedajú právnym ustanoveniam pre hlučnosť spôsobenú tečúcou vodou. Toto je preukázané osvedčením o skúške, vyhotovené a dokumentované LGA. Použitá voda nezateká naspäť. Pri kuchynských batériách so sprškou spätný ventil zabraňuje spätnému zatekaniu vody do vodovodného potrubia. Dlhotrvácne, ľahko idúce, tlakovo trvácne. Keramické tesnenia, čo firma BLANCO používa majú dlhotrvácnu životnosť a presvedčia o ľahkosti chodu. Zabraňuje tvorbe vodného kameňa. Náš patentovaný regulátor na prúd zamedzuje tvorbu vodného kameňa.
Nova drezova bateria Teorema Tag
Nepouzita, uplne nova drezova bateria znacky Teorema Tag. Povodna cena produktu 108 eur. Podrobny popis produktu
Drezová batéria
Kupované v Siko Úplne nová zabalená v krabici Drezová batéria so silikónovým ramienkom je praktickým pomocníkom do každej kuchyne. Vďaka ohybnému ramenu môžete nastaviť prietok presne tam, kde ho potrebujete. Pustíte vodu a už nemusíte držať rameno, flexi rameno udrží prúd v rovnakej polohe. Ak vás omrzí farba, ramienko možno jednoducho vymeniť za inú z 3 farebných možností, možno ho tiež nahradiť klasickým kovovým ramienkom v tvare C alebo L. Materiál tela: mosadz Dĺžka hadiček: 60 cm. Batéria sa dodáva v 2 baleniach.
Štýlové nástenné hodiny SPOON - Boston
Najširšia ponuka hodín v rôznych farbách pre dokonalú stenu priamo od výrobcu. Moderné nástenné dekoračné hodiny. Hodiny sú vyrobené z akrylového skla PMMA. Tento materiál /plexisklo/ má moderný a estetický vzhľad, je ľahké a 6 krát silnejšie ako obyčajné sklo. Plexisklo je pružný materiál dokonalý na výrobu kreatívnych doplnkov. Je výborným dekoratívnym doplnkom a dokonale odráža slnečné svetlo. Vďaka svojej odolnosti voči UV žiareniu a vlastnostiam materiálu nevyžaduje zvláštnu údržbu a veľmi dlho si zachováva svoj pôvodný stav. Objednajte si a presvedčte sa na vlastné oči. Technické informácie. * Nástenné hodiny, zmenia tvoj pohľad na čas. * Materiál: akrylové sklo PMMA * Farba: Bezfarebné, Farebné * Strojček hodín: Quartz * Predpísané batérie: napájanie 1x batéria AA 1,5 volt * Počet batérií: 1 x, Batéria nie je súčasťou balenia * Batérie v cene: Nie * Rozmery nálepky maximálne : V popise názvu * Hrúbka plexiskla: od 1 mm do 4 mm * Povrchová úprava: Zrkadlo, Akryl, Fólia, Farba * Farba obrázku môže skresľovať skutočnosť nástenných hodín odtieňa * Zákazková výroba. Výroba trvá do 10 dni . Balenie obsahuje: * Moderné nástenné hodiny * Strojček hodín, ručičky hodín * Návod pre inštaláciu, manuál * Záručný list * Hodiny zabalené v krabici * 1x batéria AA 1,5 volt * Balené v bublinkovej fólii poštovné: 5,0 €
Kuchynska bateria Grohe
nazov: Grohe Essence cislo: 30269000 obsah: bateria + krabica originalneho balenia stav: funkcna bezne pouzivana farba:chrom kupena: 2022 kompletny popis:
Kuchynska bateria
Predam bateriu čisto nova , zla kupa nepasuje,nova stala 100 eur teraz 70 eur, bateria je určena na prietokovy ohrievač