bazár, predaj, inzercia, predám

Nová cena LEN do 10.08. Štartovacie bývavanie s parkovaním.

Kategória: Byty

Výhodnejšia cena!!! Platí len do 10.08. ! Garsónka vhodná aj na investičný prenájom. Pozrite si video.
Ponúkame Vám peknú priestrannú garsónku ( o výmere 1-izbového bytu) s loggiou, pivnicou (spolu 37m2) a parkovacím miestom na ul. Na Piesku v Ružinove, pri ul. Mlynské luhy a Strojníckej ul. Lokalita má dobrú dostupnosť do centra ale aj na diaľnicu. Byt sa nachádza v novšom 3. poschodovom tehlovom dome z roku 2010.

LOKALITA:
Lokalita má dobrú dostupnosť autobusom alebo električkou – konečná zastávka električiek v Ružinove - Astronomická.

PARKOVANIE:
Ponúkame vlastné parkovacie miesto pred bytovým domom o výmere 13m2.

GARSÓNKA:
Bytový dom je moderný, tehlový, zateplený, s výťahom, má 13 rokov. Vchod má elektrického vrátnika na čip. Na prízemí sú nebytové priestory a spoločná kočikáreň. Pivnice sú murované a nachádzajú sa na prízemí.
Byt je situovaný na 1.poschodí z 3.p., ide o druhé nadzemné podlažie, pod bytom je nebytový priestor.

Gasónka má rozlohu cca. 30,8m2+ loggia 4m2 + pivnica 2,3m2, spolu 37m2. (veľkosť 1-izb. bytu)
V byte bola rekonštruovaná kúpeľňa (5m2) v r. 2021, má sprchovací kút, umývadlo, WC. Na chodbe (2,5m2) je kuch. linka s varnou platňou, chladničkou. Izba (23m2) je priestranná so vstavanou skriňou, vychádza sa z nej na peknú loggiu (4m2), orientovanú do dvora s parkovaním.
Byt je orientovaný na východ. Bytový dom má vlastnú kotolňu.
Mesačné náklady (jedna osoba):
- služby spojené s bývaním (predpis záloh) 100€ + elektrina 20€.
Byt sa predáva čiastočne zariadený – kuchynská linka, vstavané skrine. Môžete sa nasťahovať hneď bez veľkých dodatočných nákladov. Byt je vhodný aj na investičný prenájom.
Na byt je možné čerpať hypotekárny úver.

CENA: 115.000,- Eur, platí do 10.08.
Možnosť dokúpiť parkovacie miesto 9.000,- Eur
Video: hľadáte praktické bývanie v Bratislave II alebo byt na investíciu, máme pre Vás ponuku!
Ak Vás naša ponuka zaujala, prosím reagujte na tento inzerát alebo napíšte mail na: kluc@, zašleme Vám podrobné informácie.
Využite služby spoľahlivej realitnej kancelárie, ktorá je na trhu už viac ako 21 rokov!
Ponúkame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami: homestaging, interiérové poradenstvo, služby architekta, služby znalca, hypotekárneho poradcu a právnika. Využite komplexné služby v oblasti realít!
Bližšie informácie nájdete aj na našej web stránke , RK Kľúč


