bazár, predaj, inzercia, predám

NOVOSTAVBA 4 izbový rodinný dom (127 m2) pozemok 702 m2 Gáň

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj 4 izbový rodinný dom NOVOSTAVBA v obci Gáň v zástavbe rodinných domov. Dom je v štádiu Hrubá stavba a predáva sa v tomto stave, budú vymurované priečky.

CHARAKTERISTIKA RODINNÉHO DOMU:
Zastavaná plocha celkom :     127,00 m2
Úžitková plocha:              92,00 m2
Pozemok:                      702,00 m2

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: v prednej časti domu sú 2 samostatné izby, v strede domu je kúpeľňa s vaňou, umývadlami a technická miestnosť, samostatná toaleta. V zadnej časti domu je spálňa, obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálňou, špajza. Z obývacej izby je východ na pozemok.

POPIS MATERIÁLOV: Nosné murivo Porfix 37,5 cm s parametrami nezateplenia, priečky 15-20 cm, škridlová strecha väzníková valbová s pochôdznou povalou, prekrytá terasa 5m2.

POZEMOK: plocha pozemku je krásnych 702 m2. Súčasťou pozemku je vodomerná šachta. Na pozemku sú IS: voda, elektrina, plyn, pred pozemkom je kanalizácia.

OBČIANSKA VYBAVENOSŤ V OBCI GÁŇ:
Obec má približne 900 obyvateľov, malá a milá dedinka, kde sa nachádza obchod, potraviny, škôlka, fitness centrum. Je vytvorené Občianske združenie Mládež Gáň, ktoré pripravuje veľa aktivít a výletov pre mládež a pre dôchodcov. V dedine premáva autobus a je tu železničná stanica (vlak Trnava - Galanta). Vzdialenosť Gáň - Galanta 5 km, Sládkovičovo – 8 km.
Veľkou výhodou je výborné napojenie na diaľnicu Trnava a Nitra.



Zaujala Vás táto nehnuteľnosť?
Zavolajte mi Katarína Baluchová – , aby ste si ju čo najskôr pozreli naživo.

