bazár, predaj, inzercia, predám

nová vodovodná batéria

Kategória: Ostatný nábytok

nová vodovodná batéria
Osobny odber možny v BA, prip. NR
nová vodovodná batéria
Podobné inzeráty
bidetová batéria
Predám bidetovú batériu s výpusťou,hadičkami,montážnou sadou. ...NOVÁ...ORIGINÁL ZABALENÁ...
Nabytok do pracovne ci kancelarie
Predam 3 kusy nabytku, znacka IKEA, rada GALANT, v prevedeni jasenova dyha cierny lak, vsetky v neposkodenom vybornom stave. 1x zamykatelny zasuvkovy diel na kolieskach, 45x55x60cm, nova stoji 229eur. 1x skrinka s dverami a policami, 80x120x45cm, nova stoji 269eur. 1x skrinka s polickami, 80x120x45cm, nova stoji 249eur.
Veľké kovové nástenné hodiny
Nástenné hodiny s rímskymi číslicami dodajú každému interiéru obzvlášť príjemnú atmosféru. Vďaka elegantnému kovovému rámu s ručičkami vo Vintage štýle sú perfektné do každej miestnosti, od obývačky cez kancelárie až k príjemnej kaviarni alebo reštaurácie. Napájanie: batéria 3xAA (1x hodiny a 2x točiaci systém). Veľkosť: 80 cm. Plne funkčné nové.
Velke umyvadlo s bateriou Jika
Predam mesiac pouzivane, ako nove umyvadlo + bateria Jika.
Predám kúpeľňovú batériu – montáž do umývadla.
Predám kúpeľňovú batériu – montáž do umývadla. Batéria je používaná, plne funkčná, stačí vyčistiť. Cena 10,- eur. Pošlem aj na dobierku.
Vešiaková stena masiv borovica ako nová
Predám vešiakovú stenu samostatne stojacu z masívneho borovicovej dreva. Netreba ju montovať na stenu. Je ako nová, nepoškodená. Vhodná do bytu, ale aj na chalupu či chatu. Mali sme ju v byte v chodbe, ale prerobili sme byt, tak už nepotrebujeme. Odvoz si treba zabezpečiť. Rozmery: výška 200 cm, šírka 72 cm, hlbka 35 cm. Predám za 40€