Poschodie: 2
Počet poschodí: 4
Počet izieb: 1
Dodatok k cene: dohoda možná, vrátane provízie, možnosť HÚ
Obytná plocha: 37m²
Celková rozloha: 37m²
Úžitková plocha: 37m²
Vlastníctvo: osobné
Stav: po rekonštrukcii
Odvoz odpadu: áno
Voda: neuvedené
Internet: lokálny poskytovateľ
Kúpeľňa: sprchovací kút
Vykurovanie: spoločné – vlastná kotolňa
Lódžia: áno
Pivnica: áno
Výťah: nie
Parkovanie: vlastné vyhradené
Postavené z: tehla
Zariadenie: čiastočne
Zatepl
Nová cena LEN do 10.08. Štartovacie bývavanie s parkovaním.
Podobné inzeráty
4 IZBOVÝ BYT S KRÁSNYMI VÝHĽADMI A SUPER PARKOVANÍM
NA PREDAJ LAMAČ - Čaro tohto bytu tkvie v jeho (1.) otvorenej dispozícii s možnosťou 4.izby (nová priečka v cene)(2.) lokalite s ideálnym parkovaním, MHD a lesom priamo pod nosom (3.) svetlosti, súkromí a krásnych výhľadoch z okna (4.) a veľa úložného priestoru aj pre veľkú rodinu 82 m2 = 67.5 m2 (3. alebo 4. izbový byt) + 6.7 m2 (Loggia) + 2.4m2 (pivničná kobka) + 5.1 m2 (uzamknutý skladový kumbál vedľa bytu/pracovňa) + ďalšie možnosti uskladnenia vecí v spoločných suterénnych uzamknutých miestnostiach domu. (1.) OTVORENÁ DISPOZÍCIA NA DVE SVETOVÉ STRANY S MOŽNOSŤOU 4. IZBY (priečka v cene) Byt prešiel v r.2012 zmenou dispozície s výmenou elektrických rozvodov, vody a plynu v kuchynskej a kúpeľňovej časti bytu a vytvoril sa veľký 32m2 obývačko-kuchynský priestor na denné využívanie s výhľadmi na dve svetové strany (JZ a SV). Z tohto priestoru sa vchádza na priestrannú 7m2 zasklenenú lodžiu. Ak by ste však preferovali 4.izbu je možné dorobiť v tomto priestore sadrokartónovú stenu (zahrnuté v cene) (2.) LOKALITA S IDEÁLNYM PARKOVANÍM, S MHD A LESOM Byt sa nachádza v pokojnej a obľúbenej časti Lamač, na hornom konci Studenohorskej ulice, v okolí len rodinné domy. Parkovanie pri tomto dome je úplne bezproblémové - cez deň aj v noci zaparkujete priamo pred vchodom domu a zástavka MHD je perfektne prístupná priamo pred domom. Všetko dôležité je v blízkosti bytu na pešo max 5-7 minút(pošta, potraviny, lekáreň, reštaurácie, vstup do lesa..). Rýchle napojenie na diaľnicu D2 je len 3 min autom. Veľké nákupné centrum s najnovšou nemocnicou Bory Mall je vzdialené len 5 min autom. (3.) SVETLOSŤ, SÚKROMIE A KRÁSNE VÝHĽADY Byt sa nachádza na 6 zo 7mich poschodí, preto je perfektne presvetlený a nie je v ňom teplo od strechy (4.) VEĽA ÚLOŽNÉHO PRIESTORU V byte sú veľké úložné systémy (1x rolldor chodba, 1x rolldor spálňa, 1x úložná stena na mieru v izbe, 2x veľké úložné skrine na mieru na balkóne). Zmestí sa do nich všetko potrebné a preto ďalší úložný nábytok nie je treba. Byt preto pôsobí veľmi vzdušne a príjemne. Zároveň priamo vedľa bytu je k dispozícii kumbál o výmere 5m2, v ktorom sú vytvorené ďalšie úložné police na uskladnenie vecí, športového náradia, či bicyklov. Okrem toho k bytu prislúcha aj pivničná kobka o výmere ďalších 2.4 m2, ktorá je súčasťou LV. V prípade, že potrebujete uskladniť naozaj veľa vecí, je možnosť využiť ešte aj samostatnú uzamknutú pivničnú miestnosť/“kočíkáreň“ cca 10m2 v suteréne domu. BYTOVÝ DOM - Bytový dom má prízemie + 7 poschodí - Dom je zateplený. - Nový výťah (3-ročný) - Vymenené všetky stúpačky (7 ročné) - Digitálne merače na radiátoroch - Bytový dom má našetrené dostatočne vysoké prostriedky vo fonde opráv na ďalšie zveľadovanie domu DOHODA NA CENE MOŽNÁ RK volať s konkrétnym klientom
BOSEN | Zariadený 2-izb byt s terasou a parkovaním Čermán
Typ: 2-izbový byt Ulica: Hornočermánská Mestská časť: Čermáň Obec: Nitra Bosen Group Nitra Vám exkluzívne ponúka na prenájom 2 izbový byt s terasou v novostavbe privátneho bytového komplexu na Čermáni. BYT: Celková výmera bytu vrátane terasy je 65 m2. Nachádza sa na poslednom 1. poschodí bytového domu  a je orientovaný na V a Z. Medzi najväčšie benefity bytu patrí priestranná a presvetlená obývačka s východom na terasu.  DISPOZÍCIA: Vstupná chodba s hosťovským WC a šatníkovou skriňou, obývačka prepojená s jedálenským kútom a kuchyňou, spálňa s kúpeľnou so sprchovacím kútom a druhým WC. Na medziposchodí sa nachádza pivničná kobka s vlastným kotlom.  