CENA DOM – Hrubá stavba s pozemkom 702 m2: 164.999 ,- €

Možnosť čerpať hypotéku, ktorú Vám vybavíme ZADARMO a pomôžeme aj so znaleckým posudkom.
NOVOSTAVBA 4 izbový rodinný dom (127 m2) pozemok 702 m2 Gáň
Podobné inzeráty
Rodinný dom Gáň - novostavba , bezbariérový
Vo výhradnom zastúpení Vám ponúkame na predaj novostavbu bezbariérového rodinného domu v obci Gáň. Podlahová plocha obytnej časti predstavuje cca 74 m2, + garáž s technickou miestnosťou o výmere 30 m2, a vonkajšia terasa o výmere cca 32 m2.  Za domčekom sa nachádza hospodársku miestnosť na uskladnenie záhradného nábytku a techniky. Zastavaná plocha predstavuje 162 m2. Dispozičné riešenie: zádverie, šatník zo vstavanou skriňou a vstupom do garáže, kuchyňa s obývačkou, samostatná spálňa, samostatná izba, kúpeľňa s WC. V garáži sa nachádza technická miesť s plynovým kotlom, centrálnym vysávačom a zmestí sa do nej aj práčka zo sušičkou. Dom leží na rovinatom a na komplet oplotenom pozemku o výmere 497m2. Na pozemku sa nachádza murovaný bazén o veľkosti cca 20 m3 s pieskovou filtráciu uložená v šachte. Podlaha: dlažba. Steny: stierky. Okná: plastové, izolačné dvojsklo, vnútorné žalúzie Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka zo spotrebičmi, jedálenský stôl zo stoličkami Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: pálená tehla, zateplený polystyrénom ukončené silikónovou omietkou.  Kúrenie: podlahové plynovým kotlom, + krb s prieduchmi do izieb Betónová prístupová cesta. Žiadne podpivničenie. Na pozemku sa nachádza vodovod, studňa, elektrická prípojka (230/400V), plynová prípojka, tlaková kanalizácia. Výhody: slnečný, tiché prostredie, klimatizácia, centrálne vysávanie, alarm na diaľkové ovládanie, kamerový systém, plno elektrickou markízou BONUS: súčasťou predaja RD je 2 x TV so satelitom, práčka zo sušičkou OBČIANSKA VYBAVENOSŤ V OBCI GÁŇ: Obec má približne 900 obyvateľov, malá a milá dedinka, kde sa nachádza obchod, potraviny, škôlka, fitness centrum. Je vytvorené Občianske združenie Mládež Gáň, ktoré pripravuje veľa aktivít a výletov pre mládež a pre dôchodcov. V dedine premáva autobus a je tu železničná stanica (vlak Trnava - Galanta). Vzdialenosť Gáň - Galanta 5 km, Sládkovičovo – 8 km. Veľkou výhodou je výborné napojenie na diaľnicu R1 - Trnava / Nitra.  PREDAJNÁ CENA: 299 947 €   (stačí len zariadiť interiér a môžete bývať) Bližšie informácie Vám poskytneme na kontaktoch: Jonáš Irsák irsak@ Zabezpečujeme právne poradenstvo, vyhotovenie kúpno-predajných zmlúv, autorizované zmluvy - a to všetko v jednej budove. V cene našej služby je uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, vyhotovenie zmlúv právnikom. Pomôžeme Vám s financovaním Vami vybratej nehnuteľnosti. Sprostredkujeme Vám najvýhodnejšiu hypotéku ktorú si môžete vybrať z niekoľkých ponúk zo všetkých bánk na Slovensku. Realitná kancelária WINGSreality je členom REALITNEJ ÚNIE SLOVENSKEJ REPUBLIKY
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
BOSEN | Novostavba, 4 izbový rodinný dom, pozemok 520m2, obe
Typ: Rodinný dom Ulica: Baka Obec: Baka Bosen Group Vám ponúka na predaj samostatne stojaci rodinný dom v pokojnej časti obce Baka s pozemkom 520 m2.  DOM: Zastavaná plocha domu je 127 m2. Dispozícia domu je riešená priaznivo voči svetovým stranám prevažne VZ čím sú všetky izby príjemne presvetlené. Výhodou novostavby rodinného domu je jeho bezbariérovosť a tým aj ľahká údržba. Dom je murovaný z pórobetónových tvárnic so zateplenou sadrokartónovou stropnou konštrukciou a šikmou strechou. Dom je zateplený kombináciou minerálnej vlny a polystyrénu s plastovými oknami s izolačným trojsklom. Ohrev teplej vody a vykurovanie je zabezpečené tepelným čerpadlom. V dome sa nachádza podlahového vykurovanie (médium kvapalina) s prídavným krbom na tuhé palivo. Výmenu a kvalitu vzduch v každej z miestnosti zabezpečujú lokálne rekuperačné jednotky. Dom je napojený na elektrinu, pitná voda je zabezpečená prostredníctvom studne a odpad je riešený žumpou. DISPOZÍCIA: Zo zádveria domu sa vstupuje do priestoru chodby oddelenej od obývacej miestnosti zástenou. Táto centrálna chodba sprístupňuje všetky miestnosti domu a to dve samostatné spálne, obývaciu izbu, priestrannú pracovňu, samostatne oddelenú kuchyňu, kúpeľňu spojenú s wc a technickú miestnosť. Izby majú príjemných 12 m2, obývacia miestnosť je väčšia 19.57 m2 a pôsobí veľmi vzdušne. Príjemný detail je že južne orientované priestory majú posuvné dvere s výstupom do exteriéru.  