bazár, predaj, inzercia, predám

Nove vibračné srdiečko

Kategória: Zdravie a krása

Predam nabijacie vibracne srdiecko zabalene v darcekovom baleni. Ma 10 druhov vibracii. Nevhodny dar. Nepouzite. Cena 22€.
Nove vibračné srdiečko
Podobné inzeráty
Avon náhrdelník srdiečko
Náhrdelník srdiečko, nastaviteľná dĺžka, nové nepoužívané cena 3,50 €
Masazna podlozka TOPCOM SHIATSU
Ponukam uz nevyuzivanu Topcom Shiatsu masážnu podložku 3v1 Krúživá prehmatávacia masáž s vibráciou 3 krútivé masážne programy: celkový, dolný, horný 3 vibračné programy: nízke, stredné, vysoké Vibrovanie a vyhrievanie podsedáka Vhodný pre väčšinu kresiel a sedadiel Ľahký a jednoducho
Zlaté náušnice
zaujímavé netuctové zlaté náušnice - srdiečka,14 karátové zlato,výborné zapínanie na háčik,predná časť napoly lesklá,napoly matovaná,srdiečko = 1,2 cm, v top stave
Vyzivove doplnky a caje
L-lysine 400g 2€ nové CLA 5€ 180 kapsúl, je to plne, iba dve odsypane. Macaci pazur Vilcacora inner bark vnutorna kora nové 500g 12.50€ Huba Chaga Sibirska 250g 18€ nové Cryptolepis sanguinolenta tinktúra 1:1 50 ml Nové 7€ Rdestowiec Krídlatka japonská tinktúra 1:1 50 ml - Polygonum cuspidatum - 50ml Nové 7€ Ostruzina list 50h 0.50€ Malinovnik list 50g 1€ Lubovnik vnat nové 100g 1.60€ Baza cierna kvet 50g 1.50€ Schizandra cinska 1.50€ Datelina kvet 1€ Lomatium root Southwest botanicals nové, u nás nezohnatelne, úžasná vec, ešte jedno posledne balenie 50€ 455g viem predať aj mensie množstvo, podľa váhy konkrétneho koreňa Vilcacora prasok inner bark vnutorna kora 2€ Sladke drievko cukriky Laurier drop 3.50€ Multivitamin all natural cely prirodny 8€ Biotin 2€ L-arginine 3€ Niektore su nove zabalene, niektore otvorene, ale skladovane spravne, uzavrete a v spravnej teplote a tme. Niektore su po minimalnej spotrebe, co nejak nemeni kvalitu vyrobku, ak ma miesto ucinnej latky 100% potom este 98%. Je to pri dobrom skladovani zachovane. Ak by ste o nieco mali zaujem, prosim napiste mi tu cez spravu a dohodneme sa. Ceny su nizsie nez polovicne, nez za ake ich normalne kupite, a ak balenie nie je plne, tak este nizsia cena. A ak vezmete vsetko, alebo vela položiek, tak este o niečo nizsia cena. Vsetko su to super doplnky, nam velmi pomohli a snad este niekomu posluzia.
SADA VERSACE VANITAS A VERSUS
Čtěte celý text, pište jen vážní zájemci. Většina nové a vhodné jako dárek. Vše je originál. Versace Vanitas sada - (vůně 30ml + těl.mléko 50ml), 1000 Kč, Versace Versus sada - (vůně 50 ml + těl. mléko 50 ml + kovový přívěšek s malou vůní asi roll-on), 2500 Kč Ostatní vůně a sady z první fotky už nejsou!!! nová vůně Guess Double Dare - cena 500Kč nová vůně Playboy Play it sexy - cena 400Kč 2 použité různé pánské vůně Ralph Lauren - na dotaz, nová kosmetika a krémy Lancome - různé, na dotaz péče o pleť kosmetika Biotherm - nové, různé, na dotaz kosmetika Estée Lauder - nové, různé, na dotaz nové taštičky etue Estée Lauder - ceny od 250kč za kus nové vůně Lady Gaga Fame 50ml, cena = 3500Kč a vůně Eau de Gaga 001 15ml, cena = 900Kč / obě vůně jsou rarita, už se nevyrábí a neprodávají PRODEJ OSOBNÍCH ZNAČKOVÝCH VĚCÍ A PÁR VĚCÍ PRO SBĚRATELE, KTERÉ SE MI NEHODÍ. PIŠTE POUZE NA E-MAIL! TELEFON NEPLATNÝ Z DŮVODU OBTĚŽUJÍCÍCH REKLAMNÍCH NABÍDEK A LIDÍ, KTEŘÍ VOLAJÍ BRZO RÁNO NEBO PO 22H!
NOVÉ lávové kamene s ohrievacím kufríkom (prenosné)
NOVÉ lávové kamene s ohrievacím kufríkom (prenosné) Predám NOVÉ lávové kamene s ohrievacím kufríkom (kov, nie plast), v pôvodnom balení. Systém nahrievania je vhodný na mobilnú masáž. Prenosný ohrievač (v kufríku) šetrí čas, pretože na ohrev kameňov nie je potrebné použiť vodu. Dôvodom je, že pred covid pandémiou sme zakúpili, následne bol lockdown a už sme ich nepoužili, ani ich použiť neplánujeme, neboli ani vyskúšané. Balenie je celé nové. Cena: 80eur. Ak treba poslať poštou, poštovné a balné k cene pripočítam. _____ Doplňujúce informácie: Kompaktný a praktický ohrievač lávových kameňov je vďaka svojim rozmerom ideálnym pre mobilnú masáž, umožňujú ľahké a pohodlné prenášanie. Vďaka princípu priameho ohrevu sa kamene ohrievajú priamo bez vody. Po ukončení ohrievania nie je potrebné vykonať žiadne čistenie prístroja. Používanie ohrievacieho boxu šetrí čas aj priestory. Výhodný set ohrievača a sadu kameňov možno používať v domácom wellness, alebo na mobilné ošetrenie horúcimi kameňmi priamo u zákazníka. Ohrievač je zabezpečený ochranou proti prehriatiu. Kapacita boxu je vhodná na ohrievanie všetkých kusov lávových kameňov ktoré sú v balení / kufríku.