ZARIADENIE: Byt sa prenajíma zariadený.  PARKOVANIE: K bytu prislúchajú jedno parkovacie miesto. Podľa obsadenia parkoviska je možné prenajať si ďalšie parkovacie státie.  LOKALITA: Privátny uzavretý bytový komplex s 11 bytmi a vlastným parkovaním sa nachádza v tichej časti Hornočermánskej ul. Jeho lokalita a výhľad na celú Nitru, predurčujú túto ponuku na výnimočné bývanie. CENA: 600 € nájomné s parkovaním + 120€ energie / mesiac + depozit vo výške 2-mesačného nájomného  Byt bude k dispozícii od 1. 9. 2023.  PROVÍZIU PRE RK NEPLATÍTE. Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie a právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Úžitková plocha: 65 m2 Stav: novostavba Počet izieb: 2 Typ výbavy: kompletne vybavený Terasa: áno Rok výstavby: 2020 Pozícia: posledné poschodie Poschodie: 1 Celková plocha: 65 m2 Terasa plocha: 8 m2 Počet terás: 1 Vykurovanie - podlahové: áno Vykurovanie - lokálne: áno Internet: áno
REZERVOVANÝ - 1i byt v RD s parkovaním a možnosťou vy…
REZERVOVANÝ - 1i byt v RD s parkovaním a možnosťou využívania terasy Popis: Ponúkame na prenájom priestranný 1-izb. byt na Šamorínskej ulici v Podunajských Biskupiciach. Byt sa nachádza v dome so 6 bytovými jednotkami. Orientovaný je do záhrady. K domu prislúcha terasa, ktorú možno využívať na posedenie či grilovanie. Parkovanie: komfortné a bezpečné vo dvore rodinného domu. Cena nájmu VRÁTANE energií, internetu a parkovania: 490 Eur/mesiac. Byt je voľný od 15.07.2023. Celková rozloha bytu: 35 m2, z toho tvorí izba 20 m2, obývačka s kuchyňou 11 m2 a kúpeľňa s toaletou 4 m2. Zariadenie: sedačka, dve postele, skriňa. Spotrebiče: chladnička s mrazničkou, elektrická varná doska, rúra na pečenie. Práčka a sušička je k dispozícii v práčovni, ktorá je situovaná v suteréne. Byt je po celkovej rekonštrukcii: nové plastové okná, rozvody elektriky a vody, omietky, plávajúca podlaha a dlažba. Nová kúpeľňa disponuje sprchovacím kútom, toaletou a umývadlom s nábytkom. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí 1x nájom 490 Eur, 1x kaucia 490 Eur + poplatok pre RK 1/2 mesačného nájmu = 245 eur. Obhliadku Vám rada poskytne: Katarína Šatanková, Podlahová plocha m2: 35 Loggia: Terasa Výťah: Nie Stav: Po kompletnej rekonštrukcii Poschodie --/--: 2/3 Konštrukcia bytu: Porobeton Zálohový predpis / mesiac EUR: 490 Okná: Plastové Kuchynská linka: Nová Spotrebiče: ,,,,,,,,,,, Kúpelňa: Nová WC: Nové Podlahy: Plávajúca podlaha,Dlažba Bezpečnostné dvere: Svetové strany: V Zateplený dom: Áno Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Parkovacie miesto Obhliadky a ďalšie informácie: Katarína Šatanková k.satankova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Smile Adresa: Letná 5 Roh ulíc Hálková Letná Telefón:
Centrum- Parkovanie vo dvore- Mariánska ulica
B10 Vám ponúka na predaj výnimočný veľký 1 izbový byt s vlastným parkovaním v centre mesta Nitra- Mariánska ulica. Tento priestranný 1-izbový byt ponúka skvelú investíciu alebo štartovacie bývanie pre každého, kto si uvedomuje, aká dôležitá je pri nehnuteľnosti lokalita. Tento byt sa nachádza na Mariánskej ulici (doslova pár krokov od pešej zóny) a je otočený do tichého dvora. Vlastné parkovanie vo dvore s elektricky ovládanou bránou ho robí ešte zaujímavejším. Z nášho pohľadu sa teda jedná o skvelú investičnú nehnuteľnosť s nízkymi nákladmi (nájom je iba 110 eur/mesačne), ktorá je vhodná na dlhodobé ako aj krátkodobé prenajímanie. Samozrejme častokrát si takéto nehnuteľnosti vyberajú aj klienti, ktorí hľadajú štartovací byt. Byt ponúka až 42 m2 a teda jedná sa o veľký 1-izbový byt. Nachádza sa na 2/7 poschodí z novým výťahom. Nový majiteľ bytu môže využívať aj oplotený dvor pri bytovom dome. Práve do tohto dvora je byt orientovaný. Ponúka preto tiché a pokojné prostredie na bývanie napriek jeho umiestnenie v centre mesta. Bytový dom je vybavený kamerovým systémom a je kompletne zrekonštruovaný- zateplenie, nový výťah, menená strecha a stúpačky. Prešiel rekonštrukciou – murované jadro, plastové okná, plávajúce podlahy, dubové parkety a elektrické rozvody sú menené v celej nehnuteľnosti. Dispozícia bytu (viď. pôdorys)- vstupná chodba, samostatná toaleta, kúpeľňa, kuchyňa, priestranná izba. K bytu prislúcha pivnica. Byt nemá balkón. Predáva sa čiastočne zariadený. V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. ID: 111128 Cena: 109 900.00 € Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku
