bazár, predaj, inzercia, predám

nová žehlička na vlasy Elgetec

Kategória: Ostatné drobné

predam novu nepouzitu zehlicku na vlasy znacky Elgetec. podovna cena bola 53e, predam za 35e
nová žehlička na vlasy Elgetec
Podobné inzeráty
žehlička na vlasy
Predám žehličku na vlasy Paris Hilton. Žehlička bola raz odskúšaná potom už len skladovaná, hreje až na 180°C ako vidieť aj na fotke
predám na súčiastky žehličky,vysávač PHILIPS,mlynček,šlahač
Predám žehličku značky Tefal - bola čistená od vodného kameňa, ale stále vyteká hnedá voda stará čierna žehlička funkčná žehlička Russell Hobbs funkčná len poškodená šnúra funkčná žehlička značky Russell hobbs - trčia káble vysávač PHILIPS mobilo plus - spálené uhlíky funkčný mlynček na kávu ETA za 5€ funkčný odšťavovač ovocia za 8€ šlahač ETA KOMBI - spálené uhlíky
Joico keratínová žehlička
Na predaj Joico profesionalna zehlicka na vlasy aj s keratinom. Taktiez pribalim aj keratin Povodna cena za sadu bola 165€. Osobny odber v Záhorskej Bystrici.
Galvanic spa nu skin
Skvely pristroj Galvanic Spa alebo galvanicka žehlička predstavuje najlepšiu domácu starostlivost o tvar a telo. Na tvári redukuje vrasky, vyhladzuje a omladzuje plet. Na tele spevňuje a vyhladzuje pokozku, redukuje celulitidu a strie. V cene je pristroj Galvanic Spa, nadstavec na tvar, telo a vlasy. Pár x použitá, plne funkčná žehlička :-)
Philips HP 4646 Cestovná žehlička na vlasy
ľahká skladacia cestovná žehlička vlasov pre perfektné tvarovanie vlasov na cestách teplota do 180 °C keramická povrchová úprava okamžité nahriatie: 100 °C za 30 sekúnd žiaruvzdorné cestovné puzdro dĺžka šnúry s otočnou koncovkou 1,8 m Jedná sa o nový výrobok, nepoužitý, nevystavený. V prípade záujmu prosím kontaktovať mailom, číslo je vymyslené... Pri kliknutí na meno sa Vám zobrazia aj ďalšie inzeráty !
Žehlička na vlasy
Predám žehličku na vlasy novú nepoužívanú