bazár, predaj, inzercia, predám

NOVÉ SPRANDI PÁNSKE (dámske) TENISKY v.41,5-42

Kategória: Topánky, obuv

Nové s visačkou, veľkosť píše 42,sedí na 41,5-42,veľmi pohodlné,vnút.dĺžka 27,3cm,čierne.
POPIS… VÝHODY
Dokonalé tlmenie nárazov
Užite si pohodlné topánky po celý deň! Vložka Memory Foam poskytuje skvelé odpruženie a tiež sa dokonale prispôsobuje jedinečnému tvaru chodidla.
Inovatívna podrážka
Podrážka vyššie uvedených topánok je vyrobená z inovatívneho materiálu, ktorý im dodáva ešte športovejší a modernejší charakter a zároveň zaisťuje komfort každodenného používania.
Klasické šnurovanie
Šnurovanie je najobľúbenejší spôsob zapínania obuv, ktorý navyše topánky štýlovo dotvára.
Odolná vložka
Tento model topánok sa vďaka vložke vyrobenej z kvalitného a odolného materiálu dokonale prispôsobí tvaru vašich nôh a poskytne im pohodlie.
Materiálový zvršok
Zvršok je vyrobený z odolného materiálu s výbornou priedušnosťou. Ide o mimoriadne pohodlné topánky na každodenné nosenie – najmä do mesta.
Vzdušné vnútro
Tento model topánok má vnútro vystlané odolným a zároveň mäkkým materiálom, ktorý zaručuje pohodlie a dostatočné vetranie chodidiel.
Zvršok: Imitácia kože - Imitácia kože, Látka - Materiál

Podrážka: Vysokokvalitný materiál
Technológie: Memory Foam
Vložka: Textil
Vnútro: Textil
Hrúbka podrážky: do 3,5 cm
NOVÉ SPRANDI PÁNSKE (dámske) TENISKY v.41,5-42
Podobné inzeráty
Rôzne dámske a pánske topánky
Predám dámske a pánske topánky. Osobný odber Košice alebo zašlem poštou. 1. Dámske čierné topánky na podpätku - veľkosť 41, cena 6€. 2. Dámske hnedé topánky na podpätku - veľkosť 41, cena 5€. 3. Značkové LOTTO tenisky - veľkosť 40, cena 5€. 4. Značkové ADIDAS tenisky - veľkosť 40, cena 5€. 5. Dámske tenisky s holografikou - veľkosť 39, cena 6€. 5. Čierno-zlaté športovo elegantné topánky - veľkosť 39, cena 5€. 6. Sandále s mašličkami - veľkosť 40, cena 5€. 7. Marhuľové baleríny s kovovou špičkou - veľkosť 40,cena 4€. 8. Dámske šľapky s kamienkami - veľkosť 39, cena 4€. 9. Pánske topánky - veľkosť 47, cena 8€. 10. Pánske tenisky - veľkosť 45, cena 8€.
Tenisky Sprandi v. 39
Predam tenisky zn. Sprandi. Velkost 39, vnut. dlzka 26,3 cm. Pouzite 2x na prilezitost. Bez poskodenia. Cena 20,- eur.
Športová obuv - tenisky
Predám pánske tenisky zn. Sprandi z Ekologickej kože, veľkosť 43. Tenisky sú nové, nepoužité, nevybalené, nevhodný darček, pôvodná cena 50 euro.
Snehule Sprandi v. 39
Predám Sprandi snehule. Kupované december 2022 v rýchlosti v CCC. Mala som ich asi 4x, ale neskamaratili sme sa. Čiže sú TOP stav Nové... PC 63eu
Halovky Sprandi
Predám halovky Sprandi veľkosť 34..pár krát obuté sú ako nové top stav..platba vopred na účet a posielam iba poštou na svoje náklady..viac info v sms
Sprandi
Zimné topánky SPRANDI. Málo nosené , super stav veľ.41