bazár, predaj, inzercia, predám

Novostavba 4-izbového domu, Višňové

Kategória: Domy

Ponúkame Vám na predaj novostavbu 4-izbového rodinného domu, ktorý sa nachádza na začiatku obce Višňové (vzdialené 6 km od Žiliny). Úžitková plocha dvojpodlažného domu je 110 m² + pivnica 13 m2 + balkón 6 m² + terasa 19,26 m². Rodinný dom je napojený na všetky IS – voda, kanalizácia, elektrina, plyn (sú úplne nanovo dotiahnuté). Kúrenie je podlahové na plynový kotol. Kolaudácia domu prebehla v roku 2022, je postavený z Ytongu, z pôvodného domu zostala iba pivnica a jeden a pol steny, inak je všetko úplne nové. Strecha je z izolačnej fólie a po obvode sú záveterné plechové lišty.

Vybavenie:

Dom v ŠTANDARDE zahŕňa: omietky, vonkajšie hliníkové žalúzie, podlahové kúrenie, prípravu na Internet v každej izbe, prípravu na TV/SAT, príprava na centrálny vysávač, interiérové dvere, podlahy, vybavené kúpeľne sprchovým kútom, príprava na vaňu, umývadlá so skrinkou, batérie. K bývaniu už zostáva iba kuchynská linka a už sa len nasťahovať.
 

Dispozícia:
PRÍZEMIE pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej toalety, kúpeľne so sprchovým kútom, kuchyne spojenej s obývacou izbou a s výstupom na terasu. Dom je čiastočne podpivničený o výmere 13 m².

POSCHODIE pozostáva z 3 samostatných izieb, z kúpeľne so sprchovým kútom a WC, z jednej izby je výstup na balkón s krásnym výhľadom. Pôdorysy sú k dispozícií v prílohe.

Dom je kompletne oplotený spolu s elektrickou bránou. Celková výmera pozemku, ktorý prislúcha k užívaniu domu je 298 m². V dnešnej hektickej dobe je takýto pozemok ideálny z pohľadu jeho jednoduchej údržby a aj napriek menšej výmere je veľmi dobre rozložený a využitý každý jeho meter. Vzadu na pozemku sa nachádza murovaný záhradný domček/sklad na uskladnenie náradia a vecí. Je vybavený el. zásuvkami aj na 380V a počítalo sa aj s nabíjaním pre elektromobil. Medzi domom a záhradným skladom je vyvedená voda a elektrika ako predpríprava na letnú kuchyňu alebo pergolu.

