bazár, predaj, inzercia, predám

Nová kniha - najobľúbenejšie pečenie a cukrovinky

Kategória: Kuchárky

Dobrý deň,

- Predám úplne novú knižku najobľúbenejšie pečivo a cukrovinky.

- Cena: 5€ + poštovné, alebo osobne Košice, Prešov.

- Ak máte záujem kontaktujte ma na e-mail viktoria.palasthyova@, alebo volajte na číslo .

- Ďakujem.
Nová kniha - najobľúbenejšie pečenie a cukrovinky
Podobné inzeráty
Hrnčekové pečenie alebo sladké recepty bez váženia
Odmerovanie surovín bez váženia - pomocou hrnčeka, lyžice a lyžičky Sladká kuchyňa s výraznou úsporou času Viac ako 400 overených receptov na chutné domáce sladkosti Múčniky, cukrovinky, dezerty, ovocné peny a poháre, sladké knedličky Torty slávnostné, odľahčené, šľahačkové i nepečené Koláče a koláčiky z rôznych druhov cesta a na každú príležitosť Pečieme na Vianoce: vianočky, štóly, cukrovinky Prosím INZERAT je aktuálny do zmazania, alebo vyznačenia, preto sa nepýtajte či je to aktuálne. Prosím kontaktujte ma na e-mail. ĎAKUJEM. Osobný odber možný v KE, alebo plus poštovné. Posielam bud slov.poštou, alebo zásielkovňou.
Varenie pečenie recepty kuchárska kniha
Predám kuchárska kniha, kuchárske knihy, knižka, knižky, varenie, zrdavie, výživa Zázračné PH, Chronický prebytok kyseliny rozožiera telesné tkanivo. Ak sa to zavčasu nespozoruje, tento proces postupne preruší všetky bunkové aktivity a funkcie – od tlkotu srdca, až po neurónové spaľovanie v mozgu. V konečnom dôsledku spôsobuje prekyslenie organizmu všetky ťažkosti a choroby. Program zameraný na acidobázickú rovnováhu krvi, ktorú dosiahnete optimalizáciou príjmu zásad a kyselín vo vašej potrave. 368 strán, 3 € Špalda, pšeno, pohánka... Návrat k zdravým potravinám, Jaroslava Kuchtová Špalda, pšeno a pohánka patria medzi suroviny, ktoré sa zaslúžene pýšia návratom na piedestál zdravej výživy. Obsahujú celý rad cenných živín, nevyhnutných pre život a zdravú existenciu človeka. Dajú sa z nich pripraviť jednoduché a rýchle jedlá, ktoré sú nielen zdravé, ale aj chutia. Kniha plná fotografií a receptov, top 4 € Skleróza multiplex, kuchárska kniha pre pacientov trpiacich týmto ochorením. Je v anglickom jazyku, ale veľmi jednoducho napísaná a preložiteľná. Muž si kúpil, len zabudol variť, prelistovaná. Cena 18 € Iba 10 minút, jednoduché, zdravé, nenáročné recepty. Mäso, hydina, ovocie, dezerty, zelenina... Žiadna komplikovaná príprava, zdobenie – jednoduché chutné jedlá, ktoré vyzerajú aj chutia fantasticky. 5 € 2000 najlepších receptov z našej a zahraničnej kuchyne. Krásna kniha pre varenie a inšpiráciu. Kniha v top stave. V knihe nájdete zdravé jedlá z vašej záhrady, pochúťky pre slávnostné príležitosti, špeciality pre labužníkov a to najlepšie z kuchyne starej mamy. Počet strán 288. Cena 4 € Medzinárodná kuchárka. Druhé slovenské vydanie prekladu známej knihy receptov kuchýň sveta, vrátane receptov prezentovaných na svetovej výstave EXPO v Bruseli. Jedlá z celého sveta prehľadne zoradené buď podľa typu jedla – polievky, predjedlá, ryby, hydina, divina, jedlá zo zemiakov a iné; alebo podľa krajiny, z ktorej dané jedlo pochádza. Cena 2,50 € Wok moderné rýchle a úsporné varenie. Príprava jedál v panvici wok je rozšírená v takmer celej Ázii už niekoľko storočí pre svoju nenáročnosť. rýchlosť a kvalitu pripravovanej stravy. Výhody prípravy jedál vo woku sú v mnohých prípadoch veľmi lákavé. Zaujme nielen rýchlosť prípravy jedál. ale aj možnosti ich prípravy s použitím minimálneho množstva tuku vďaka oblému dnu. V orientálnej kuchyni prevláda predovšetkým neuveriteľne pestré množstvo zeleniny. menej mäsa a radšej hydina a ryby. Kniha obsahuje výborné recepty na prípravu slaných aj sladkých jedál. Cena 1 € Šalaty, recepty šikovnej gazdinky. Super zoznam zelenina, ovocie, jogurty... Bylinky, koreniny. Všetko jednoduché a zabudnuté, prevažujú samozrejme domáce a dostupné ingrediencie 1 € Grécka kuchyňa, plnofarebné obrázky, super recepty, skôr je to zošítok, papagáj odzobal okraj, darujem k nákupu.
KUCHÁRSKE KNIHY od 1 €
Predám kuchárske knihy väčšinou ako nové, alebo veľmi zachovalé: Dezerty a cukrovinky 7€ Tajomstvo mojej kuchyne 2, ako nová, len na 2.strane je napísané venovanie 4€ Obrazová kuchárka 3€ Veľká kuchárska kniha varenie a pečenie 3€ PREDANÁ!!! Šaláty (väčšia) 2€ Vegetariánska kuchárka 3€ Varíme zo zeleniny 1€ Šaláty (menšia) 1€ 1-2-3 Zelenina 1€ Plus poštovné. Kontaktujte telefonicky, alebo e-mailom cez kontaktný formulár. Klik na zobrazenie ďalších mojich inzerátov.
Niečo do kuchyne
Predám, knihy sú bez poškodení: Mária Hajková - Nepečené múčniky - 2 Eur Ursula Summová - Oddelená strava - 2 Eur Jana Horecká - Malá kuchárka oddelenej stravy - 3 Eur Ryby a plody mora - 2,50 Eur Eva Paulovičová - Cestoviny - 2 Eur Jana Duží, Vladimír Horecký - Knedle a omáčky - 2,50 eur Recepty zo života 7 - 4 Eur (trosku tuknute horne rohy) Zlatá kniha Mary Berryovej - Dezerty a cukrovinky - 5 eur Jozef Štígel - Vianočná kuchárka - 4 eur Richard Sulík a Marcel Ihnačák - Zdravý rozum je najlepší recept - 3 eur Moja malá kniha maškŕt - Lidl vydanie - 2 eur NA SMS NEREAGUJEM
Sviatočné pečenie
Predám krásnu knihu:Sviatočné pečenie . CENA 1 EUR. Chutné a inšpiratívne recepty na zákusky,torty a koláče na každú príležitosť.Kniha je v 100% stave. Pozri všetky moje inzeráty :) KLIKNI dole na meno alanya