bazár, predaj, inzercia, predám

Nové pravidlá marketingu a PR

Kategória: Hobby, odborné knihy

Táto kniha sa hneď po svojom vydaní v USA stala bestsellerom a vyvolala veľký záujem marketérov, PR špecialistov, ale aj začínajúcich podnikateľov. Práve im sociálne médiá ponúkajú skvelé možnosti na prezentáciu produktov, budovanie značky a rozvoj predaja bez obrovských vstupných nákladov, ktoré by v minulosti museli vynaložiť.

Rozšírené a doplnené vydanie Nových pravidiel marketingu a PR obsahuje:

- množstvo prípadových štúdií, ktoré ilustrujú najnovšie trendy internetového marketingu a PR,
- nové techniky využívania sociálnych médií a sietí ako Twitter, Facebook či YouTube,
- návod, ako s pomocou internetu komunikovať priamo so zákazníkmi, zvýšiť úroveň predaja a zviditeľniť firmu či značku,
- formulovať efektívne marketingové posolstvá a doručiť ich cieľovej skupine, ktorej sú určené,
- množstvo zaujímavých, inšpiratívnych príkladov využitia marketingových možností, ktoré ponúka internet.
Nové pravidlá marketingu a PR
Podobné inzeráty
Ako naučiť deti pravidlá
Annete Kast - Zahn: Ako naučiť deti pravidlá. Autorka vydala niekoľko bestsellerov o výchove. Rady pre rodičov detí od 1 do 14 rokov. Čo v knihe nájdete? Prečo deti potrebujú pravidlá a prečo nemôžu "rásť ako drevo v lese". Odporúčané a veku primerané pravidlá, ktoré sú už deti schopné akceptovať. Ako pravidlá nastoliť a ako ich deťom odovzdať, aby bol ich účinok čo najväčší. Prečo sa deti niekedy správajú nevhodne a prečo robia "napriek". Ako dieťaťu dodávať sebavedomie, ako deti chváliť a odmeňovať, ako v nich podporiť to najlepšie. Najčastejšie výchovné chyby rodičov. Kam vedie nedôslednosť vo výchove. Vydavateľstvo CPress - Brno. Rok vydania: 2013. Počet strán: 177. Rozmery knihy: 22,5 x 17 cm. Kniha je v perfektnom stave. Cena: 4 eur. Knihu je možné odoslať aj poštou (napríklad formou dobierky).
Marketingové knihy
Na predaj knihy z oblasti marketingu. Marketing služieb - Ďaďo - 5€ Základy marketingu - Cibáková, Bartáková - 3€ Marketingové stratégie - Jedlička - 3€ Řízení hotelového prevozu- Beránek, Kotek- 4€ Marketing služieb - Cibáková, Cibák, Rózsa - 2€ Marketing a marketingová komunikácia v médiach - Čábyová - 3€ Public Relations - Hejlová - 8€ Meranie ukazovateľov výkonnosti CRM - Miklenčičová - 3€ Úvod do výskumu trhu - Richterová - 10€ Marketing Management - Kotler, Keller - 75€ Možná dohoda, preferujem osobný odber, možnosť poslať aj poštou alebo cez packetu, ale až po úhrade vopred.
Knihy: Nové pravidlá Marketingu a Meriame a optimalizujeme m
cena 2,50 Osobný odber Holíč alebo po dohode Skalica. Na dobierku neposielam. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty.
Nové pravidlá cestnej premávky od 1.1.2023
Predám takmer novú - 1x použitú knihu Nové pravidlá cestnej premávky platnú od 1.1.2023.
Nové pravidlá cestnej premávky
Ponúkam na predaj pár mesiacov (2) používanú knihu Nové pravidlá cestnej premávky. Kniha je v skvelom stave, malé chybičky krásy viditeľné na foto (obal). Kupovaná za 20 €. #autoškola Cena 10 € + poštovné Posielam po prevode na účet/ cez vinted / osobný odber Lučenec po dohode. Na dobierku neposielam/výmeny nerobím.
Nove pravidlá cestnej premávky
Nové pravidlá cestnej premávky