bazár, predaj, inzercia, predám

Nová dámska funkčná mikina

Kategória: Športové oblečenie

Nová s visačkami, pôvodná cena 51€.

Dámsky dres Etape LISSA sa skvelo hodí na každodenné nosenie aj intenzívny tréning. Funkčný elastický materiál zabezpečuje kvalitné termoizolačné vlastnosti. Reflexné prvky podporujú vašu bezpečnosť v zhoršených svetelných podmienkach.
elastický materiál SuperDryntex
zateplenie
dlhý predný zips
krytka zipsu
2 vrecká na zips
reflexné bezpečnostné prvky

Poštovné- 1,50€ obyčajne, slebo 2,30€ doporučene
Nová dámska funkčná mikina
Podobné inzeráty
Dámska bežecké vetrovka a natelnik
Predám, raz oblečenú dámsku bežeckú mikinu +tričko s dlhým rukavom set.Veľkosť L. Dámska mikina Klimatex ROMY Dámska bežecká mikina určená do nepriaznivých podmienok. Zateplené časti na prednom diele ochráni pred chladným počasím. Pružný materiál na bokoch a rukávoch je z vnútornej strany brúsený pre príjemný a hrejivý omak. Dve bočné vrecká na zips. Lemovanie pomocou tenkých gumičiek zabraňuje tepelným stratám. Zips je podložený lištou, ktorá chráni krk proti poškriabaniu od zipsu. Kapucňa z tkaniny zateplená a odolná proti prefúknutiu.
SALEWA PAGANELLA, DÁMSKA MIKINA,XS-S-M-L-XL
Salewa Paganella polarlite, fleece mikina -Absolútne najpohodlnejšia dámska fleece mikina Salewa Paganella - V teplejších dňoch a v prechodnom období ju môžete nosiť ako vrchnú vrstvu, v chladnejších dňoch sa výborne hodí pod páperovú bundu. -Materiál Polarlite - Vyznačuje sa rýchloschnúcimi vlastnosťami, účinným odvodom vlhkosti a tepelným komfortom. - povodná cena 90€ - veľkosti XS, S,M,L,XL
Dámska bunda UNDER ARMOUR
Nová vobec nenosená bunda v nádhernej neprehliadutelnej farbe v 100% stave velkost XS ale v pohode S!!Dámska bunda značky Under armour. Ľahká dámska športová vetrovka v ružovej farbe vďaka technológii UA Storm dokonale odpudzuje vodu, je priedušná a navyše nijako neobmedzuje v pohybe. A bude vás vidieť za každých okolností, či už sa vyberiete si zabehať, na workoutové ihrisko či na večernú prechádzku. Tréningová vetrovka pre dámy sa zapína na zips, ktorý je po celej dĺžke. Kapucňa je vstavaná a stojí na vyššom golieri, s ktorým spolu ochránia krk aj hlavu pred chladom a dažďom. Absencia švov na ramenách a väčšia konštrukcia ponúka ľahko nadrozmerný strih. Na koncoch dlhých rukávov bundy na tréning sú elastické manžety a spodný lem je taktiež elastický. Po bokoch nájdete dve postranné vrecká. Detaily produktu: dámska tréningová bunda na šport a cvičenie výrazná ružová farba s bielymi detailami nápis značky na ľavom rukáve a logo na hrudi technológia UA Storm - materiál odpudzuje vodu a vlhkosť udrží teplo priedušná, pohodlná na nosenie technológia 4way Stretch - voľnosť pohybu mierne zvýšený golier vstavaná kapucňa bez regulácie bez švov na ramenách voľnejší, mierne nadrozmerný strih postranné vrecká dlhé rukávy a lem s elastickým ukončením zips po celej dĺžke ideálna na beh, cvičenie, outdoorové tréningy Materiál: 87% Polyester,13% Elastan Technológie 4-Way Stretch - Konštrukcia odevu s touto technológiou umožnuje elasticitu materiálu vo všetkých štyroch smeroch. Odevy s touto technológiou podporujú Vašu plnú pohyblivosť a skvele odvádzajú vlhkosť a zároveň rýchlo schnú. UA Storm1 - Špeciálne vyvinutá povrchová úprava odpudzujúca vodu. Odpudzuje dážď a sneh pre tréning za každého počasia.
Calvin Klein dámska mikina
Oblečenie je nové, dovezené z USA. Dámska mikina biela veľkosť S a M.
GymBeam oblečenie
Predám športové oblečenie dámske aj pánske, mikiny, tepláky, legíny, tričká značky GymBeam. 1. Tričko Basic Heather Military - GymBeam Veľkosť: 1x XXL cena:7€/ks 3. Tričko Basic Black - GymBeam Veľkosť: 1x XXL cena: 5€/ks 9. Dámske tričko Box Logo Black White - GymBeam Veľkosť: 1x S cena 5€/ks 10. Dámske tričko Box Logo White Raspberry - GymBeam Veľkosť: 2x XL cena: 5€/ks 11. Dámska mikina Athlete Burgundy White - GymBeam Veľkosť: 1x S cena: 12€/ks 12. Dámska mikina Athlete Black - GymBeam Veľkosť: 2x L cena: 12€/ks 14. Dámske legíny Stripes Black - GymBeam Veľkosť: 1x L cena 16€/ks 15. Dámske tepláky Urban Black - GymBeam Veľkosť: 1x L cena: 16€/ks
Liverpool FC Adidas Formotion mikina, veľkosť 42/44 (L)
Tmavosivá mikina s bielymi adidas prúžkami Liverpool FC. Mikina bola nosená pár-krát a je vo výbornom stave. Mikina má iniciálky JM a má dierky na rukávoch na palce (viď foto), tak aby sa rukávy pri behu/tréningu nezošmykli dole k lakťom. Na zadnej strane má veľké logo Adidas. Poštovné (dobierka) zahrnuté v cene. V prípade záujmu ma kontaktujte emailom, telefonicky alebo SMS-kou. Na to, aby som Vám mohol poslať dres na dobierku, budem potrebovať Vašu adresu.