bazár, predaj, inzercia, predám

Nové frézy na sedla bodov.kohitikov Kovodruzstvo

Kategória: Náradie

Predám nové československé frézy na sedla vodovodných kohútikov.kovodruzstvo.Nove Zamky okolie.Prosím treba mi volať sms mi nepiste.Poslem aj postov ale platba vopred aj s postovnym
Nové frézy na sedla bodov.kohitikov Kovodruzstvo
Podobné inzeráty
Základňa pre lepšie hranenie s MAKITA RT0700
Tieto základne zlepšujú vedenie a kontrolu frézy pri zaobľovaní hrán alebo ich zrezávaní. Základňa zväčšuje kontaktnú plochu malej frézy s povrchom materiálu a zlepšuje stranovú stabilitu frézy pri posune po hrane materiálu a hlavne pri prechode z hrany na hranu cez rohy objektu. Pozrite si video: Jednoručná základňa: 15,80 € + poštovné Obojručná základňa: 21,60 € + poštovné Dodacia lehota: 2 - 3 dni po pripísaní platby na bankový účet. Dopravné + 3,30 €, posielam len cez Packeta na vami vybranú pobočku alebo Z-box. Možný aj osobný odber po úhrade. Telefónne číslo vymyslené, kontakt emailom alebo cez Youtube kanál Tech 3D: Pozrite si aj ďalšie produkty v mojich inzerátoch pre Parkside, Makita, Bosch, Festool
Wurth frézy nové
Predám Wurth frézy nové
Predlžovacie nástavce na frézy
Zo zrušenej predajne predám predlžovacie nástavce na frézy do dreva. Cena je spolu za oba. Pri zaslané plus pošta. Pozri aj moje ostatné inzeráty.
FRÉZY DO DREVA
Zo zrušenej predajne predám frézy do dreva. Spolu 7 kusov. Cena za celok je tretinová z predajnej. /predajná cena bola 99 eur/ Pri záujme iba o niektoré kusy, je cena polovičná z predajnej. Uprednostním predaj v celku. Pozri aj moje ostatné inzeráty.
Freza falcovacia zrovnavacia ziletkova
Predam frezu znacky stark vhodnu na falcovanie alebo zrovnavanie jedna sa o zilotkovu frezu zo 4ziletksmi kde sa daju ziletky otacat rozmer je vidno na fotke Z orezavacim zubmi na hornej a spodnej strane falcovacej frezy. Vyska falcovania 50mm Stredova diera 30 Plus drevena krabicka. Vhodna na spodne frezy Najlepsie piste v pripade zaujmu sms. Po dohode mozem zabalit a poslar postou.