bazár, predaj, inzercia, predám

Novostavba modernej vily s bazénom v prvej morskej línii, os

Kategória: Domy

Referenčné číslo: C_4429;

Realitná kancelária Relax Properties si Vám dovoľuje ponúknuť na predaj nádhernú novostavbu modernej vily s bazénom, ktorá sa nachádza v prvej morskej línii. Vzdialenosť od mora je 20m.

Nehnuteľnosť je vzdialená len 20 m od mora a vďaka svojej polohe ponúka súkromie a pokoj. Nachádza sa na pozemku o výmere 848 m2, pričom obytná plocha nehnuteľnosti je 100 m2.

Pozostáva z 3 spální a 2 kúpeľní, plne vybavenej kuchyne a jedálne. Okrem vyššie uvedeného je k dispozícii bazén s morskou vodou s priestorom na opaľovanie a vonkajším grilom.

Nehnuteľnosť má k dispozícii aj súkromné vonkajšie parkovisko.

Je to ideálna príležitosť pre niekoho, kto by chcel pokračovať už v zabehnutom úspešnom turistickom prenájme. Taktiež je ideálna ako rodinná rezidencia v atraktívnej lokalite v prvej morskej línii.

Vzdialenosť od centra mesta je 800 m a najbližšie letisko len 11 km.

Uvedená cena za nehnuteľnosť je vrátane realitnej provízie a právneho servisu súvisiaceho s kúpou nehnuteľnosti v Chorvátsku.

Cena zahŕňa poplatky OIB (Registrácii na Daňovom úrade), Právne služby/Advokát (1% z ceny nehnuteľnosti), Návrh na vklad a províziu realitnej kancelárii.

Uvedená cena nezahŕňa Daň z prevodu nehnuteľnosti, ktorá sa hradí Chorvátskemu štátu po prepise vlastníckych práv na nového majiteľa.

