bazár, predaj, inzercia, predám

Novostavba: Dvojdom - Levél - 20 minút od Bratislavy

Kategória: Domy

Home 4 Life s. r. o. Vám ponúka na predaj novostavbu dvojdomu v obci Levél, odkiaľ trvá cesta do centra Bratislavy len 20 minút.

Každá bytová jednotka dvojdomu má rozlohu 90 m2 a má dispozíciu: predsieň, 3 spálne, toaleta, kúpeľňa, kuchyňa s obývačkou. Každá bytová jednotka bude mať aj terasu 15 m2. Kúrenie je pomocou tepelného čerpadla a podlahového kúrenia. Dokončenie: 02/2023.

Možnosť kúpy v stave holodom, ako aj v kompletne dokončenom stave na kľúč, podľa želania kupujúceho.

Obec Levél ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a skvelú dostupnosť do Bratislavy: centrum hlavného mesta je vzdialené 32 km (20 minút po diaľnici). Podobne rýchlo sa dá dostať po diaľnici aj do Viedne.

Cena jednej bytovej jednotky dvojdomu v stave holodom: 144.700 EUR (bytová jednotka č. 2), 157.900 EUR (bytová jednotka č. 1).
Cena jedenej bytovej jednotky dvojdomu v stave na kľúč: 157.900 EUR (bytová jednotka č. 2), 171.000 EUR (bytová jednotka č. 1).

V prípade záujmu je nehnuteľnosť na predaj aj v celosti, v stave hrubá stavba, vrátane okien a dverí, bez dokončeného kúrenia a maľovania: 232.500 EUR (len dve bytové jednotky spolu).

Táto cena je orientačná (kurz 1 EUR = 380 HUF). Cena v domácej mene je 65.000.000 HUF. Uvedená cena je vrátane provízie kancelárie Home 4 Life s. r. o., ktorá zahŕňa tlmočenie, servis pred podpisom kúpnej zmluvy a tiež pomoc pri prehlásení vlastníka na úradoch a u dodávateľov energií. Ku kúpnej cene je potrebné pripočítať poplatok za spísanie zmluvy u autorizovaného advokáta.

Hľadáte najvhodnejší spôsob financovania? Pomôžeme Vám nájsť riešenie za súčinnosti skúsených finančných poradcov.

