bazár, predaj, inzercia, predám

Nové telo Gamat 461

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery


Ponúkam nové telo (vnútorné teleso) gamatky Gamat 461. Teleso je vo výbornom stave, kúrené len jednu sezónu (v novembri 2022 bolo toto telo prvýkrát vložené do gamatky). Bez vonkajších plechov, obrázok celej gamatky je len ilustračný. Len osobný odber.
Nové telo Gamat 461
Podobné inzeráty
Predám kachle Gamat 461
Predám komplet funkčné kachle značky Gamat 461. Cena za kus 30e
GAMAT S50
Predám veľmi zachovalé plynové kachle GAMAT S50 s odťahom do komína aj s dokladmi. Rok výroby 2013, sporadicky používané v letnej kuchyni, smalt bez poškodenia.
Predam bojler plynovy Ariston micro X a gamatky Gamat.
Ariston micro x vo funkcnom dobrom stave. Gamatky Karma gamat b23. plus prislusenstvo.Vid. na obrazku.
Gamatky, zapaľovacie sviečky, iskra
Ponúkam takmer nové zapal. Sviečky na gamatky. Menšia je na 461 gamat GDR druhá netuším... Ale v podstate pôjdu da sa prispôsobiť. Možné poslať na dobierku,, Info
Predam telo horaka sup p7 ferroli
Ponúkam na predaj telo horáka ferolli Sun p7 spaľovacia komora ferolli nerezová silnejšie steny až 4mm.Nova 180eur.Pripadne viem opraviť vašu poškodenú výmenou celej rúry.za 80eur.
Predam 3 rocný bojler 80l , obojživelník výmenik + elektrika
predám lacno skoro nový (3 roky) bojler znacky Mora na elektrika aj výmennik (had) Kombinovaný elektrický ohrievač vody od tradičnej českej značky MORA okrúhleho tvaru s objemom 80 l. Je určený k zásobovaniu jednotlivých alebo viacerých odberových miest. Inštalácia je veľmi jednoduchá a zvislá. Ohrievač je vybavený dodatočným tepelným výmenníkom a umožňuje prevádzku v kombinácii so systémom ústredného vykurovania. Prípojka tepelného výmenníku zprava. Teplotu si regulujete sami pomocou otočného termostatu. Ohrievač je vybavený kontrolkou vykurovacieho telesa, bimetalovým teplomerom a ukazuje teplotu vody v zásobníku. Vyrobený zo špeciálneho smaltu s horčíkovou anódou. Údržba je veľmi praktická a bezproblémová. - 2kW elektrika - prípojka do výmenniku z pravej strany - 775 mm výška - 461 mm hĺbka - 31 kg hmotnosť