bazár, predaj, inzercia, predám

NOVÉ ženské cyklistické rukavice - nepoužité

Kategória: Ostatná cyklistika

Na predaj úplne NOVÉ ženské cyklistické rukavice - nepoužité, využitie celoročné, nepremokavé, značky SEALSKINZ, k dispozícií veľkosť M aj L.
NOVÉ ženské cyklistické  rukavice - nepoužité
Podobné inzeráty
Zimne cyklisticke rukavice Craft Siberian Glow
Predam 2x vyskusane a neposkodene zimne cyklisticke rukavice Craft Siberian Glow. Farba cierna + reflex, velkost M. Rukavice su zateplene, vetru a vodoodolne, celoreflexne s membránou CRAFT Siberian Glow. Vdaka vyraznemu reflexnemu zobrazeniu su vhodne pre jazdu na bicykli v chladnom pocasi i za sera. Vlastnosti: - vode a vetru odolny vrchny material s membranou Ventair Wind - fleecova podsivka pre zabezpecenie tepelneho komfortu - makky, vodoodpudivy softshellovy material - celoreflexne chrbat ruky - protismykova silikonova potlac v oblasti dlani a na prstoch - na ukazovaku specialny povrch pre dotykove telefony - zosilneny material medzi palcom a ukazovakom - ukoncenie rukavic do manzety s pasikom na suchy zips pre dokonale usadenie rukavice - ergonomicky strih - makky, frote material na palci Zachovaly stav ako na foto. Zaslem aj na dobierku (Packeta, Slovenska posta).
Cyklistické veci
Predám LEN ako komplet balík tieto všetky cyklistické veci, potrebujem sa toho zbaviť.(veľkosti sú aj na fotkách) Cyklistické tretry veľkosť 48 Cyklistické navleky na tretry Krátky dres fox XL Dlhy dres 4XL Prilba Giro Kraťasy na MTB/ enduro
100% Cyklistické rukavice
Predám cyklistické rukavice.Nové,nenosené.Jedna sa o repliku.Velkost XL
Cyklistické rukavice, L
Nové cyklistické rukavice s protišmykovou úpravou. Pozri aj ostatné moje inzeráty. Kontakt len mailom - číslo vymyslené
Rukavice cyklistické
Predám úplne nové cyklistické rukavice, veľkosť M, s odnímateľnými prstami, sú vhodné do zimy a dá sa nimi ovládať mobil. Na dlani koža.
Cyklistické rukavice Muddyfox
Predám nové cyklistické rukavice Muddyfox veľkosť M-L