bazár, predaj, inzercia, predám

Nová plastová fľaša na pitie

Kategória: Ostatné


Fľaša (nie kojenecká) Skladom
Nepoužívana nová plastová fľaša na pitie.
Nová plastová fľaša na pitie
Podobné inzeráty
Tupperware pohár na pitie Xploris® 470 ml. (znížená cena)
Úplna novinka pohár na pitie Xploris® je nielen super štýlový a vizuálny vrchol, jeho funkčnosť a výhody produktu sú tiež presvedčivé vo všeobecnosti. Na každý deň a každú príležitosť, či už doma, v kancelárii alebo na cestách - tento moderný produkt sa používa všade. Odolný práškový náter v krásnej farbe dodáva produktu štýlový vzhľad. Termo nádoba vyrobená z dvojstennej nehrdzavejúcej ocele udrží vaše nápoje teplé alebo studené po dlhú dobu. Takže máte napr. Horúcu kávu si napríklad môžete vychutnať aj o niekoľko hodín neskôr. Vďaka tenkému dizajnu pohodlne padne do ruky a zmestí sa aj do väčšiny držiakov na poháre. Trojuholníkový otvor na pitie umožňuje pohodlné pitie. Mám aj 230 ml. za 20 €, alebo 350 ml. za 21 €
Propán-bután fľaša 10kg, 11kg Propán, 2kg PB
Propánové originál fľaše 11kg a Propán-butánove fľaše. plna flasa 11kg Propán. 37€ 2kg PB. Predam flase / bomby propan butan alebo cisty propan (najlepsi plyn na grilovanie,kurenie do ohrievacov) nova flasa ku grilu,sporaku,lepenie ipy, do ohrievača...propan butanova flaša -obal prazdny 60€ + mam aj prislusenstvo,regulator 8€,hadicu 2,80€/m, horaky na propan butan, variče, ohrievače...flaše su vsetko original s plombou, žiadne LPG a pod. LEN OSOBNY ODBER V TRENČÍNE! kluč. slova: propan butan, propan, propan butanova fľaša, bomba, bomba na gril, plynova bomba, plynove flase trencin
Ibc nádoba voda zberník 1000l 600l
Predám ibc 1000l 800l 600l nádoby,k nádobe je vypúšťací ventil,kontajnere sú ako nové,raz použité,vhodné na nádrž,barel,apod.,umyté a zbavené akýchkoľvek nečistôt. 1000l -Drevená paleta:85€ -Plastová paleta:90€ -Oceľová paleta:90€ -Mierne zájdená:75-85€ -Čierny 1000l-115€ oceľova/plastová paleta -Čierny 1000l-100€ drevená paleta -Čierny 1000l-90-95€ mierne zájdený -Biely 600l-125€ plastová paleta potravinársky -Biely 600l-85€ mierne zájdený -Biely 600l-100€ oceľ/plast paleta V ponuke aj potravinárske kontajnery. 100€/ks plastová/oceľová paleta 110€/ks plastová paleta/veľký vrchný otvor V ponuke 600l 800l a čierny Ibc proti riasam Možnosť dokúpiť kolienko na predĺženie,+4,5€. Možnosť dovozu.
PROPANBUTANOVA flasa - bomba 10kg v ponuke aj cisty PROPAN
Predam plnu a zapecatenu plynovu propan a propanbutanovu 10 kilovu flasu / bombu /. Cena: Plna: 10kg flasa propan-butanu (plyn+flasa) 76e. Za plyn: (na vymenu samotna napln propanbutanu) 10kg 21e. Plna: 10kg flasa CISTEHO PROPANU (plyn+flasa) 80e. Za plyn: (na vymenu samotnu napln CISTEHO PROPANU) 10kg 25e. V ponuke aj 2kg a 5kg flase.... Cisty propan sa pouziva napr. na gril kde by zapach propan-butanu mohol dakomu prekazat, dalej jeho vyhody o proti butanu su: nezapacha, ma vadcsiu vyhrevnost (preto je drahsi) a vadcsiu odparovatelnost v chladnych podmienkach (tam kde sa uz butan nedokaze odparovat a tym padom nedokaze horiet, propan v pohode dokaze). Nevyhoda propanu je v tom ze treba davat vadcsi pozor pri skladovani, na kolko je bez zapachu, pripadny unik zle zavretej flase nemusite ucitit. Medzi LM a RK viem doniest v case ked budem mat cestu.
Tupperware sada 2ks Thermo hrnček Xploris
úplne nová sada pohárov na pitie Xploris® s objemom 350ml + 470ml je nielen super štýlový a vizuálny vrchol, jeho funkčnosť a výhody produktu sú tiež presvedčivé vo všeobecnosti. Na každý deň a každú príležitosť, či už doma, v kancelárii alebo na cestách - tento moderný produkt sa používa všade. Odolný práškový náter v krásnej farbe dodáva produktu štýlový vzhľad. Termo nádoba vyrobená z dvojstennej nehrdzavejúcej ocele udrží vaše nápoje teplé alebo studené po dlhú dobu. Takže máte napr. Horúcu kávu si napríklad môžete vychutnať aj o niekoľko hodín neskôr. Vďaka tenkému dizajnu pohodlne padne do ruky a zmestí sa aj do väčšiny držiakov na poháre. Trojuholníkový otvor na pitie umožňuje pohodlné pitie.
Flasa so slamkou Albi + Puzzle Trefl Frozen II 100-dielikove
Predam spolu za 5,- Eur tieto veci pre deticky: 1. Detska sportova flasa na pitie zn. Albi - vesela flasa Super kamos :) s menom Kristinka: - objem 350 ml; - idealna do detskych rucok - ergonomicky tvar; - pruzna silikonova slamka; - prakticke zaklapovacie viecko (vrchnak) zabezpeci hygienu a zabrani preteceniu napoja; - vhodna pre deti od 5 rokov; - nova, nepouzivana. 2. Puzzle Frozen II: - 100 dielikov; - zn. Trefl; - rozvija motoriku, logicke uvazovanie, sustredenost, - nove, nepouzivane, zabalene v originalnom obale. Pozrite si aj dalsie moje inzeraty s hrackami, detskym oblecenim, potrebami pre deticky, knizkami atd..