Parkovanie je možné priamo na pozemku, ale aj pred bránou. Ďalšia možnosť parkovania kúsok od domu popri ceste. V okolí je dobrá občianska vybavenosť: autobusová zástavka, základná škola s materskou školou, potraviny. Cena: 289.000 €. Nájdete na stránke pod ID ZA013677. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na Call centrum tel: 0910 86 11 86.
Novostavba 4-izbového domu, Višňové
Podobné inzeráty
Murovaný dom s krásnymi výhľadmi, 1020 m2- Višňové
Ponúkame na predaj murovaný 3 izb. rodinný dom v pôvodnom stave, ktorý sa nachádza vo vyhľadávanej obci Višňové pri krajskom meste Žilina. Dom je umiestnený na konci obce Višňové s panoramatickými výhľadmi na okolitú prírodu a vrchy Hoblík, Suchárová, Úplaz, Minčol, Lúčanskú Malú Fatru a samozrejme na krajské mesto Žilina. Pozemok je slnečný v tvare obdĺžnika o celkovej výmere 820 m2 s príjazdom po súkromnej prístupovej ceste o výmere 200 m2 ( spolupodielnictvo ). Samostatne stojací dom je v pôvodnom stave a určený na komplexnú rekonštrukciu podľa predstav nového majiteľa. Dispozične riešenie domu: vstupná chodba - veranda, chodba, kuchyňa, tri izby, kúpeľňa, komora, drevené schodisko do neobytnej povaly, z chodby vedú murované schody do pivnice. Inžinierske siete: dom je napojený na elektrinu 220/380V, vŕtaná studňa, kanalizácia je riešená formou žumpy. Lokalita: Obec Višňové poskytuje svojim obyvateľom vhodné podmienky pre život, čo dokazuje nepretržitý nárast počtu obyvateľov. V obci sú vybudované všetky inžinierske siete (elektrická energia, voda a kanalizácia Sevak, plyn), obecný rozhlas, káblová televízia a opravujú a rozširujú sa cestné komunikácie. V obci je vybudovaná voľne dostupná wifi zóna a bezpečnosť na frekventovaných miestach zabezpečuje kamerový systém. Obyvatelia obce majú k dispozícii komplexnú občiansku vybavenosť, kultúrny dom, materskú školu, základnú školu, kostol, multifunkčné ihrisko, nákupné stredisko, penzión, pizzeriu, pohostinstvá, poštu, ambulanciu praktického lekára, pekáreň Ďuroška. Pre deti sú vybudované 4 detské ihriská a obyvateľom najmä v letnom období slúži na relax areál kúpaliska s plážovým ihriskom. Spojenie s mestom zabezpečujú prímestské linky SAD Žilina. Pre bližšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma kontaktujte na tel.č.
Ponúkame na predaj staršiu chalupu v pôvodnom stave v …
Ponúkame na predaj staršiu chalupu v pôvodnom stave v obci Višňové s priestranným pozemkom Popis: V obci Višňové ponúkame na predaj staršiu chalupu s priestranným pozemkom. Chalupa sa nachádza v blízkosti lesa v tichej lokalite obce. Jedná sa o staršiu nehnuteľnosť ktorá si vyžaduje kompletnú rekonštrukciu avšak prostredie v ktorom sa nachádza je vynikajúce. Podiel o veľkosti 1/20 pod domom je v správe Slovenského pozemkového fondu. Po dohode je možnosť pomôcť s vysporiadaním tohto podielu. Chalupa je konštrukčne postavená čiastočne z pálenej a nepálenej tehly. Strecha je pokrytá betónovou škridlou. Dom má úžitkovú plochu 110m2. Dom je napojený na elektrickú energiu a vodovod. Výmera pozemku spolu s domom je dokopy 861m2. Cena tejto nehnuteľnosti je 45 000,-eur. Pri serióznom jednaní je možná dohoda. Višňové je malá obec nachádzajúca sa priamo pod Čachtickým hradom. V cene nehnuteľnosti je kompletný právny a hypotekárny servis, katastrálne poplatky, prevod vlastníckeho práva. Vybavíme všetko za vás. Obhliadka možná 7 dní v týždni. Verím že vás táto ponuka zaujala. Ozvite sa mi na tel. č. a dohodneme si termín obhliadky. Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 110 Plocha obytnej časti m2: 90 Výmera pozemku m2: 861 Zastavaná plocha m2: 130 Pozemok: Rovinatý Rozmery pozemku m: Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: Rok poslednej rekonštrukcie: Inžinierske siete: Elektrina,Verejný vodovod Kúrenie: Na tuhé palivo Počet nadzemných podlaží: 0 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Počet bytov v dome: Vybavenie domu: ,,,,,, Rekonštrukcie: ,,,,,,,, Spoločenské možnosti: Turistika,Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie,Rekreácia Link na stránku projektu: Obhliadky a ďalšie informácie: Ján Marek j.marek@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Fantasy Adresa: Nám. M.R.Štefánika 524/19 907 01 Myjava Telefón:
