bazár, predaj, inzercia, predám

Nová neotvorena Bunková soľ - Ferr Phos

Kategória: Zdravie a krása

Biomineral D6 Ferr Phos 180 tabl.

Farba: Magenta
Chemický vzorec: Fe2P2O7

Ferrum phosphoricum (lat.) · Iron phosphate (ang.)
Nemecké číslovanie: Nr. 3 · Anglické číslovanie: No. 4

Zápal, imunita, metabolizmus železa. Prvá pomoc pri zápale, zvýšenej teplote a krvácaní. Posilňuje imunitu pri častých infekciách. Prostriedok na prvé štádium infekčných (najmä bakteriálnych) aj neinfekčných zápalov alebo pre akútne zhoršenie chronických zápalov (bolesť, zápal, zvýšená teplota, začervenanie, prekrvenie, suchosť slizníc). Prostriedok proti chronickej únave. Súčasť bojovej trojkombinácie.
Nová neotvorena Bunková soľ - Ferr Phos
Podobné inzeráty
RADOX - sol do kupela
Radox - sol do kupela, vona mata, neotvorena 5€ s postovnym, 4€ osobny odber.
farby na vlasy pastelové a farebné
Schwarzkopf Urban Metallics odtieň Blue Mercury: nová neotvorená. 3€ Élysee Hair Colour Mousse: farebná pena na vlasy. Ostáva cca väčšia polovica. 2€ Schwarzkopf Live Ultra Bright or Pastel, odtieň Steel Silver: nová neotvorená, ale be balzamu. 2€ Cena v inzeráte je uvedená bez poštovného. V Bratislave možný osobný odber.
Tetovaci stroj Cheyenne Sol nova unlimited 4.0
Predám špičkový bezdrôtový tetovací stroj Cheyenne SOL Nova Unlimited 4.0. Bol používaný len na permanentný make-up (cca 30x). Je ako nový v záruke, kupovaný v . Dôvod predaja = už neponúkam danú službu. Ako darček pribalím 2x disposable one inch grip a batériu naviac. Cena 750EUR
Soľ do kúpeľa
Ponúkam na predaj soľ do kúpeľa, podľa vašich želaní si môžte vybrať vôňu , bylinky, olejčeky. Na výber z himalajskej soli a morskej soli. Namixujem rôzne vône, bylinky 0,5l - 5€ Vhodný ako darček alebo pre sebe
Predám kúpeľovú soľ z mrtvého mora
Predám kúpoľovú soľ z mrtvého mora 3000 g
Soľ do kúpeľa zn. Health&Beauty
Predám Health&Beauty prírodnú soľ do kúpeľa s 26 minerálmi, príjemná vôňa citrónovej trávy, 500 g balenie, vhodné ako darček.