ZARIADENIE: Dom sa predáva v ŠTANDARDE bez kuchynskej linky, podlaha sa skladá z veľkometrážnych laminátových parkiet v kombinácií s keramickou dlažbou podľa charakteru miestnosti.  POZEMOK: Záhrada je rovinatého charakteru. Na pozemku sú tri parkovacie miesta. LOKALITA: Dom sa nachádza v lokalite s krásnou prírodou Dunajských lužných lesov, kde je veľa možností vychádzok, cyklotrás a rekreačného vyžitia. Ponúka ľuďom pokojné, kľudné a zdravé prostredie len 30 minút po R7 z Bratislavy, 10 minút od Vodného diela Gabčíkovo a 15 minút od Dunajskej stredy.  CENA DOMU: 164.400 EUR Realitný maklér: Marek Radič Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.  Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 127 m2 Úžitková plocha: 127 m2 Plocha pozemku: 520 m2 Zastavaná plocha: 127 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 4 Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 El. napätie: 230V Parkovanie: áno Voda: studňa Krb: áno Zariadenie: nezariadený Inžinierske siete: áno Kanalizácia: žumpa Plyn: nie Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Terasa: áno Terasa plocha: 15 m2 Vykurovanie: vlastné - elektrické
GÁŇ - rodinný dom, okr. Galanta s veľkým pozemkom zmena ceny
Predstavujeme Vám na predaj Nízkoenergetický dvojpodlažný rodinný dom, ktorý sa nachádza v obci Gáň, okr. Galanta. Pozemok o rozlohe 2476 m2 s úžitkovou plochou 251 m2. Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 1996. Podlahová plocha domu je cca 150 m2, + podkrovie o výmere cca 101 m2, + pivničné priestory o výmere cca 73 m2. Na pozemku je vstup na ďalší stavebný pozemok, ktorý je možné odpredať samostatne. Nachádzajú sa na ňom staršie stavby. Na pozemok vedie asfaltová prístupová cesta. Dispozičné riešenie : Prízemie : vstupná chodba, kuchyňa, kúpeľňa s WC, obývacia miestnosť, jedáleň s krbom Prvé poschodie : detská izba, 2x spálňa, kúpeľňa s WC Podkrovie po menších úpravách tiež obytné Pivnica : schodisko a 4 miestnosti Dom má drevené okná, zateplenie 10 cm polystyrénom, na streche je škridla, kúrenie elektrickým kotlom s radiátormi. Na pozemku sa nachádza garáž s prístreškom, studňa z ktorej je napojený celý dom a žumpa. Celkové mesačné náklady na dom sú 60 €. Pri pozemku sa nachádza vodovod a septik. Plusy : Veľký pozemok , možnosť použiť pozemok ako stavebný Ďalšie objekty na pozemku, možnosť dokončenia bazénu Prístup z oboch strán cesty Tichá ulica, posledný dom v uličke Dobrí susedia Nízke náklady na bývanie Kúrenie aj krbom Rozostavaný bazén 17x1,5 k dokončeniu Rozostavané fitnes Ďalšia veľká dvojgaráž prístrešky pod autá Bližšie informácie Vám ochotne poskytneme na tel. čísle: ZABEZPEČÍME: - kompletný právny servis garantovaný advokátskou kanceláriou - zmluvu o budúcej zmluve, kúpnu zmluvu, návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - možnosť autorizácie zmlúv vrátane elektronického podania - úhrada správnych poplatkov - poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti - profesionálnu obhliadku - geodetické služby - profesionálny prístup. Počet poschodí: 2 Dodatok k cene: , vrátane provízie Obytná plocha: 150m² Celková rozloha: 251m² Rozloha pozemku: 2476m² Úžitková plocha: 150m² Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Odvoz odpadu: áno Voda: studňa a vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: žumpa Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - elektrické Balkón: áno Terasa: áno Pivnica: áno Garáž: áno Parkovanie: áno Inžinierske siete: áno Postavené z: drevostavba Strecha: pôvodná Krb: áno Káblová televízia: áno Energetický certifikát: nie Predzáhradka: áno Okná: drevené Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta
Time4Dreams | ZNÍŽENÁ CENA | RODINNÝ DOM | HUBICE