Kontakt: home4lifesro@ – kontaktovať nás môžete aj cez víkend.
Novostavba: Dvojdom - Levél - 20 minút od Bratislavy
Podobné inzeráty
Novostavba dvojdomu na predaj
Levél – dom na predaj Úžitková plocha: 90 m2 Orientačná cena: 55 000 000 HUF - 145 000 € - cena v € závisí od aktuálneho kurzu. ID inzerátu: 190 Vo výbornej lokalite, výborná voľba pre Váš domov! 10 minút od Mosonmagyaróváru, 10 minút od rakúsko-slovenských hraníc v obci Levél (Maďarsko) ponúkame na predaj dvojdom. Popis: Ponúkame na predaj dva tehlové dvojdomy v centre obce Levél. Nehnuteľnosti majú výbornú polohu. Zhotoviteľ si dal záležať na použití kvalitných materiálov (tehla Leier 30 leštená, zateplenie fasády 15 cm, antracitová strešná škridla Bramac), veľmi priaznivá je aj energetická hospodárnosť nehnuteľností. Nehnuteľnosti sú rozdelené na: predsieň, 3 izby, kuchyňu-jedáleň, obývačku, kúpeľňu a WC. Domy s rozlohou 90 m2 majú pozemok 280 m2 a terasu 12 m2. Vykurované sú tepelným čerpadlom s podlahovým kúrením. Dvere a okná sú plastové, 7 – komorové s 3-vrstvovým zasklením. Energetické náklady bytov budú vďaka správnej izolácii extrémne nízke. Byty sa predávajú v stave: holodom, po dohode je možné zabezpečiť aj stavbu na kľúč. Výstavba základov domov sa uskutoční v máji 2023. Nehnuteľnosť číslo 1 má čistú podlahovú plochu 90,30 m2, cena: 60 000 000 HUF - orientačne 158 200 € Nehnuteľnosť číslo 2 má čistú podlahovú plochu 90,44 m2, cena: 55 000 000 HUF - orientačne 145 000 €. V prípade záujmu o nehnuteľnosti volajte na uvedené telefónne číslo alebo pošlite e-mail na Našim zákazníkom sme k dispozícii pre úplné vedenie úveru zadarmo! Parametre: Miesto: 9221 Levél Typ transakcie: na predaj Stav: novostavba Úžitková plocha: 90 m2 Typ nehnuteľnosti: dvojdom/tehlový Rok výstavby: 2023 Počet izieb: 4 Poschodie: jednoposchodový Svetlá výška: menej ako 3 metre Balkón: nie Bezbariérové: áno Parkovanie: na dvore Plocha pozemku: 280 m2 Kúrenie: tepelné čerpadlo Terasa: áno 12 m2 WC a kúpeľňa: oddelené miestnosti Pohľad: orientovaný na ulicu Výhody: nízka réžia, terasa
PREDAJ rodinný dom Levél
Typ: Rodinný dom Ulica: Level Obec: Levél Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Bratislava ponúka na predaj novostavbu rodinného domu v centrálnej časti maďarskej obce Levél. Rodinný dom bude odovzdaný vo vyhotovení na kľúč. Predpokladaný termín odovzdania nehnuteľnosti novému majiteľovi je v lete 2023.  Jednopodlažný dom s úžitkovou plochou 93m2 má veľmi pekné, moderné dispozičné riešenie. Stavba je postavená z tehly /30/, zateplenie vonkajšej fasády bude 15 cm, energetická klasifikácia: BB. Dispozícia: Dom je rozdelený na dennú a nočnú časť. V dennej časti domu sa nachádza obývačka, kuchyňa, jedáleň, obývačka (32,26 m2). Z obývačky je východ na terasu, ktorá je prekrytá strechou. Terasa má výmeru 15m2. Nočnú časť domu tvoria 3 izby (9,26 m2+11,9 m2+13,87 m2), kúpeľňa, WC, práčovňa Kúrenie bude zabezpečené plynovým kotlom + podlahové kúrenie. K domu patrí pozemok o rozlohe 490m2. Lokalita: maďarská obec Levél je veľmi príjemným tichým miestom na život. Blízkosť hraníc so Slovenskom a Rakúskom z nej robí atraktívnu lokalitu. Cena: 195.000€  Obhliadky sú možné po telefonickej dohode s maklérom. KONTAKT : Katarína Hudáková Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na :   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 93 m2 Úžitková plocha: 93 m2 Plocha pozemku: 490 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 4 Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 Voda: verejný vodovod Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Zateplený objekt: áno Terasa: áno Terasa plocha: 15 m2 Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: nie
Na predaj novostavba 4 izb. RD (119m2) Dolný Štál, DS