Daň z prevodu nehnuteľnosti v Chorvátsku je vo výške 3% z ceny nehnuteľnosti.
Novostavba modernej vily s bazénom v prvej morskej línii, os
Podobné inzeráty
Novostavba modernej vily s bazénom a výhľadom na more, 150m
Referenčné číslo: CB_2021_352 Realitná kancelária Relax Properties si Vám dovoľuje ponúknuť na predaj luxusnú novostavbu vily s výhľadom na more so súkromným bazénom len 150m od mora v lokalite Makarska v Chorvátsku. Táto novostavba vily je kompletne vybavená a zariadená a nachádza sa v top lokalite. Vila postavená v štýle modernej architektúry s bazénom, výhľadom na more a prírodu. Vila sa nachádza na úpätí pohoria Biokovo, v kultivovanom prostredí, na miernom kopci, ktorý ponúka výhľad na more zo všetkých jej strán. Nehnuteľnosť disponuje obytnou plochou 350 m2, disponuje celkovo 4 spálňami a 5 kúpeľňami a rozprestiera sa na 4 podlažiach: v suteréne je miestnosť pre bazénové vybavenie a veľké garážové miesto pre veľké množstvo áut. Na prízemí a prvom poschodí je veľký dvojposchodový mezonetový byt. Spodné podlažie pozostáva z modernej obývačky, kuchyne a jedálne, WC a vonkajšej terasy s bazénom a priestorom na opaľovanie. Už z tohto prízemia je nádherný výhľad na more a hory. Horné poschodie, na ktoré vedie vnútorné kamenné schodisko, pozostáva z 3 veľkých spální s vlastnou kúpeľňou a balkónom. 2. poschodie je samostatný apartmán so samostatným vonkajším vchodom, ktorý pozostáva z veľkej spálne, ďalšej kúpeľne, obývacej izby a čiastočne krytej veľkej terasy 35 m2 s jedálenským kútom a vírivkou. Vila je novopostavená modernej architektúry a spĺňa všetky kritériá moderného života. Jeho atraktívne prírodné prostredie, blízkosť pláže s krištáľovo čistým morom, ako aj blízkosť všetkých zariadení, obchodov a reštaurácií, mu dodávajú osobitnú hodnotu. Uvedená cena za nehnuteľnosť je vrátane realitnej provízie a právneho servisu súvisiaceho s kúpou nehnuteľnosti v Chorvátsku. Cena zahŕňa poplatky OIB (Registrácii na Daňovom úrade), Právne služby/Advokát (1% z ceny nehnuteľnosti), Návrh na vklad a províziu realitnej kancelárii. Uvedená cena nezahŕňa Daň z prevodu nehnuteľnosti, ktorá sa hradí Chorvátskemu štátu po prepise vlastníckych práv na nového majiteľa. Daň z prevodu nehnuteľnosti v Chorvátsku je vo výške 3% z ceny nehnuteľnosti. Lokalita nehnuteľnosti je len orientačná.
Novostavba luxusnej vily v druhej línii pri mori, ostrov Čio
Referenčné číslo: CB_2021_07 Realitná kancelária Relax Properties si Vám dovoľuje ponúknuť na predaj luxusnú novostavbu vily s výhľadom na more so súkromným bazénom v druhej morskej línii len 40m od mora na ostrove Čiovo v Chorvátsku. Táto novostavba vily je kompletne vybavená a zariadená a nachádza sa v top lokalite. Vila sa nachádza na pozemku o výmere 560 m2, pričom obytná plocha je 250 m2. Pozostáva zo 4 podlaží – suterén 1, suterén 2 , prízemie a 1. poschodie. Má celkom 6 spální, 8 kúpeľní, saunu, 2 rekreačné miestnosti s cvičebným zariadením a biliardovým stolom, priestrannú kuchyňu s jedálenským kútom a obývacím priestorom a 2 terasy s výhľadom na more. Vo dvore je parkovanie pre 4 autá. Uvedená cena za nehnuteľnosť je vrátane realitnej provízie a právneho servisu súvisiaceho s kúpou nehnuteľnosti v Chorvátsku. Cena zahŕňa poplatky OIB (Registrácii na Daňovom úrade), Právne služby/Advokát (1% z ceny nehnuteľnosti), Návrh na vklad a províziu realitnej kancelárii. Uvedená cena nezahŕňa Daň z prevodu nehnuteľnosti, ktorá sa hradí Chorvátskemu štátu po prepise vlastníckych práv na nového majiteľa. Daň z prevodu nehnuteľnosti v Chorvátsku je vo výške 3% z ceny nehnuteľnosti. Lokalita nehnuteľnosti je len orientačná.
Rodinný dom v prvej línii pri mori, 10m od mora, Vinišče, Ch
