bazár, predaj, inzercia, predám

Nové tachometre VDO M a M2 WL

Kategória: Súčiastky a diely

Bezdrôtové tachometre za super cenu.
Taktiež za rovnakú cenu ND na VDO tachometre pás na meranie pulzu a snímač rýchlosti.
Nové tachometre VDO M a M2 WL
Podobné inzeráty
Doplnky na Bicykel & Shimano pedale spd sl
Shimano pedale cena 25eur Nova Miche Campagnolo kazeta 11-26z cena:35eur Shimano Dura Ace kazeta 12-25 titan cena:99eur TT TRI-Sedadlo 149eur+drziak 50eur+2kosiky karbon 50eur Nova omotavka Cannyon 25eur Nove Brzdove Gumicky Campagnolo Carbon 4ks 30eur Bezdrotove Tachometre-10eur ks. 1xdrotovy Tachometer cisto novy cena 7eur 2xduse 24" na Bicykle-Eska,Liberta,Velamos-4eura 2ks. 28"Specialized dusa 80mm Ventilom-9eur ks, Zadne svetla blikace a odrazky na bicykle pedale a kolesa Sigma Senzor rychlosti a 3x drziaky na rajdy a volne nosenie koli fungovaniu tacho pri merani pulsu Ceny dohodou moznost poslat postou alebo osobne
VDO doplnky ku cyklopočítaču
- hrudný pás - držiak A1 - univerzálny držiak - speed kit / súprava D3 - cadence kit D3 - set box Každý kus za 2 €.
Cyklo doplnky a príslušenstvo
Predám nasledovné cyklo doplnky a príslušenstvo na bicykel a to: Odrazky na koleso 4 kusy Predám tieto nové odrazové sklíčka na kolesa o počte 4 ks. Cena spolu za 4 kusy je 3 €. Blatníky na bicykel sú predané. Vodidlo reťaze bicykla Predám nové vodidlo reťaze bicykla. Cena: 3 €. Čierny neoprénový chránič reťaze bicykla Predám tieto čierne neoprénové chrániče reťaze bicykla. Cena za jeden kus je: 2 €. Plastové blatníky na bicykel značky KROSS Predám tieto nové plastové blatníky značky KROSS na bicykel. Mám na predaj 2 kusy. Ultraľahký plastový blatník vyrobený z flexibilných polypropylénových panelov. Blatník sa uchycuje za pomoci SK pások. Cena spolu za 2 kusy je 6 €. Brzdové čeľuste na bicykel Predám tieto nové brzdové čeľuste na bicykel – kompletná súprava predné + zadné. Cena spolu za predné a zadné je 11 €. Tel.č.: na MMS neodpovedám, e-mail: predam.veci.ke@ Preferujem osobný odber v Košiciach, alebo tovar pošlem aj na dobierku, ale poštovné si hradíte vy a požadujem vopred na môj účet, inak tovar neposielam na dobierku. Nakoľko ide o bazárový typ predaja, peniaze nevraciam späť a nevymieňam tovar za iný.
Bicykel
Predám celoodpružený horský bicykel, hliníkový rám, veľkosť 26, prehadzovačky Shimano (jedna prehadzovačka je nová, menená), nová vidlica (stála 110€), nové gripy, predná hydraulická brzda, kotúčové brzdy na prednom aj zadnom kolese, nové zadné koleso, nové široké riadidlá, tachometer, nové plášte Maxxis (cena 1 plášťa 30€). Málo používaný, v dobrom stave. Na trase Mútne - Oravská Polhora s možnosťou dovozu.
Campagnolo.Campagnolo super record
Zapletené nové kolesá Campagnolo super record výsoké náboje.Nové náboje ,nové špice,nové ráfiky a plášte.Rýchloupináky použité.Cena 480€.
Doplnky na bicykel/diely a komponenty
Predám tieto nasledovné cyklodoplnky na bicykel: Gumenné gripy ergonomické značky CTM Nové, gumenné dvojzložkové ergonomické gripy značky CTM. Upevňujú na riadidlá hliníkovými objímkami na skrutky. Farba objímky strieborná. Cena: 10 €. Nové gumenné gripy rovné značky MTF - sú predané. nové, gumenné rovné červeno-čierne gripy značky MTF (Mountfield). Upevňujú na riadidlá dvomi hliníkovými objímkami na skrutky. Farba objímky čierna. Gumenné rovné gripy v neónovej farbe sú predané. Sedlovka pevná s priemerom trubky 30,4 mm - MTF Predám túto novú sedlovku pevnú s priemerom trubky 30,4 mm a značky MTF (Mountfield). Cena: 8 €. Tel.č.: na MMS neodpovedám, e-mail: predam.veci.ke@ Preferujem osobný odber v Košiciach, alebo tovar pošlem aj na dobierku, ale poštovné si hradíte vy a požadujem vopred na môj účet, inak tovar neposielam na dobierku. Nakoľko ide o bazárový typ predaja, peniaze nevraciam späť a nevymieňam tovar za iný.