Realitná kancelária GOFAR ponúka exkluzívne na predaj skolaudovanú novostavbu 4 izbového rodinného domu s dvomi parkovacími miestami a prekrytou terasou v obci Dolný Štál, okres Dunajská Streda. Priestranný rodinný dom (119 m2) má vynikajúce dispozičné riešenie a početnú predprípravu. Do Bratislavy iba za 35 minút autom. HLAVNÉ VÝHODY • Novostavba ešte nikým neobývaná • Priestranný 4 izbový rodinný dom s terasou (119 m2) • Vynikajúce dispozičné riešenie • Veľká obývačka s kuchyňou 38m2 prepojená s krytou terasou 17m2 • Možnosť ideálneho využitia pre 3-4 člennú rodinu, alebo pre využitie blízkych termálnych kúpalísk • Termálne kúpalisko Thermalpark Dunajská Streda je vzdialené iba 10km, a rovnako je vzdialené aj veľmi obľúbené termálne kúpalisko Thermal Corvinus Veľký Meder. • Do Bratislavy sa dostanete autom iba za 35 minút • Parkovacie státie pre 2 autá pred domom na spevnenej plocha so zámkovej dlažby • Dostatok voľnej plochy na inštaláciu napríklad bazénu • Kvalitné stavebné materiály, tehla Thermobric 30cm s kvalitným 15 cm zateplením obvodových stien • Okná 6 komorové Gealan s izolačným trojsklom • Početná predpríprava • Kúpou je rodinný dom okamžite voľný ! Bližšie: DETAIL Rodinný dom Kolaudácia: 2023 Stav: úplná novostavba neobývaná Inžinierske siete: obecný vodovod, žumpa 10m3 Forma vlastníctva: Osobné Stavebný materiál: pálená tehla Thermobrik 30cm Strecha: krytina Terran Danubia Oplotenie: betónový bariérový plot Celková výmera parcely: 431m2 Zastavaná plocha: 144m2 Obytná plocha: 79,18m2 Úžitková plocha: 101,54 m2 Terasa: 17,06m2 Počet izieb: 4 Počet kúpeľní: 1 Počet WC: 2 Vykurovanie: DEVI elektrické podlahové s termostatom v každej miestnosti Ohrev vody: elektrický bojler ELÍZ 120 litrový Okná: 6 komorové plastové Gealan s izolačným trojsklom Predpríprava: na optickú sieť, na alarm, na video vrátnika, na elektrické sťahovanie žalúzií, na elektrický pohon brány LOKALITA Rodinný dom sa nachádza v srdci Žitného ostrova v obci Dolný Štál, okres Dunajská Streda. Do Bratislavy je možné sa dostať autom cez R7 za 35 minút. Okresné mesto Dunajská Streda je vzdialené iba 10km rovnako Veľký Meder je vzdialené tiež na 10km. CENA Cena: 172.000,-Eur VOĽNÝ OKAMŽITE ! Nehnuteľnosť sa predáva v stave holodomu tak, ako je vyobrazené na fotodokumentácii. FINANCOVANIE Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru. OBHLIADKY Obhliadky sú možné aj cez víkend ! KONTAKT Ing. Ladislav Szabo mobil: e-mail: ladislav.szabo@ web: © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie GOFAR.
Novostavba - Dvojdom na predaj
Strana - A (pravá strana) - Rezervovaná Strana - B (ľavá strana) - Voľná Ponúkame na predaj rodinný dvojdom v lokalite Košice - Krásna (Záhumnie) Aktuálne vo výstavbe Ukončenie výstavby: štádium základný Holodom 03/2024 Základné parametre pre jednu polovicu dvojdomu: Zastavaná plocha bez terasy: 92 m2 Úžitková plocha: 145 m2 Terasa: cca 25 m2 Rozloha pozemku: 383 m2 (pozemok rovinatý) Záhrada za domom je o dĺžke cca 19 m orientovaná na západ Počet izieb: 5 izieb Počet kúpeľní: 2 krát Počet WC: 2 krát Počet parkovacích miest: 3 autá + možnosť prístavby prístrešku Vykurovanie: podlahové, kotol + tepelné čerpadlo Energetická trieda domu: A0 Dvojdom TWIX sa bude nachádzať v MČ KE – Krásna, lokalita na Záhumní, pred pozemkom je asfaltová cesta a chodník, ktoré sú súčasťou ulice s názvom Na Polianku. Vstup do domu je z východnej strany, záhrada a terasa je z Južnej a Západnej strany. Každá polovica domu predstavuje samostatný objekt s vlastnými zvislými aj vodorovnými konštrukciami. Dvojdom nemá spoločnú stenu, pričom každá samostatná časť ma svoju vlastnú stenu, tieto sú oddilatované izolačnými doskami. Každá polovica domu ma tiež svoju vlastnú strechu, ktorá sa môže meniť a opravovať nezávisle od druhej polovice. Na 1.NP sa nachádza priestranná obývačka s kuchyňou, a jedna hosťovská izba. Na 2.NP sa nachádzajú tri samostatné izby, väčšia kúpeľňa, a tiež balkón. Cena jednej polovice dvojdomu v štádiu Štandard = 317.000 EUR Cena jednej polovice dvojdomu v štádiu Holodom Plus = 295.000 Eur Cena jednej polovice dvojdomu v štádiu Základný Holodom = 263.000 Eur Cena jednej polovice dvojdomu v štádiu Hrubá stavba s oknami = 203.000 Eur - Možnosť postupného financovania (VÚB) - Možnosť nakonfigurovať vlastný variant domu Kontakt: Tel.: mail.: twixdom@
V Albertkázmérpuszta (Maďarsko) na predaj úplne nový dvojdom
