bazár, predaj, inzercia, predám

Nové závesné hojdacie kreslo žlté.

Kategória: Športové potreby

Predám nové, nerozbalené závesné hojdacie kreslo. Nosnosť do 80 kilogramov. Kreslo má aj vankúš s vyberateľnou poduškou. Rozmery sú na obrázku.
Nové závesné hojdacie kreslo žlté.
Podobné inzeráty
Závesné hojdacie kreslo nové.
Predám nové, nerozbalené závesné hojdacie kreslo zelenej farby so zvieratkami. Má vnútorné vrecko, vankúš s vyberateľnou poduškou. Je pestrejšej farby ako na fotke. Fotky sú iba z krabice.
Detské ihrisko
Dobrý deň, predám detské ihrisko. Bolo veľmi málo používané a je vo veľmi zachovalom stave, ako nové. Nové stálo 2 279€ bez dovozu, náteru, montáže a dopadových gúm. K tomu 2x hojdacie koleso a trampolína s priemerom 3m grátis. Nová stála 280€. Ceny nájdete aj na : www.
detské korčule
Predám detské korčule Čierne korčule nove dajú sa nastaviť aj na kolieskové aj na ľad veľkosť M Modro-žlté kolieskové korčule Používané ako nové Veľkosť 25-26
Samorozkladaci plazovy stan
Predam cisto nove, modro-zlte. Ochrana pred UV 50+. Mam 2 kusy. Rozmery po rozkladani:vyska 135, hlbka 150, sirka 150 cm.
My baby float žlté plávajúce koleso 6-12m, 70cm priemer
Špeciálne nafukovacie koleso s bezpečným sedadlom. Vďaka správne umiestneným otvorom na nohy bude vaše batoľa v bezpečí, bez rizika vypadnutia alebo prevrátenia sa. S pohodlným a stabilným člnom sa bude Vaše dieťa dobre baviť a vy si môžete byť istí jeho bezpečnosťou. Dva samostatné bezpečnostné kruhy sťažujú prevrátenie člna, aj keď sa dieťa v kruhu pohybuje. Pohodlné nafukovacie operadlo pomôže batoľatám udržať sa v správnej polohe. Malé rozmery produktu uľahčujú jeho prepravu, takže si ho môžete vziať so sebou, kam len chcete! Aj vďaka svojim malým rozmerom sa koleso dokonale prispôsobí potrebám dieťaťa, zaisťuje pohodlie, bezpečnosť a skvelú zábavu! Vďaka klasickému dizajnu je koleso ideálne pre každé dieťa! Čln je vyrobený z odolného materiálu, ktorý zaisťuje primeranú odolnosť. Pozor! Aj keď je produkt navrhnutý tak aby znemožňoval prevrhnutie a udržal dieťa bezpečne na hladine, v žiadnom prípade nenechávajte deti v kolese plávať bez dozoru! Technické špecifikácie: Maximálna nosnosť: 11 kg Vek dieťaťa: 6-12 mesiacov (pokiaľ je dodržaná maximálna nosnosť) Vonkajší priemer: 70 cm Vnútorný priemer: 22 cm