Chalupa pod Čachtickým hradom - Višňové
Typ: Rodinný dom Obec: Višňové Ponúkame na predaj chalupu v krásnom, kľudnom prostredí v obci Višňové (cca hodinu od Bratislavy). Obec sa nachádza pod Čachtickým hradom (v okolí možnosť turistiky, bicyklovania, hubárčenia). Veľkou výhodou je spojenie lokálkou s Novým Mestom nad Váhom. Výmery: celková výmera pozemku je 518 m2, zastavaná plocha chalupy 65 m2 + krytá terasa cca 24 m2. Inžinierske siete: k dispozícii je el. a obecná voda.  Popis a stav: Stavba je zapísaná na liste vlastníctva ako rodinný dom, ale je vhodná ako chalupa. Bola postavená v roku 1920 a zrekonštruovaná v duchu vidieckej architektúry. Je murovaná: spodná časť kameň, vrchná časť nepálená tehla 50 cm. Pozostáva z 2 izieb, kuchyne, kúpeľne, WC a krytej terasy. - kúrenie: stropné infra panely + možnosť tuhého paliva - ohrev teplej vody cez fotovoltické panely - nové rozvody el., vody - v jednej izbe funkčná pec na tuhé palivo - laminátová plávajúca podlaha + dlažba  - drevené dvere, drevené dvojité okná - úložné miesto na povale - terasa krytá pevnou plachtou, ktorá sa dá vyhrnúť - WC je suché, možnosť vytiahnuť do žumpy 5 m3 - v kúpeľni je sprchovací kút a umývadlo Pozemok: Väčšina pozemku je cca rovina, malá časť pozemku tvorí kamenné terasy. Na pozemku sa okrem domu nachádza aj plechová garáž a prístrešok pre auto. Kontakt: . Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 518 m2 Úžitková plocha: 65 m2 Plocha pozemku: 518 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 2 Kúpeľňa: sprchovací kút Počet kúpeľní: 1 Klimatizácia: nie El. napätie: 230V Voda: verejný vodovod Krb: áno Inžinierske siete: áno Kanalizácia: nie Plyn: nie Materiál: Zmiešané Zateplený objekt: nie Terasa: áno Terasa plocha: 24 m2 Vykurovanie: vlastné - elektrické Pivnica: nie
ID 2884   Predaj: Rekreačný / rodinný dom Višňové
REZERVOVANÉ !! ID 2884 Predaj: Rekreačný / rodinný dom Višňové EXKLUZÍVNE !! Predáme dom vhodný na rekreáciu resp. trvalé bývanie v obci Višňové so zastavanou plochou 144 m2 a pozemkom 475 m2. Pozostáva z troch izieb, kúpeľne, wc, špajze, izby s prípravou na kúpeľňu a garáže. Je čiastočne podpivničený. Dom je po rekonštrukcii, je zateplený z prednej strany, strecha je pokrytá asfaltovým šindľom. Na podlahe sú drevené parkety a keramická dlažba, znížený strop s bodovým osvetlením, interiérové dvere a zárubne z masívu, okná sú plastové so žalúziami. V chodbe je vstavaná skriňa, v kuchyni linka na mieru so vstavanými spotrebičmi. Vykurovanie a príprava teplej vody plynovým kondenzačným kotlom. Dom je napojený na obecný vodovod, plyn, elektrickú energiu a kanalizáciu. Pred domom je udržiavaná záhrada so studňou. Pozemok je celý oplotený. Cena: 180.000,- Eur
TRNAVA REALITY - Na predaj novostavba 4-izbového rodinného d
TRNAVA REALITY - Ponúka na predaj novostavba 4-izbového rodinného domu v obci Krakovany TRNAVA REALITY Vám ponúka na predaj komfortnú novostavbu rodinného domu typu bungalov, aj pre náročného klienta. Rodinný dom sa nachádza v novej obytnej zóne vo vyhľadávanej a kľudnej časti obce Krakovany. Rodinný dom sa nachádza na samostatných pozemkoch. Dom je 4 izbový s technickou miestnosťou, kúpeľnou s WC samostatnou kúpeľňou a samostatným WC. . ZAČIATOK STAVBY - Jar 2023 DOKONČNEI VÝSTAVBY - Jeseň/Zima 2023 STAV DOKONČNIA EXTERIÉRU: V cene je zahrnuté kompletné dokončenie fasády, ktorého vizuálnu stránku spomínanej fasády nechávame na zákazníka. STAV DOKONČNIA INTERIÉRU: Rodinný dom sa predáva v stave dokončenia takzvaného holodomu. Miestnosti domu budú dokončené v štádiu finálnej pripravy na položenie podláh a osadenie dverí. To znamená, že budú dokončené kompletné, potery, omietky a základný biely náter v celom dome. TECHNICKÉ PARAMETRE: - Zastavaná plocha domu je cca 117 m2 - Vnútorná "úžitková" rozloha domu 100 m2 - Veľkosť pozemku od 500 m2 - REÁLNE a KOMPLETNÉ náklady na bývanie pre 4 člennú