BYTOVÝ KOMPLEX PODHORSKÁ, pešo na Kúpeľný ostrov, 3-izb byt
Chcete bývať v novučkom byte len malinký kúsok od kúpeľov a kúpeľného parku? Ponúkame Vám riešenie... 12 moderne navrhnutých bytov v uzatvorenom areáli s vlastným parkovaním už vo výstavbe, dokončenie a kolaudácia posledný štvrťrok 2023. Budujú sa v skvelej rodinnej lokalite, v rýchlej pešej dostupnosti na Kúpeľný ostrov, pri začiatku obce Banka, hneď vedľa známeho kúpeľného mesta Piešťany. Bytový komplex je navrhnutý tak aby nebol záťažou pre životné prostredie a okolie, aby zapadal do okolitého prostredia s dôrazom na zelenú výsadbu. Na pozemku budú osadené dve bytové budovy, každá má 12 bytových jednotiek, jedna s krytým garážovým parkovaním, druhá s parkovacími miestami popri budove. Obe parkovacie zóny budú vybavené nabíjacou stanicou pre elektromobily. Bytový dom bude kvalitne zateplený, vybavený solárnymi panelmi na streche budovy na ohrev vody pre obyvateľov bytov, tepelnými čerpadlami voda-vzduch v spoločnej kotolni, s možnosťou regulácii teploty v každom byte, bezpečnostný systém, samozrejmosťou je kabeláž internetu a tv, predpríprava na vonkajšie žalúzie, uzavretý komplex rampou, kde sa len tak hocikto nedostane a nikto cudzí Vám neobsadí Vaše parkovacie miesto. Byty sú moderne riešené, predávajú sa v stave holobyt, s možnosťou dokončenie na kľúč po dohode podľa predstáv klienta. Na výber máte z 1-izb, 2-izb i 3izb bytov, každý jeden z nich má balkón: 1-izbový 1.NP 38,04 m² + 3,81 m² 2-izbový 50,19 - 50,65 m² + 4,3 m² 3-izbový 69,29 m² + 4,89 m² Na výber tiež dostatočné množstvo vonkajších parkovacích miest ako aj garážových parkovacích miest. V blízkosti bytov sa nachádzajú potraviny, základná škola s materskou škôlkou, lekári, kostol, obecný úrad, záhradné potreby, poľovnícke potreby, lekáreň, reštaurácia, cyklotrasy. Viac informácii na tel. čísle alebo na info@
3-izbový byt, nízke náklady, solárny ohrev, elektronabíjačky
Chcete bývať v novučkom byte len malinký kúsok od kúpeľov a kúpeľného parku? Ponúkame Vám riešenie... 12 moderne navrhnutých bytov v uzatvorenom areáli s vlastným parkovaním už vo výstavbe, dokončenie a kolaudácia posledný štvrťrok 2023. Budujú sa v skvelej rodinnej lokalite, v rýchlej pešej dostupnosti na Kúpeľný ostrov, pri začiatku obce Banka, hneď vedľa známeho kúpeľného mesta Piešťany. Bytový komplex je navrhnutý tak aby nebol záťažou pre životné prostredie a okolie, aby zapadal do okolitého prostredia s dôrazom na zelenú výsadbu. Na pozemku budú osadené dve bytové budovy, každá má 12 bytových jednotiek, jedna s krytým garážovým parkovaním, druhá s parkovacími miestami popri budove. Obe parkovacie zóny budú vybavené nabíjacou stanicou pre elektromobily. Bytový dom bude kvalitne zateplený, vybavený solárnymi panelmi na streche budovy na ohrev vody pre obyvateľov bytov, tepelnými čerpadlami voda-vzduch v spoločnej kotolni, s možnosťou regulácii teploty v každom byte, bezpečnostný systém, samozrejmosťou je kabeláž internetu a tv, predpríprava na vonkajšie žalúzie, uzavretý komplex rampou, kde sa len tak hocikto nedostane a nikto cudzí Vám neobsadí Vaše parkovacie miesto. Byty sú moderne riešené, predávajú sa v stave holobyt, s možnosťou dokončenie na kľúč po dohode podľa predstáv klienta. Na výber máte z 1-izb, 2-izb i 3izb bytov, každý jeden z nich má balkón: 1-izbový 1.NP 38,04 m² + 3,81 m² 2-izbový 50,19 - 50,65 m² + 4,3 m² 3-izbový 69,29 m² + 4,89 m² Na výber tiež dostatočné množstvo vonkajších parkovacích miest ako aj garážových parkovacích miest. V blízkosti bytov sa nachádzajú potraviny, základná škola s materskou škôlkou, lekári, kostol, obecný úrad, záhradné potreby, poľovnícke potreby, lekáreň, reštaurácia, cyklotrasy. Viac informácii na tel. čísle alebo na info@