Referenčné číslo: CB_2022_366 Realitná kancelária Relax Properties si Vám dovoľuje ponúknuť na predaj rodinný dom v prvej morskej línii v malej obci Vinišče neďaleko mesta Trogir (UNESCO) v Chorvátsku. Dom má celkovú obytnú plochu 130 m2 a nachádza sa na pozemku 670 m2. Vzdialenosť od mora je len 10m. Dom pozostáva z 2 podlaží so samostatnými vchodmi. Každé podlažie je kompletne vybavené a zariadené. Na prvom poschodí, respektíve na prízemí sa nachádza jednospálňový apartmán o výmere cca. 30 m2, pred ktorým je krytá terasa s vonkajšou sprchou a grilom. Na druhom podlaží sa nachádza dvojspálňový apartmán pozostávajúci z kuchyne, jedálne, obývačky, dvoch spální, kúpeľne s WC a komory o celkovej výmere cca. 85 m2. Má tiež krytú terasu s grilom, ktorá ponúka otvorený výhľad na more. Kaskádovitá poloha pozemku poskytuje panoramatický výhľad na more a celý záliv. Nehnuteľnosť bola kompletne zrekonštruovaná a vybavená v roku 2022 a predáva sa so všetkým nábytkom. Pred nehnuteľnosťou je možnosť ukotvenia svojej vlastnej lode. K domu prislúchajú dve parkovacie státia a upravená záhrada. Výborná ponuka, vzhľadom na samotnú polohu v prvej morskej línii a bez nutnosti ďalších dodatočných investícií. Ideálna nehnuteľnosť aj na prenájom a generovanie zisku z turizmu. Uvedená cena za nehnuteľnosť je vrátane realitnej provízie a právneho servisu súvisiaceho s kúpou nehnuteľnosti v Chorvátsku. Cena zahŕňa poplatky OIB (Registrácii na Daňovom úrade), Právne služby/Advokát (1% z ceny nehnuteľnosti), Návrh na vklad a províziu realitnej kancelárii. Uvedená cena nezahŕňa Daň z prevodu nehnuteľnosti, ktorá sa hradí Chorvátskemu štátu po prepise vlastníckych práv na nového majiteľa. Daň z prevodu nehnuteľnosti v Chorvátsku je vo výške 3% z ceny nehnuteľnosti.
Novostavba krásnej vily s bazénom a výhľadom na more, 2000m
Referenčné číslo: CK_k-404 Realitná kancelária Relax Properties si Vám dovoľuje ponúknuť na predaj novostavbu prekrásnej vily s bazénom v lokalite Malinska-Dubašnica, na ostrove Krk v Chorvátsku. Na predaj novostavba vily z roku 2015, táto samostatne stojaca čiastočne kamenná vila s bazénom nachádzajúca sa v tichej vidieckej lokalite v okolí Malinskej. Vila bola postavená na pozemku o rozlohe 510 m2 a pozostáva z prízemia, kde sa nachádza vstupná chodba, sklad, spálňa a priestor, ktorý spája obývaciu izbu s kuchyňou a jedálňou, a poschodie, kde sa nachádza kúpeľňa a dve spálne, z ktorých jedna má prístup na balkón s výhľadom na more. Prízemie vedie na krytú terasu a krásne upravenú záhradu s vlastným bazénom, slnečnou terasou, murovaným vonkajším grilom a parkoviskom pre dve autá. Vila je kvalitne stavebne postavená, má multisplitovú klimatizáciu, je vkusne zariadená a tak ako môžete vidieť na fotografiách sa aj predáva. Uvedená cena za nehnuteľnosť je už vrátane realitnej provízie a právneho servisu súvisiaceho s kúpou nehnuteľnosti v Chorvátsku. Cena zahŕňa poplatky OIB (Registrácii na Daňovom úrade), Právne služby/Advokát (1% z ceny nehnuteľnosti), Návrh na vklad a províziu realitnej kancelárii. Uvedená cena nezahŕňa Daň z prevodu nehnuteľnosti, ktorá sa hradí Chorvátskemu štátu po prepise vlastníckych práv na nového majiteľa. Daň z prevodu nehnuteľnosti v Chorvátsku je vo výške 3% z ceny nehnuteľnosti. Uvedená cena je v rovnakej výške ako by ste ju kupovali priamo od chorvátskej RK! Poskytujeme komplexný servis a pomoc pri celom procese kúpy nehnuteľnosti v Chorvátsku. Kontaktujte nás pre bližšie informácie. Poloha nehnuteľnosti je len orientačná.
CHORVATSKO ZADARSKA OBEC VIR