rodinu sú maximálne 100,-Eur/mes aj s navýšenou rezervou. - Ide o nízkonákladové bývanie ktoré si pochvaľuje už niekoľko našich zákazníkov - Obvodové murivo o hrúbke 30cm Tehla + zateplenie 16 cm fasádny polystyrén (isover) - Priečne murivo o hrúbke 11,5 cm tehla + sadrové omietky - Okná 6 komorový rám plastové biele z vnútra a z vonka antracit s 3 sklom v najvyššej energetickej triede - Strešná krytina betónová, stropné izolácie ISOVER o hrúbke 36 cm, stropy- sadrokartón - Tepelné čerpadlo + ohrievač na teplú úžitkovú vodu (vodné podlahopvé vykurovanie) - Komín + predpríprava na krb - Napojenie stavby na siete (elekrtika, obecný voda a kanalyzácia obecná) - Výlez na strechu + odkladacia plocha v podkroví - za príplatok (14m2 ) - Možnosť doobjendať predprípravu na žalúzie - za príplatok - Zámkova dlažba (spevnená plocha cca 40m2) slúži ako parkovacie státia (za príplatok) - Zámkva dlažba na terasu cca 12 m2 (za príplatok) - Hrubé terenne úravy + vyčistenie pozemku POPIS MIESTNOSTÍ: - zádverie 4,32m2 - chodba - 3m2 - technická miestnosť - 3m2 - WC - 1,76m2 - kúpeľňa - 6,6m2 - detská izba č.1 - 12m2 - detská izba č.2 - 12m2 - spálňa - 13,32m2 - kuchyňa + jedáleň + obývacia izba - 40,54m2 (denná časť) - terasa - 1podľa dohody - úžitková plocha domu - 100m2 - zastavaná plocha domu - 117m2 - zastavaná plocha domu s terasou - cca 146m2 Pred výstavbou rodinného domu je možné upraviť menšie dispozičné riešenie domu podľa vlastných predstáv klieta - po dohode. Veľkou výhodou domu je, že na výstavbu budú použité nadštandardné materiály, vybavenie (kvalitná tehla Porotherm, strešná krytina, plastové okná a vchodové dvere, sadrokartónový systém a omietky + podlahové kúrenie a veľa ďalšieho...)
Novostavba rodinného domu v stave holodom v Badíne.
Predám rodinný dom, typ bungalov, v stave holodom vo vyhľadávanej lokalite v obci Badín neďaleko Banskej Bystrice. Novostavba je postavená na rovinatom pozemku o veľkosti 918 m2, obytná plocha 257 m2. Je napojená na miestny vodovod a elektrickú sieť, pred domom je plynová prípojka ( možnosť napojenia ), odpad je riešený do žumpy, kúrenie je podlahové pomocou tepelného čerpadla, na streche orientovanej na juhozápad sú namontované fotovolataické panely. Všetko je sprevádzkované a funkčné. Novostavba domu je postavená na betónovej platni z pálenej tehly, obvodové mury 50 cm nepotrebujú zateplenie. Strop v prednej časti domu je keramický, v zadnej časti domu je drevený z priznanými trámami. Strecha je pokrytá betónovou škridlou. Exteriérové dvere sú plastové, rovnako ako okná, ktoré sú vybavené trojsklom. Dispozícia domu: v prednej časti domu ( táto časť domu má samostatný vchod z dvora, ale je aj prepojená chodbou z centrálnou časťou domu ) sú dve izby, vstupná chodba a WC. Prepojovacou chodbou sa prechádza do hlavnej časti domu, kde sú ďalšie dve izby, spálňa a hosťovská izba, samostatná kúpeľňa a WC. Z hlavného vchodu do domu sa vchádza do veľkého otvoreného priestoru, kde je vstupná chodba, kuchyňa za pultom a obrovská obývačka. V obývačke je možné vystavať krb, komín je pripravený. V tejto časti domu je aj technická miestnosť k tepelnému čerpadlu a praktická špajza. Dom sa predáva v štádiu holodom bez vonkajšej omietky, vnútorné omietky sú sadrové ( stačí vymaľovať ), podlahy sú liate, kúpeľne a WC obložené vkusným keramickým obkladom, sanita je namontovaná, elektrické rozvody funkčné. Nový majiteľ si podľa vlastného vkusu dokončí podlahy a interiérové dvere. V zadnej časti domu je pripravené vonkajšie sedenie s prípravou na gril, ktoré tvorí prechod do zadnej drevenej prístavby ( tiež novostavba ), ktorá môže slúžiť ako hobby miestnosť, dielňa, sklad. Pozemok je oplotený, oddychová časť orientovaná na juhozápad. Iste zaujímavá nehnuteľnosť, do ktorej si nový majiteľ ešte vie zapracovať svoje nápady a interiér ako aj exteriér dokončiť podľa svojho vkusu. V obci je veľmi dobrá vybavenosť. Nehnuteľnosť nie je zaťažená žiadnou ťarchou. V cene je právny servis a v prípade potreby vybavenie hypotekárneho úveru. Cena dohodou. Obhliadku si dohodnite na čísle .