bazár, predaj, inzercia, predám

Nova perinka, perinky

Kategória: Kojenecké potreby

Nove perinky s vyplnou, cena je 30 eur za jednu perinku, mozny aj osobny odber.
Novy vankus s macickami 8 eur
Nova perinka, perinky
Podobné inzeráty
Zavinovačky, perinky a mantinel do postieľky
Ponúkam zavinovačky, perinky a mantinel, posteľné obliečky + plachtu pre nenáročné maminky. Všetko je vo veľmi dobrom stave. Je vidieť používanie, ale stále sú krásne a môžu dobre poslúžiť. Biela perinka, saténová, nepoužitá, nová. Samostatne 6€ PREDANÁ Biela perinka s medvedíkom je zo zadu spevnená molitanom, krásne drží bábätko. Samostatne 5€ Modrá je na suchý zips, dá sa použiť aj ako podložka. 5€ Perinka s medvedíkmi je na zips, ja som ju používala ako spací vak. 5€ Mantinel s ovečkami, krásne jasné farby. Má všetky šnúrky, je na dve strany postele (dlhú a krátku) alebo na záhlavie a polovica z dlhých strán. 5€ 2x posteľné obliečky - jedny 100% bavlna a druhé (myšky) 100 % bavlna flanel + svetlomodrá plachta.... 7€ Cena za všetko spolu 25€ alebo samostatne podľa uvedených cien. Na dobierku neposielam. Cena + pošta. PROSÍM písať iba email alebo sms
Perinka a hniezdo
Predám 2 perinky a hniezdo od Alinka dizajn. S vtáčikmi perinka po 1 dieťati, biela nebola vôbec použitá, pretože druhé dieťa nechcelo byť v perinke. Hniezdo používali obe, sú v dobrom stave, kvalitne spravené, čisté. Sivá perinka je new baby, tá bola používaná viac. Všetky sú na 3 úväzy. Sivá 6 eur, biela 25, s vtáčikmi hniezdo aj perinka po 20. Ak všetko spolu tak za 60.
Hniezdo,perinky,overaly
Dobrý deň, ponúkam na predaj málo používané obojstranné hniezdo pre bábätká,dve perinky a overaly.Hniezdo za 25€,perinka macíky 10€,perinka druhá 7€,overaly (veľkosť 62)- 18€.
Paperova detska perinka +obliecka
Eva Kiedronova 80x80 cm perinka Dracik Perova vypln Nova stoji 70,97€ + Obliecka na perinku Dracik, Motiv Panda Obliecka na perinku Dracik, Motiv Bodky Nova obliecka stoji 1ks 45€ Predam aj jednotlivo Spolu 161€ Teraz 115€ Tag: Perinka, perina, zavinovacka, deka pre babatka, páperová perinka, eva kiedroňová
Detske perinky
Predam detske perinky rozmer vankus 40x60cm a perinky 135x100 cm. Vratane postovneho.
Retro perinky do kočíka.
Predám tieto pekné perinky vhodné na zberateľské účely, prípadne fotenie..., pekne zachovalé. Pochádzajú z r. 1985. Cena bielej perinky s vnútrom 15,- eur, cena návleku s vtáčikmi 10,- eur + pošta. Posielam po úhrade na môj účet. Na dobierku neposielam.