bazár, predaj, inzercia, predám

Nová značková vychádzková palička za polovicu

Kategória: Zdravie a krása

Predám novú, nepoužívanú skladaciu paličku Elite (zakúpenú v UNIZDRAV, terajšia cena v obchode 37,90 €) v pôvodnom balení s anatomickou rukoväťou je určená na podporu pri chôdzi. Je chránená gumovým zakončením pre bezpečné a bezhlučné používanie.

Špeciálny lak zaručuje dlhú životnosť a estetický vzhľad. Palicu je možné jednoducho poskladať a vložiť do priloženého obalu alebo taštičky. Pre lepšie uchopenie je vybavená upevňovacím pútkom na zápästie.

Horná trubica má pružinový zámkový kolík na nastavenie výšky rukoväte od 82 do 94 cm. Váha paličky je 380g , nosnosť 120 kg

Cena 20€
Nová značková vychádzková palička za polovicu
Podobné inzeráty
francuzska barla,vychadzkova palicka
predam francuzske barle,nove nepouzite,iba jedna je pouzivana,mam 7 kusov,cena 5 eur za kus 1x-vychadzkova palicka Na sms neodpovedám, prosím volajte,alebo píšte mail.
Spevňujúce peptidové ampulky NovAge ProCeuticals
Spevňujúce peptidové ampulky NovAge ProCeuticals je intenzívna týždňová starostlivosť, pričom ich špeciálne navrhnuté zloženie vypína a spevňuje pleť už za 7 dní. Obsahujú dve aktívne ingrediencie; multipeptidový roztok a aktívnu zložku Tensor Mesh, vďaka ktorým zvnútra podporujú tvorbu kolagénu a redukujú vrásky, zatiaľ čo na povrchu spevňujú a vypínajú pleť. Zároveň špeciálny formát ampuliek zabezpečuje adekvátne množstvo vysokoúčinných aktívnych látok, ktoré pleti poskytnú benefity ihneď a po uplynutí 7 dní.Použitie: Používajte jednu ampulku denne – polovicu ráno, polovicu večer. Krok 1: Vyberte ampulku, otvárač ampulky, plastový aplikátor a malý uzáver. Krok 2: Otvárač priložte na ampulku a jemne zatlačte, aby sa ampulka otvorila (mali by ste počuť cvaknutie). Krok 3: Približne polovicu dĺžky amupulky vložte do plastového aplikátora. Krok 4: Jemne pretrepte a stlačte aplikátor pre aplikáciu séra (nestláčajte ampulku). Polovicu obsahu ampulky vmasírujte do pokožky tváre a krku, aby sa sérum kompletne vstrebalo. Krok 5: Zvyšok ampulky uzavrite uzáverom. Skladujte ju na chladnom mieste a chráňte ju pred svetlom. Použite do 24 hodín od otvorenia.Použitie: Môže sa používať súčasne s rutinou NovAge na špecifické potreby pleti počas obmedzeného časového obdobia. Intenzívna kúra na použitie počas 7 dní. Zloženie je bezpečné na použitie 2-krát denne, raz ráno a raz večer. ­ Nepoužívajte na poškodenú alebo poranenú pokožku. ­ Ak sa objaví podráždenie, ihneď prestaňte produkt používať.
Zdravotné pomôcky
Ponúkam za symbolické ceny rôzne zdravotné pomôcky Vychádzková palička, výškovo nastaviteľná, ako nová, dobrá opora pri chôdzi, cena 5 euro Mäkký krčný golier nový, na spevnenie krčnej chrbtice, cena 2 eurá Pevná ortéza na pravú ruku, pri problémoch so zápästím, karpálnym tunelom.... krátko používané, cena 2 eurá
Luxusná vychádzková palica- nová
Luxusná vychádzková palica- nová. Objednaná zo zahraničia pre manžela, má ich viac, túto nenosí ani nepoužil. Farba čierna so striebornou rukoväťou. Najlepšie osobný odber
Skladacia palička
Predám skladaciu vychádzkovú vyrobená z vysoko kvalitného hliníka, preto je bezpečná a pevná. Rukoväť je tvarovaná a príjemná na dotyk, taktiež slúži ako podpora pri ukončená gumovým nadstavcom pre bezpečné a tiché používanie. Dá sa jednoducho poskladať a vložiť do priloženého obalu. K tomu dám akupresúrnu podložku proti bolestiam krčnej chrbtice, hlavy, kĺbov alebo svalov.
Vychádzková palica -  luxusný dizajn
Nová, nepoužívaná Výškovo nastavitelna