bazár, predaj, inzercia, predám

Nova Ride - Carbon Ceramic Derailleur (SRAM AXS XPLR 12S)

Kategória: Ostatná cyklistika

Product is composed of a carbon cage and two 7075 aluminum pulleys (14 & 17 teeth) with full ceramic sealed bearings.

Nova Ride - Carbon Ceramic Derailleur (SRAM AXS XPLR 12S)
Podobné inzeráty
DYNAFIT Ride Padded W PC: 76Eur Cyklo šortky, kraťase
Predám DYNAFIT Ride Padded W č.XL IT:48 DE:42 Pôvodná cena: 76Eur Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (08222022) Popis Dynafit Ride Padded W Under Short, kraťasy specifické pro horské kolo od italského výrobce Elastic Interface. Díky čtyřcestnému strečovému materiálu a plochým švům jsou tyto přiléhavé kraťasy pohodlné a extrémně vzdušné. Doporučujeme nosit je pod šortky.
Thule ride along mini predna
Predam ako novu detsku prednu cyklosedacku thule ride along mini so vsetkym,teda aj predne sklo..je ako nova,cena 75,-€
Predam free style free ride bicykel 20 kolesa otocne rajdy
Predam Avigo free style - free ride bicykel 20 kolesa otocne rajdy o 360 stupnov. Nove plaste. Sedanka ma drobnu trhlinu nebrani pouzivaniu. Premazany. plne funkcny. Pevny bike pre rozne triky ci jazdu na pumptracku.
Mac Ride Foot Strap (Mac ride gumove nohy)
Na predaj 1 kus - foot strap - gumova noha na detsku sedacku MacRide. Objednat sa dal len par za 30 eur, potrebovali sme len jednu, cize druha je k dispozicii, kontakt email.
Sram G2R
Predám pol sezóny jazdené brzdy Sram G2R. Hadice majú dĺžku 78cm predná a 149cm zadná. Brzdové dosky majú tak 40-50% pôvodnej hrúbky. Brzdy sú bez škrabanca, vyzerajú ako nové, viď foto. Preferujem osobný odber v Bratislave, prípadne na trase Bratislava - Vranov nad Topľou. Viem ich poslať aj cez Zásielkovňu na dobierku za 4,6€. V prípade platby vopred na účet je poštovné 0€.
Jednoprevodnik SRAM Eagle X-Sync 2 40T
Predam 40-zubovy jednoprevodnik SRAM Eagle X-Sync 2 s offsetom 3mm (boost). Vaha: 166g