bazár, predaj, inzercia, predám

Nové okuliarové rámy, I need you

Kategória: Ostatné

Kvalitne dioptrické rámy značky nemeckej značky I NEED YOU.
Nove. Su ultraľahké, vyrobene z titánového materiálu.
Nové, iba treba dať vymeniť sklíčka podľa potreby.
Cena + poštovné.
193
Nové okuliarové rámy, I need you
Podobné inzeráty
Obrazová kniha - Záhada XIII kryštalových lebiek,1st Edition
Dámy a páni, dovolte mi Vám predstaviť úplne prvé vydanie úplne prvý výtlačok mojej novej obrázkovej knihy na tému : Záhada 13 kryštalových lebiek. Kniha je ručne viazaná, kúpou tejto knihy podporíte môje budúce nadchadzajúce projekty, po Vašom zakupení tejto obrázovej knihy, ziskávate automaticky 10% zľavu na ďalší nákup. Všetky práva vyhradené. Prehlasujem, že som jediný držiteľ vetkých obrazov, ktoré sú použité v tejto obrazovej knihe. Cena tejto obrazovej knihy je predbežne stanovená na 33€ za kus. Ak si neprajete predaj, jej ďaľších kópií, alebo jednotlivých obrazov použitych v tejto knihe, tak cena je pevná a to 100€. Po zaplatení 100€ sa automaticky staváte vlastníkmi všetkých použitých obrazov v tejto knihe, ktoré Vám budú zaslané v digitálnej forme v maximalnom rozlišení. V prípade záujmu o konkretný obraz z tejto knihy v digitálnej forme vo vysokom rozlišení, vhodný na tlač obrazov, plagátov, tričiek a podobne všetkých rozmerov, ma nevahajte taktiež kontaktovať. Cena jedného obrazu dohodou. Ak by ste nahodou mali zaújem o viacero výtlačkov tejto knihy obrazov, je potreba ma kontaktovať na e-mailovej adrese AmonReAmenRa@, alebo na telefonnom čísle .Som dostupný na Whatsappe. S pozdravom Juraj Em. P.S. Robím aj Digital Art na zákazku, čiže, ak by ste mali nejakú predstavu, a chceli by ste si dať vytvoriť niečo podľa Vášho zadania, taktiež môžem Vám rôzne motívy na tetovania návrhnúť v prípade záujmu ma kontaktujte, ak máte víziu. Niečo vymyslíme určite. Zn. Seriózne. Ladies and gentlemen, allow me to present to you the very first edition, the very first print of my new picture book on the subject: The Mystery of the 13 Crystal Skulls. The book is hand-bound, by purchasing this book you will support my future upcoming projects, after your purchase of this picture book, you will automatically receive a 10% discount on your next purchase. All rights reserved. I declare that I am the sole owner of all images used in this picture book. The price of this picture book is tentatively set at €33 per piece. If you do not wish to sell, its further copies, or individual images used in this book, the price is fixed at €100. After paying €100, you automatically become the owner of all used images in this book, which will be sent to you in digital form in any maximum resolution. If you are interested in a specific image from this book in digital form in any resolution, suitable for printing pictures, posters, t-shirts, etc. of all sizes, please do not hesitate to contact me as well. The price of one image is negotiable. If you happen to be interested in multiple copies of this book of pictures, you need to contact me at the e-mail address AmonReAmenRa@ or at the phone number Whatsapp Verfugbar zmB. . Sincerely, Juraj Em.
Okuliarové rámy Gucci CUF 150 - originál
Okuliarové rámy Gucci, model GG2232 CUF - originál. Okuliare rámy sú celkom nové, v originálnom obale, so známkou originality a handričkou na čistenie. Sú v nich obyčajné sklá, stačí si dať vložiť v optike sklá podľa potreby. Sú ľahučké. Rozmery: 58-17-150 Nakoľko nie sú lacné, ak sa vám páčia a kúpite si ich, v prípade že nesadnú môžete mi ich vrátiť a ja vám vrátim peniažky, ale bez môjho poštovného. Cena je spolu s doporučeným poštovným. 454
Detské okuliarové rámy GUESS
Predám krásne nové, zabalené, dievčenské okuliarové rámy GUESS s puzdrom a handričkou na čistenie okuliarov. Sú oranžovo-medenej farby. Sú vhodné aj pre ženy s menším rozmerom hlavy. Veľkosti na foto.
Okuliarové rámy GUESS
Predám tieto krásne dievčenské nové okuliarové rámy GUESS spolu s puzdrom. Veľkosť 48-14-130/mládežnícke. Nevyužili sme ich, tak ich rada posuniem za dobrú cenu. Pôvodná cena 125€, predám za 40€, pri rýchlom jednaní možná dohoda.
Detské okuliare / okuliarové rámy Hello Kitty | HK AA019
Predám detské dioptrické okuliarové rámy značky Hello Kitty. Boli minimálne nosené a preto nemajú žiadne viditeľné známky nosenia a sú aki nové. V prípade záujmu, predám aj v ich pôvodnom ochrannom púzdre (je v horšom stave, nakoľko jeho materiál je nejaká brúsená koža, ktorá sa začala po čase droliť). Na internete ich nájdete poďla názvu HK AA019. Tu sú rozmery : Šírka šošovky : 49 mm Výška šošovky : 27 mm Šírka nosníka : 16 mm Dĺžka bočnice : 130 mm V prípade záujmu, prosím kontaktujte ma na mail, nakoľko nemám doma dobrý signál. Okuliare zasielam až po zaplatení sumy a poštovného predom prevodom na bankový účet. Cena je uvedená bez poštovného.
Predám detské okuliarové rámy
Predám používané ale zachovalé detské okuliarové rámy, šírka 11 -12 cm, 1x kovový, 1x plastový, kus 10€