Zadarska Obec, část obce Vir Kategorie Domy , Novostavby Cena 900.000 € Plocha celkem 260 m² Plocha bydlení - bytu 190 m² Elektřina ano Voda ano Odpady ano Plyn ne Klimatizace ano Topení klimatizace, systém topení ULTRAMODERNÍ VILY U PLÁŽE NA PRODEJ Nabízíme k prodeji dvě ultramoderní vily rodinné vily ve druhé a třetí řadě od pláže na ostrově Vir, který je spojený s pevninou mostem a je v krásné dojezdové vzdálenosti ze střední Evropy a už je součástí Dalmácie. Vily jsou aktuálně v dokončovací fázi (foto z 29.10.2022) a kolaudace bude nejpozději do konce ledna 2023. Ale už teď si můžete jednu z vil smluvně rezervovat. Vily jsou identické a stavěny nejmodernější technikou, takže budou mít každá i napájecí místo pro elektro auta. Každá vila má tři parkovací místa s ohrazeným pozemkem, který bude mít automatickou bránu pro vjezd. Okolí vily je velmi vkusně osázeno středozemní flórou. V přízemí je u vstupu videokamera, po vstupu se dostanete do chodby, ze které vedou dveře do jedné ložnice, koupelny s WC, skladovací místnosti a obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou. Z obývacího pokoje je vstup na venkovní zastřešenou terasu (40 m2). V prvním patře se nacházejí tři ložnice, každá se vstupem na balkon, který je po celé západní a jižní straně. Dále je v patře koupelna a samostatný WC pro uživatele střešní terasy. Ve druhém patře je ohromná střešní terasa (85 m2) s jakuzzi a přípravou pro pergolu. Výstup na terasu je možný ze dvou stran a v chodbě se nachází místnost pro techniku, takže v celé vile neuvidíte žádný rušivý element, vše je důkladně skryto. Ložnice mají nejen klimatizaci, ale i podlahové vytápění i chlazení, takže si každý obyvatel může regulovat vlastní teplotu pokoje. Vily se prodávají samostatně a bez vybavení, ta ve druhé řadě blíže k moři stojí 950 000 €, druhá 900 000 €. Ceny jsou pevné a v dnešní době velmi reálné! Vážení klienti, prohlížení nemovitostí je možné pouze s podepsanou smlouvou o zastoupení, která je základem pro další akce související s nákupem a prodejem, vše v souladu se Zákonem o ochraně údajů a Zákonem o zprostředkování při koupi nemovitostí. Kupující platí zákonnou provizi za zastoupení ve výši 3 % od dohodnuté ceny.
Nová moderná vila s výhľadom na more a bazénom v druhej mors
Referenčné číslo: CB_2014_889 Realitná kancelária Relax Properties si Vám dovoľuje ponúknuť na predaj novostavbu modernej vily s bazénom v druhej morskej línii na ostrove Čiovo v Chorvátsku. Na predaj je Vila s krásnou a udržiavanou záhradou o rozlohe 500 m2, ktorá sa nachádza len 50 m od mora v príjemnej kamienkovej plážovej zátoke. Vila má obytnú plochu 280 m2 a je kompletne vybavená kvalitným zariadením, inštaláciami a luxusným nábytkom. Celkovo disponuje vila 4 spálňami a 5 kúpeľňami. Na prízemí: spálňa s kúpeľňou a vstupnou halou (malá obývačka), garáž pre dve autá a strojovňa pre bazén. Na prvom poschodí: veľká obývacia izba s modernou kuchyňou a priestrannou jedálňou s východom na veľkú terasu a krytý salónik s vyhrievaným bazénom a slnečnou terasou. Na druhom poschodí: tri spálne so vstavanými skriňami a vlastnou kúpeľňou a balkónom s otvoreným výhľadom na more. Vila sa predáva kompletne zariadená. Vybavená alarmom a kamerami, automatickým záhradným zavlažovacím systémom, požiarnym hlásičom, wifi internetovým pripojením, podlahovým kúrením vo všetkých kúpeľniach, dom je plne klimatizovaný. Uvedená cena za nehnuteľnosť je vrátane realitnej provízie a právneho servisu súvisiaceho s kúpou nehnuteľnosti v Chorvátsku. Cena zahŕňa poplatky OIB (Registrácii na Daňovom úrade), Právne služby/Advokát (1% z ceny nehnuteľnosti), Návrh na vklad a províziu realitnej kancelárii. Uvedená cena nezahŕňa Daň z prevodu nehnuteľnosti, ktorá sa hradí Chorvátskemu štátu po prepise vlastníckych práv na nového majiteľa. Daň z prevodu nehnuteľnosti v Chorvátsku je vo výške 3% z ceny nehnuteľnosti.