bazár, predaj, inzercia, predám

Nová MX prilba LS2 mx470 Subverter Troop

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Predám prilbu LS2 mx470 Subverter Troop, úplne nová, komplet balenie, systém MIPS, veľkosť L 59-60cm, cena 130€, možnosť zaslať aj na dobierku.

Motokrosová prilba LS2 MX470 SUBVERTER svojou pohyblivou medzivrstvou posunie pri náraze vnútro prilby nezávisle na vonkajšej škrupine, čím zaručuje mimoriadnu ochranu hlavy a vďaka predĺženému tvaru chráni aj krčnú chrbticu.

- moderný patentovaný materiál Kinetic Polymer Alloy
- jedinečný nastaviteľný vetrací systém (23 vetracích otvorov)
- lícnice s funkciou Emergency Release System (rýchle zloženie prilby v prípade potreby)
- prilba je kompatibilná s chraničmi chrbtice
- vnútro prilby je priedušné, hypoalergénne, odnímateľné a umývateľné
- zamykanie na dvojité D-krúžky
- odolná voči UV žiareniu (vyblednutiu)

- hmotnosť cca 1200 g
- homologizácia: ECE 22.05
Nová MX prilba LS2 mx470 Subverter Troop
Podobné inzeráty
MX prilba LS2
predám prilbu vhodnú na Motocross značky LS2 model MX470 Subverter TRIPLEX veľkosť M nosená malo okuliare 100% Armega HyperX použité asi 2x prilba samotná 100€ okuliare 50€
Predám nové moto rukavice LS2 swift velkost L
Ls2 swift nové kožené rukavice velkost L Predám tieto úplne nové kožené mozo rukavice ls2 swift. Nesadla veľkosť a za takú cenu je mi ich ľúto vrátiť. Majú najvyšší bezpečnostný certifikát KP 2. Pre porovnanie dainese full metal v hodnote 400€+ sú len KP 1. Slajdery na dlani, palci, malíčku a predlaktí pre maximálnu bezpečnosť. Kožený mostík spájajúci malíček a prsteník chráni najcitlivejšie prsty. Vetracie otvory na prstoch a hánkach pre ideálne prúdenie vzduchu. Veľkosť L. Ideálne pre obvod ruky 21,5cm a menej. Možnosť vyskúšať a kúpiť priamo v Bratislave. V inom prípade viem poslať poštou. Poštovné platí kupujúci. Cena PEVNA. Stihol som ich v akcii, u nás stoja také isté 85€++ Anglická recenzia: Slovenská recenzia:
Prilby LS2 AIRFLOW
Predám prilby LS2 AIRFLOW ECER 22-05. Použité, ale ako nové. Mám 4ks: - LS2 AIRFLOW ECER 22-05, veľkosť "XXL", farba krikľavo žltá - LS2 AIRFLOW ECER 22-05, veľkosť "XS", farba krikľavo žltá Cena je za jeden kus.
Enduro prilba LS2 Pioneer- L 59-60  Intercom SENA SMH10R
Enduro prilba LS2 Pioneer velkost L 59-60 Intercom SENA SMH10R Používaná helma 4 sezóny v dobrom stave intercom SENA takisto plne funkcny z nizkym profilom baterka je zabudovana v helme k nemu aj mikrofón pre otvorenú prilbu cena noveho 230 Eur .Originálne krabice a vrecko na helnmu. na helme je montáž na go pro na vrchu a po bokoch,nalepene kvalitne nalepky scott samozrejme ze sa daju dat dole prekryl som len napis ls2. Cena spolu 180 Eur dohoda na cene možná
Silniční vyklápěcí přilba LS2 Scope Evo
Nepoužitá silniční přilba od značky LS2 FF902 SCOPE SKID ve velikosti – S/M/XL/XXL. Celoobličejová vyklápěcí přilba s kovovými zámky a pohodlným ovládáním, vnitřní vysouvací opticky přesný sluneční 3D visor s ovládáním Ergo Touch Control, velmi účinný uzavíratelný větrací systém Dynamic Flow-Through Ventilation, perfektní aerodynamická skořepina je vyrobena z odolného polykarbonátu technologií vysokotlakého termoplastického vstřikování HPTT, interiér je vyroben z komfortního, antialergeního materiálu, možné nošení dioptrických brýlí, venkovní plexi s UV filtrem má zvýšenou odolnost proti poškrábání a lze jej rychle demontovat bez potřeby jakéhokoliv nářadí, otvory na PinLock, zapínání je jednoduché kvalitní ocelovou rychlosponou, přilba má evropskou homologaci ECE 22.05 a je homologována jako integrální i jako otevřená P/J, integrovaná příprava pro bluetooth komunikátor interkom Linkin Ride Pal 3 SENA, hmotnost 1650g. Cena na internetu od 4100 Kč.
Prilba LS2 Storm Racer FF800
Zdravím, Predám helmu značky LS2, nakoľko ju nepoužívam. Helma je ako nová, jazdená 2x. -Veľkosť S- K prilbe všetko príslušenstvo v tvare deflektora nosa a brady, nainštalovaný Pinlock, samozrejme aj integrovaná slnečná clona. Dôvod predaja: Prechod na AGV, je nevyužitá. LS2 AGV dainese alpinestar hjc shoei airoh cassida scorpion exo mt shark Schuberth