bazár, predaj, inzercia, predám

Nové, in-line korčule č.39

Kategória: In-lines, Skateboarding

Predám nové in-line korčule číslo 39. Korčule boli iba vyskúšané. Cena 25€.
Nové, in-line korčule č.39
Podobné inzeráty
Inline korčule: Evo Action 928,Crazycreek, Rollerblade
Predám zachovalé inline korčule : - zn. Evo Action 928 - vel. 41. Korčule nesú čiastočné znaky používania, ale ešte stále zachovalé. Cena je 18e. - zn. Rollerblade Fusion MX s aktívnou brzdou na pravej bote. Velkosť č. 39 - 39,5 pre chodidlo dlžky 24,5 do max. 25 cm. Cena 30e. - zn. Rollerblade Biodynamic v.č. 39 - 39,5 Cena 30e. - zn. Rollerblade Aero PFS, klbové korčule nesú čiastočné znaky používania, ale ešte stále zachovalé. Velkosť č. 39 - 39,5. Cena je 35e. - zn. Goto Aluminium, klbové ako nové V.č. 41. Cena 40e. - zn. Fila Dynamic Flex v.č. 39 v bezvadnom stave, velmi zachovalé. Cena 35e. Detské korčule : Predám používané detské chlapčenské kolieskové korčule zn. Ultra fine, pre chodidlo dlžky do cca. 19,5 cm. V.č. 33. Korčule už nesú známky používania, ale pre začiatočné učenie plne vyhovujúce. Cena 10e. Uprednostňujem osobný odber, ale samozrejme posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred. Foto ďalších korčulí na požiadanie. V prípade záujmu predám aj zachovalé chrániče na hlavu, kolená, lakte a ruky dohodou. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
In-line korčule, kolieskové korčule
Dobrý deň, predám In-line korčule značky Firefly, veľkosť 41. Korčule boli použité iba 1x, keďže mi nesadla veľkosť. Sú ako nové. V prípade záujmu mi napíšte mail. :)
Detské korčule in-line  aj ĺad 2v 1, ZNÍŽENÁ CENA
Predám detské korčule ZEALOT 2v 1, ktoré využijete v lete ako kolieskové korčule a v zime ako ĺadove korčule. Výhodou je aj nastavitelná veĺkosť.(vel.33-36).Korčule sú ako nové. Treba vidieť.Póvodná cena 50eur
Detské korčule K2 Marlee Pro + chrániče
V prípade záujmu volať na číslo . Na emaily nereagujem. Zachovalé in-line korčule. Všetko plne funkčné, zapínanie bez chyby. Dievčenské kolieskové korčule K2 MARLEE PRO sa dajú ľahko prispôsobiť presne veľkosti nohy pomocou mechanizmu jedného tlačidla, takže korčule môžu rásť s nohou dieťaťa. Systém fixácie Speed Lace umožňuje rýchle a pohodlné utiahnutie korčúľ. Komfort pri jazde zvyšuje materiál vo vnútri obuvi K2 Softboot, ktorý si zapamätá tvar chodidla. Korčule sú vybavené reflexnými prvkami pre vyššiu bezpečnosť. Veľkosť nastaviteľná 29-34 Priemer koliesok 70 mm Tvrdosť koliesok 80A Ložiská ABEC3 Rám F.B.I. Zapínanie Speed Lacing, pracka, suchý zips Materiál obuvi K2 Softboot Brzda áno Kupované 2020 v Sportisimo. Najlepšie osobne vo Vrútkach. Poštou pošlem len pri zaplatení vopred.
Tempish GT 500 110
Predám kvalitné kolieskové korčuľe Tempish GT 500/110 ( priemer koliesok 110 mm ), veľkosť 42. Nové nikdy neboli nepoužívané. GT 500 110 in-line sú špeciálne vyvinuté speedové korčule pre rekreačné, amatérske a začínajúcich rýchlostné jazdcov, ktorí uprednostňujú rýchlu a dynamickú jazdu a radi jazdia dlhšie vzdialenosti s týmito korčuľami už môžu tiež vyskúšať rýchlostné a vytrvalostné speedové závodné korčuľovanie. Stupeň únosnosti športového zaťaženia 5. Skelet extremne ľahký tvorený 7-mi vrstvami skleného vlákna a 2-mi vrstvami karbónového vlákna. Ukončenie skeletu v oblasti členku a Achillovej šľachy - komfort fix. Spevnený jedným priehlavkovým pásikom na suchý zips, horná pracka s mikroprackou. Vintřní tvar C ++ je přpraven optimálne pre širokú skupinu bežnej populácie. Vonkajší materiál umelá koža s mikrovláknom spevnená prešitím, vnútorný materiál topánky mikrovlákno. Osvedčená kolieska veľkosti 110 mm radu RUN 7S sú špeciálne určené pre tréningové a rýchlostné korčuľovanie. Konštrukcia jadra je navrhnuté pre vysoké a dlhodobé zaťaženie, materiál PU má extrémne malý valivý odpor a vysokú životnosť. Tvrdosť 88A je určená pre rovné povrchy bez nerovností s jemnou štruktúrou. Veľmi pevný, čitateľný a dobre ovládateľný podvozok SCHELL bol prevzatý z vyššieho modelu SCREAM. Kľúčové vlastnosti: Stupeň únosnosti športového zaťaženia: 5 Systém zapínania: Šnúrky, 2 priehlavkovej pásiky na suchý zips, horný pásik s mikroprackou. Skelet: Extrémne ľahký, tvorený 7-mi vrstvami skleného vlákna a 2-mi vrstvami grafitového vlákna, anatomický tvar, ukončenie skeletu v oblasti členku a Achillovej šľachy-komfort fix, spevnenie dvoma priehlavkovým pásky, vnútorný tvar C++ Vonkajší materiál: Umelá koža s mikrovláknom, spevnené prešitím Vnútorný materiál: mikrovlákno Podvozok in-line: SCHELL- odľahčený monokonštrukčný 3D konštrukcia, so zníženým usadením na topánku, zliatina AL 7000, pripevnený centrálnymi skrutkami s nastaviteľnou pozíciou, povrchová úprava - HI-POLISH ALUX, hmotnosť 215g Typ kolieska: RUN 7S, 100 mm/88A Ložiská: HI-SPEED TRT 11 Brzda: Nie Korčule neboli používané, nevyzužité. Cena 129 euro ( nové 339 euro)
predám korčule in-line Atom skates veľkosť 43  nové
Predám korčule in-line Atom skates veľkosť 43 nové iba odskúšané. Karbónová topánka. kolesá 86mm. Možnosť osadiť kolesá až 3x110mm alebo 4x90mm. Korčule ATOM SKATES úplná topka.