Várbalog – dom na predaj V Albertkázmérpuszta (Maďarsko) na predaj úplne nový dvojdom Úžitková plocha: 165 m2 Orientačná cena: 235 000 € - cena v € závisí od aktuálneho kurzu ID inzerátu: 106 V Albertkázmérpuszta (Maďarsko) na predaj úplne nový dvojdom na kľúč s nízkymi energiami! Vzdialenosti: Parndorf 25 min., Neusiedl am See 20 min., Mosonmagyaróvár 20 min., Bratislava centrum 45 min. Popis: V blízkosti rakúskych hraníc ponúkame na predaj novostavbu murovaného dvojdomu vo výmere 165,5 m2 so súkromným pozemkom vo výmere 861 m2! Nehnuteľnosť je špeciálne postavená z kvalitných materiálov, v súlade s očakávaniami dnešnej modernej doby. Jeho vykurovanie a chladenie, ohrev vody zabezpečuje tepelné čerpadlo, čo je ekologická a cenovo výhodná technológia. Okná sú plastové 5-6 komorové, poskytujú vynikajúcu tepelnú a zvukovú izoláciu. Dispozičné riešenie domu je mimoriadne praktické. K nehnuteľnosti prináleží dvojgaráž vo výmere 42 m2. Dispozícia domu: 3 izby, 2 kúpeľne s WC, chodba, obývačka, kuchyňa/jedáleň, šatník, WC, špajza, krytá terasa, krytý vstup do domu, technická miestnosť a garáž. Cena nehnuteľnosti je za stav na kľúč, takže nemusíte počítať so žiadnymi skrytými nákladmi navyše! Nehnuteľnosť bude odovzdaná na kľúč začiatkom roka 2024! V prípade záujmu o nehnuteľnosť na predaj volajte na uvedené telefónne číslo alebo pošlite e-mail na Sme Vám k dispozícii aj pre správu úveru zdarma! Parametre: Miesto: Várbalog (časť Albertkázmérpuszta) Typ transakcie: na predaj Úžitková plocha: 165 m2 Typ nehnuteľnosti: dom/dvojdom/tehlový Rok výstavby: 2023 Stav: novostavba Počet izieb: 4 Terasa: 15 m2 Sťahovanie je možné: za menej ako 1 rok Výmera pozemku: 861 m2 Vykurovanie: tepelné čerpadlo WC a kúpeľňa: aj v spoločnej miestnosti, aj oddelene Energetický certifikát: BB
NOVOSTAVBA 5i RD s garážou, Neudorf,AT
So súhlasom majiteľa Vám ponúkame na predaj nízkoenergetickú novostavbu rodinného dvojdomu v Rakúskej obci Neudorf len 20km od Bratislavy s energetickým certifikátom A (40,27 kWh/(m²a). Nehnuteľnosť sa nachádza na ulici Untere Bundesstrasse. Každý dom je dvojpodlažný 5izb. s garážou pre jedno vozidlo. Pozemok 672,0 m2 (spolu celý), podlahová plocha každého domu je 165,0 m2 Perfektne navrhnutý dvojdom je postavený z tehly, má vlastnú masívnu deliacu stenu s dodatočnou izoláciou susedného domu, ktorá poskytuje vynikajúcu protihlukovú ochranu. Z obývačky je prístup na krásnu terasu 25 m2 s výhľadom do záhrady. Optimálny pôdorys je ideálny pre rodiny a predáva sa v stave holodom. Dokonale členený obytný priestor Vám ponúka celkovo 165 m² na 2 podlažiach + úložný priestor v podkroví pod strechou s pochôznou plochou. Dispozičné riešenie: - prízemie: 52 m2 obývacia izba s otvorenou kuchyňou a východom na terasu (25m²), WC / technická miestnosť / sklad / predsieň / schodisko na poschodie - poschodie: 4 centrálne izby, šatník, veľká kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom, dvoj umývadlom, samostatné WC, technická miestnosť (s prípojkou na práčku), galéria / schodisko na prízemie Garáž pre 1 auto Kvalitné vybavenie: plastové okná s trojsklom, el.vonkajšie žalúzie a sieťky proti hmyzu, tepelne izolované plastové dvere s trojitým uzamykaním, vykurovanie účinným tepelným čerpadlom vzduch-voda zn. Vaillant. Súčasťou štandardnej výbavy je aj komfortné podlahové kúrenie, predprípravy sú na Fotovoltaický systém, e-nabíjacia stanica pre autá v garáži, na stavbu bazéna sú už v záhrade položené všetky potrebné káble. V dome bude jeden biely náter, predpríprava na sanitu, funkčné kúrenie, vypínače a zásuvky, záhrada bude vyrovnaná ornicou. Ostatné je v réžii nového majiteľa a jeho predstáv. Obec Neudorf je výhodná predovšetkým veľmi dobrým vlakovým a diaľničným spojením s Viedňou a Bratislavou. Obchody a verejná doprava sú v pešej vzdialenosti. V obci sa nachádza základná škola a materská škola. Tí, ktorí hľadajú oddych, nájdu v okolí všetko, čo im zvyčajne chýba: čerstvý vzduch, pokoj, nedotknutú prírodu a tým aj neporovnateľnú kvalitu života. Neziderské jazero je dostupné autom len za 15 minút! Po diaľnici A6 sa dostanete do Bratislavy za cca 20 minút a do Viedne za cca 40 minút. Na letisko Viedeň Schwechat sa autom dostanete za 30 minút. Do Neusiedl am See sa dostanete asi za 15 minút. K cene nehnuteľnosti je potrebné pripočítať poplatky spojené kúpou nehnuteľnosti v Rakúsku: Z kúpnej ceny na zmluve: 3,5% daň z kúpy nehnuteľnosti 1,1% zápis do katastra nehnuteľností 3% provízia RK cca 1,5% notár Bližšie informácie k nehnuteľnosti vám radi poskytneme v RK, alebo telefonicky. Pri serióznom záujme dohoda možná!