bazár, predaj, inzercia, predám

NOVÁ Pokladnica elio miniPOS A7 WiFi ZADARMO

Kategória: Ostatné drobné

Kúpte CHDU + pokladničný softvér elio Kasa + konfiguráciu + uvedenie do prevádzky za 229€ bez DPH a dostanenete úplne novú pokladnicu elio miniPOS A7 WiFi ZADARMO! Funguje aj bez internetu > večer príde domov pripojíte na internet a odošlete doklady hoci aj za dva dni naraz na finančnú správu! 7" display. Vhodná pre stánkový predaj!
NOVÁ Pokladnica elio miniPOS A7 WiFi ZADARMO
Podobné inzeráty
Registračná pokladňa elio T2 mini eKasa
Predám novú, nikdy nepoužitú registračnú pokladňu elio T2 mini eKasa. Dotyková pokladňa pre Android elio T2 Mini je dodávaná s procesorom Qualcomm Snapdragon Octu-Core (8 x 2,0 GHz), pamäťou 8 GB ROM, 1 GB RAM, 11,6 palcovým HD dotykovým displejom (1366 x 768) a tepelnou tlačiarňou 58 mm. V cene pokladne je certifikovamý eBox 16GB a základná aplikácia elio Kasa . Všetko bez mesačných poplatkov . CERTIFIKOVANÉ ! SKLADOM Vďaka kompaktným rozmerom (290x290x100 mm) a nízkej hmotnosti (2,1 kg) možno POS systém používať veľmi flexibilný. Okrem dvoch sériových portov pre zásuvku na peniaze (R11 / R12) a LAN pripojenie predaji v elio T2 Mini také širokú škálu možností rozšírenia so štyrmi USB portami. Jeho úložný priestor o veľkosti 8 GB možno zvýšiť kartou microSD až do veľkosti 64 GB, Čo uľahčuje najmä pri robení dát v režime offline. Štandardne je elio T2 Mini dodávaný s Androidom 7.1. - POS pokladňa so systémom Android - Android 7.1 - Kapacitný Full HD IPS Touchdisplay 11,6" - 58 mm tlačiareň - OctaCore CPU (8x1,5 GHz), - 8GB ukladací priestor - 1GB RAM - MicroSD Slot - WiFi - Port pre pripojenie pokladničnej zásuvky - 24V Pokladničná zásuvka / 6V pokladničná zásuvka - PPEKK + CHDU 16GB CERTIFIKOVAnÉ eKasa Pokladňu vám viem za poplatok aktivovať, pustiť a nahrať položky.
Predám elio miniPOS V1s VRP viac KUSOV
Predám málo používané VRP elio miniPOS V1s používané 2,5 roky. Všetko funkčné. Predám viac kusov. 12 kusov. Plus pridám dokovaciu stanicu gratis. Najradšej by som to dal všetko v spolu. Cena platí pri odbere všetkých kusov.
Registračná pokladňa FiskalPRO N5, dá sa pripojiť zásuvku
Predstavte si koniec starých zaprášených tlačidlových pokladníc. S FiskalPRO N5 stolová eKasa predstavuje tablet s operačným systémom Android 7.X, obrazovkou 5,5″ (palca) ISP s integrovanou eKasa termo tlačiarňou na tlač pokladničných dokladov. Dotyková mobilná eKasa disponuje možnosťou rozšírenia o platobný terminál, integrovanou čítačkou čiarových a QR kódov. Pokladnica eKasa FiskalPRO N5 umožňuje pripojenie pokladničnej zásuvky alebo externej tlačiarne EPSON pomocou otvárača pokladničnej zásuvky FiskalPRO. Táto eKasa registračná pokladnica je v súlade s novou legislatívou. Integrovaný platobný terminál, 1D/2D skener kódov, GPS. Do siete sa pripája cez napájací kábel 220V. Jej kompaktná veľkosť Vám zaručí, že priestor na stole nebude zaberať len registračná pokladňa eKasa, ale ostanem vám aj dostatočný priestor pre ďalšie veci. Pripojenie FiskalPRO mobilná eKasa k internetu je možné pomocou WiFi, 4G (SIM karta) alebo dokonca LAN. Riešenie je vhodné pre pevné prevádzky, mobilný alebo ambulantný predaj pokial má prevádzka zabezpečený prívod elektrickej energie. CERTIFIKOVANÉ CHDU! POKLADŇA je NOVÁ !!! Viem vám ju spustiť do prevádzky, zaškoliť v používaní pokladne a aj naimportovať položky. Vystavenie faktúry samozrejmosťou, možnosť odpočtu DPH (platca DPH). Cena je uvedená s DPH, platí pri aktivácii platby kartou. Pri kúpe zariadenia bez aktivácie platby kartou je cena 407 EUR s DPH. Osobný odber v Bratislave, Pezinku alebo na dobierku 6 EUR.
Registračná pokladnica Elcom Euro2100 so zásuvkou na peniaze
Predám elektronickú registračnú pokladňu značky Elcom, model EURO 2100. Je v zachovalom stave, plne funkčná. Ku pokladnici je aj zásuvka na peniaze, mince aj papierové. Pokladnica Elcom Euro-2100 je určená pre všetkých moderných obchodníkov, ktorí svoj úspech a rýchly rast opierajú o špičkové technológie a spokojného zákazníka. Poskytuje obchodníkom možnosť riadiť obchodnú prevádzku ešte efektívnejšie. Určenie pre použitie Typy prevádzok: malé potraviny,drogéria,obchody s textilom,rôzne pultové prevádzky,stredne, veľké supermarkety,malé reštaurácie,bary, pohostinstvá
Elcom Euro 50 - TE Smart prenosná pokladnica
Predám registračnú pokladňu Elcom 50 TE Mini. Je odhlásena z DÚ, je plné funkčná s pripojením na Wi-Fi. Je prerobnená na E-Kasa. Používaná minimálne. Pokladňa už nemá platnú registračnú známku. Pokladnica je plne funkčná v systéme eKasa a spĺňa všetky požiadavky nového zákona. Registračnú pokladňu som používala ako prenosnú, je malá avšak určená nielen na mobilný (stánkový predaj). Má 2000 položiek. Zakúpila som si s k nej aj obal + pokladničné pásky cene tiež v cene. Spolu 100e, možná dohoda. Osobný odber TT, HC, PN alebo posielam cez kuriéra.
Držiak terminálu,  skener,  pokladnica
predávam, čo zostalo po skončení prevádzky: už len kasa: 4 – 90e - Pokladnica, kasa ELCOM EURO-150TE/O FLEXY eKasa, 2000 položková, odhlasená na DU , 100 % stav Volať kedykoľvek alebo mailovať. Na SMS neodpovedám. Osobný odber, platba vopred alebo môžem poslať na dobierku.