NA PREDAJ 6 IZBOVÝ RODINNÝ DOM v obci HUBICE okres Dunajská Streda RODINNÝ DOM - Rodinný dom sa nachádza v obci Hubice ( Dunajská Streda ) - V dome prebehla pri rekonštrukcii kompletná výmena pôvodných okien za plastové okná s izolačným 2 sklom - Rekonštrukcia kúrenia - Výmena podlahových krytín - Výmena vchodových dverí - Výmena kuchynskej linky - Rodinný dom je čiastočne podpivničený - Pripojený na obecnú kanalizáciu - Dom sa skladá z dvoch častí z pôvodnej časti a prístavby - Realizácia prístavby v roku 2008 - Rekonštrukcia strechy (strešná krytina šindel) - Prístrešok pre 2 autá - Predpríprava na WALLBOX - Zateplenie polystyrén hrúbka 80mm - Vlastná studňa s pitnou vodou DISPOZÍCIA 1.NP 1x Vstupná chodba, 1x Kuchyňa + kumbál, 1x Obývacia miestnosť, 5x Samostatná izba, 2x Kúpeľňa s WC, 1.PP Pivničné priestory MESAČNÉ NÁKLADY SPOLU 150€ DOM A POZEMOK: Rodinný dom sa nachádza na rovinatom, oplotenom pozemku. Dom prešiel rozsialou rekonštrukciou v roku 2008. Prístavbou sa získalo viac miesta v dome čo umožnilo vytvoriť ďaľšie obytné izby. Veľká chodba dáva hneď pri vstupe pocit otvoreného priestoru. Hlavné izby sú rozmerovo dostatočné veľké. Z menších izieb je možné vytvoriť šatníky alebo pracovňu. Tento dom je vhodný aj pre viac početnú rodinu. Veľkou výhodou je aj pivnica, ktorá je prístupná priamo z interéru. Celkový pocit z domu je z môjho pohľadu realitného makléra veľmi dobrý, dostatočné veľké izby, veľká chodba a samozrejme dve samostatné kúpeľne v spojitosti s obrovským priestorom obývacej izby a kuchyne čo viac si môže človek priať. Pozemok za domom je dostatočne veľký, nakoľko je dom postavený v prednej časti pozemku. Nachádza sa tu jazierko a altánok, pozemok si asi bude vyžadovať trochu starostlivosti no v horúcich letných dňoch si tu určite oddychnete od každodenných starostí. LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v obci Hubice. Obec Hubice je stále viac a viac rozvíjajúca sa obec, ktorá ponúka takmer úplnu občiansku vybavenosť. Dom je situovaný v hlavnej časti obce. V rámci občianskej vybavenosti tu nájdete materskú školu, potraviny, zdravotné stredisko, Veľkou výhodou je poloha obce pri rýchlostnej ceste D4R7, vďaka čomu sa Vám skráti cestovanie do práce a z práce. Všetko potrebné pre normálne fungovanie je do 5 minút cesty autom od domu. HUBICE - BRATISLAVA 15km HUBICE - SENEC 15km HUBICE - DUNAJSKÁ STREDA 23km HUBICE - D4R7 KVETOSLAVOV 7KM TÚTO NEHNUTEĽNOSŤ JE MOŽNÉ FINANCOVAŤ AJ PROSTREDNÍCTVOM HYPOTÉKY Páčil sa Vám spôsob prezentácie tejto nehnuteľnosti? Ak aj Vy zvažujete predať alebo prenajať Vašu nehnuteľnosť a chceli by ste jej dopriať veľmi kvalitné spracovanie, pre čo najlepší výsledok, kontaktujte ma a ja sa už o všetko postarám. DOHODNITE SI OBHLIADKU: RÓBERT ŠIMON - OFFICE MANAGER TIME4DREAMS MOBIL: +421/ 915
Na predaj rodinný dom+stavebný pozemok v obci Gáň
Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v obci Gáň s rozsiahlym pozemkom kde zadná časť pozemku siaha až po ďalšiu ulicu kde je možné použiť pozemok na výstavbu rodinného domu. Jedná sa o trojpodlažný rodinný nízkoenergetický drevodom ktorý je celý podpivničený. Dom bol skolaudovaný v roku 1996 a spĺňa všetky energické normy ,mesačné náklady na štvorčlennú rodinu sú cca 70 €. Podlahová plocha domu je 251 m2 pivnica má výmeru 75 m2 .Celková výmera pozemku je 2476 m2 . Šírka pozemku je stojí RD je 25 m a zadná časť pozemku je v šírke cca 12 m dĺžka pozemku je 186 m. Na dvore je veľká garáž ktorá má vstup z ulice a východné dvere na dvor. K dispozícii je veľká letná časť budovy ktorá mala byť ako sauna a fitness. Dispozičné riešenie domu pozostáva: prízemie chodba,kúpeľňa,obývačka,kuchyňa s jedálňou,presklenená terasa . Poschodie :3 izby ,kúpeľňa .Podkrovie: Otvorený priestor ktorý sa dá využiť na dobudovanie ďalších izbieb. Pri pozemku sa nachádza vodovod a kanalizácia. Na pozemku sa nachádza studňa ktorou je zasobovaný dom a odpadová voda je zvedená do žumpy. Náš hypotekárny poradca Vám bezplatne pomôže získať úver na kúpu danej nehnuteľnosti preto ma neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle a rada Vám odpoviem na aké koľvek otázky. AKO BÓNUS VÁS PRESŤAHUJEME GRÁTIS!!!